Pereiti prie turinio

Aptarimas:Kompetencija

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Man čia labai panašu į beviltišką straipsnį. Perskaitęs nesužinojau nieko naujo apie kompetenciją, tačiau radau daug žongliravimo žodžiais. Palyginkite, pavyzdžiui, su angliška versija. Jei niekas neprieštarauja, dedu atitinkamą skydelį. --Nomad 21:38, 2007 Sausio 4 (EET)

Teisingiausia tai butu. Xportas 21:43, 2007 Sausio 4 (EET)


Beviltiškas, kadangi tiek POV (visi tie svarstymai, kaip žmonės sudėtingus dalykus laiko paprastais), tiek jau minėtas žongliravimas sąvokom nieko konkrečiai apie kompetenciją nepaaiškinant. --Nomad 22:26, 2007 Sausio 8 (EET)

Palikti ir tobulinti. Man sis straipsnis pasirode pakankamai idomus i naudingas, nes tai puikus papildymas temai [Ziniu vadyba] bei [Kūrybingumas].--Fivetrees 06:34, 2007 Balandžio 2 (EEST)

Mažų mažiausiai, bent jau parašykite, kas yra šios klasifikacijos autorius, jei šaltinių įdėti neįstengiate. Tada bus galima patikrinti jos svarbą ir reikšmę psichologijoje bei tinkamumą enciklopedijai. Dabar čia panašu į populiariosios psichologijos knygutės santrauką ir dar su galimu autorinių teisių pažeidimu dėl nenurodyto autoriaus. --Undine 23:42, 2008 spalio 24 (EEST)

Man regis, šį straipsnį rašė kažkas iš edukologų. O jie jau savaime beviltiški... Reikėtų bent sąvokos apibrėžimą normalų įdėti, kad ir iš TŽŽ. Eirimas 12:36, 2008 lapkričio 07

Kokiai kategorijai priskirti? Čia yra human resources ar kažkas panašaus, bet kaip lietuviškai, ar turime atitikmenį? Tikrai ne psichologijos, čia su psichologija bendro kaip karvės su baletu. --Nomad 12:57, 2008 gruodžio 4 (EET)