Pereiti prie turinio

Aptarimas:FlyLAL - Lithuanian Airlines

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

ar tikrai buvo būtina ištrinti lėktuvų nuotraukas?

Pirmiausia, tai reikėtų tokias diskusijas pradėti nuotraukų diskusijų puslapiuose. O atsakymas būtų - ar būtina įkelti nuotraukas be autorių sutikimo? knutux 10:56, 20 Spalio 2006 (EEST)

Kaip sukurti avialinijų šabloną? Nevidonas 17:35, 2007 Balandžio 5 (EEST)

Akcijų pardavimas[redaguoti vikitekstą]

Šiaip jau yra rimtų abejonių kad jokia ten šveicarų įmonė nei neegzistuoja. Kol kas nesimato jokių ženklų kad realiai būtų kažkas kažką nupirkęs, flyLAL ketina skelbti bankrotą, teigia, jog tie pirkėjai tipo nevykdo įsipareigojimų ;) Kiek gi galima prašyti, nepulkite perspausdinti visko į vikipediją ką randate delfi.lt --Nomad 22:56, 2009 sausio 17 (EET)

Užrakinimas[redaguoti vikitekstą]

Padėtis su flyLAL šiuo metu yra visiškai neaiški, tikėtina kad skleidžiama dezinformacija ir vikipedija neturėtų tapti to dalimi. Todėl užrakinu straipsnį kol bus patikimesnės informacijos. Jei kas norės pataisyti kažką nesusijusio su naujausiais įvykiais (akcijų pardavimu šveicarams (galbūt tik tariamu), bankrotais ir pan.) rašykite čia, kuris nors administratorius atrakins arba padarys reikalingus pakeitimus pats. --Nomad 23:00, 2009 sausio 17 (EET)

Gal jau laikas atrakinti?[redaguoti vikitekstą]

Flylal'o veiklos nutraukimas jau oficialus, akcijų pardavimas šveicarams irgi (yra pranešimas spaudai šveicarų puslapyje). Reiktų paredaguoti.-- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Paulius.sky (aptarimasindėlis)

Kokiu adresu galima pamatyti tą pranešimą spaudai? --Nomad 13:12, 2009 sausio 26 (EET)