Aptarimas:Kajahų valstija

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Straipsnis tuščias, išskyrus šabloną, bus papildytas, ar mesti į šiukšlyną, trinti? --Xportas 20:45, 2007 rugpjūčio 27 (EEST)

Šablonas pakeičia pusę straipsnio - yra pagrindinė info. Tokių yra begalė biologinių straipsnių, kur realiai tėra inliustracija, infolentelė ir vienas sakinys ir jie net nelaikomi stub'ais.--Dirgela 07:21, 2007 rugpjūčio 29 (EEST)

Na, aš čia kūriau, bet tai mėnesio šalies projekto dalis. Tegul kolkas būna tokie stub' ai, vėliau pildysim. Kam trint, o paskui vėl atstatinėt.--Gandras 20:59, 2007 rugpjūčio 27 (EEST)

Tai matyt ir būsi pastarojo vartotojo klonas, nepamiršk kategorizuoti, kad nepasimestų visa eilė šių straipsnių, nes paskui užsikrovęs kitais darbais, apie juos pamirši :) --Xportas 21:09, 2007 rugpjūčio 27 (EEST)

Jau manęs klonizmu prašau nekaltinti :-) (jei ir turėčiau tokį tai Gandras būtų pagrindinis vartotojas). Be to mano darbai visada būna gan kokybiški ir kategorizuoti, ne taip kaip naudotojko sukūrusio šiuos straipsnius.

P.s dabar suprantu ko tokią nesąmonę parašėt: mano pirmajame komentare vietoj "na" turėjo būti "ne": per apsižioplinimą kažką čia sumaliau...--Gandras 21:49, 2007 rugpjūčio 27 (EEST)