Aptarimas:Kauno Žalgiris

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Gal straipsnio pavadinimas turėtų būti BC Žalgiris. Šitoks pavadinimas būtų tikslesnis ir nereikėtų vartoti paaiškinimo "(krepšinio komanda)". Taip yra FK Žalgiris. extate 22:20, 28 Kovo 2006 (EEST)

Garsiausi krepšininkai

Skyrelis "Garsiausi krepšininkai" yra aprašymuose apie šias komandas:

Kuo garsus Donatas Kasiliauskas? Kuriais metais jis žaidė "Žalgiry"?

tačiau aprašyme apie BC Žalgiris šis pavadinimas kažkodėl tai užkliuvo :D

Visko gi neišeina sužiūrėti. Šiaip reiktų visur naudoti "Žymūs žmonės" (gyvenvietėse), "Garsūs krepšininkai/futbolininkai" (sporto klubų straipsniuose), taip žymiai solidžiau, nes parašant garsiausi rodos kad čia kažkokiu mistiniu būdu sugebėta paskaičiuoti kurie krepšininkai yra garsesni už kitus. knutux 14:47, 2007 Balandžio 12 (EEST)

Kategorijos aptarimas:Krepšinio klubai sutartas pavadinimų suvienodinimas, tačiau neleidžia straipsnio pervadinti į Kauno Žalgiris, nes toks straipsnis jau egzistuoja. Dezaz

Manau, kad straipsnis turėtų vadintis 'BC Žalgiris', nes taip ir klubo svetainėje vadinamas. CD 13:55, 2007 spalio 7 (EEST)
Kuo tu save laikai? Kad esi administratorius, tai gali "pamanyti", ir bus taip kaip nori? Pasiskaityk aukščiau duotą linką, pažiūrėk į visus kitus klubų pavadinimus, ir gal baik savivaliaut. Sverx naglasti. Dezaz 14:31, 2007 lapkričio 4 (EET)
CD lyg ir buvo dėl to susitarta, todėl prašome vienašališkai nekeisti pavadinimo. 1. Visi pavadinimai turi būti pagal bendrą tvarką, jei keičiam čia reikia keisti visur, kartu nutarus. 2. Turi atitikti str. vartojamą. --Atlantas 14:37, 2007 lapkričio 4 (EET)
Atsiprašau, jeigu šitaip įžeidžiau. Vadinkite krepšinio klubus pagal savo tvarką, nepastebėjau, kad ji būtų vientisa ir nepajudinama. Tik norėčiau atkreipti dėmesį, kad taip vadinant straipsnius, kaip darote jūs (Kauno Žalgiris, Atėnų Panatinaikos ir pan.) yra numinama visur priimta taisyklė (net ir žiniasklaidoje), kad taip vardinant klubus reikia vartoti kabutes, t.y. Kauno „Žalgiris“ arba Atėnų „Panatinaikos“. Keista tik, kad nepaisoma oficialaus klubo pavadinimo (BC Žalgiris). Bet dar kartą rašau – atsiprašau už savo trigrašį. Tik norėčiau pastebėti, kad Dezaz galėtų ir mandagiau reikštis Vikipedijoje, vistik ne kiemo gauja esame. CD 09:14, 2007 lapkričio 7 (EET)

O kam reikalingas šis šablonas? Aš jokio skirtumo nepastebėjau. Shakurazz 09:35, 21 vasario 2010 (EET)[atsakyti]

Pakeiskite trenerį - jau keli mėnesiai Žalgirio treneris yra Aleksandr Trifunović[redaguoti vikitekstą]

Pakeiskite trenerį - jau keli mėnesiai Žalgirio treneris yra:

  1. Serbija Aleksandr Trifunović (2007 / 2008)

Pakeisčiau aš pats (Mantas Kriaučiūnas), bet pamiršau slaptažodį - tingiu dabar atstatinėti ;)

kaip treneris nenurodytas Algirdas Brazys.Iseina kad 2metus Zalgiris be trenerio.

Nauji žaidejai[redaguoti vikitekstą]

Ištrinkite žaidėjus kurie nebežaidžia "Žalgiryje" ir įrašykite naujus.

Atnaujinti trenerius bei komandos žaidėjus[redaguoti vikitekstą]

Nemanote, kad jau laikas atnaujinti komandos trenerius bei žaidėjus? Sezonas jau eina link pabaigos, o sąrašai vis dar neatnaujinti? Lietuva Darius Songaila jau nebe treneris, dabar treneris yra Lietuva Tomas Masiulis Komandos žaidėjuose vis dar yra 6 žaidėjai, kurių nebėra BC Žalgiris sudėtyje: Lietuva Martinas Geben, Lietuva Martynas Sajus, Lietuva Gytis Masiulis, Lietuva Martynas Arlauskas, Lietuva Paulius Valinskas, Slovėnija Beno Udrih .