Aptarimas:Angelo Badalamenti

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Nomad - jūs pašalinote informaciją - tiesiogines nuorodas į melodijas. Be jų straipsnis apie muziką - kaip sriuba be druskos. Ką siūlote geriau>

Nomad - paspaudžiau jūsų garso takelį ir gavau ne muziką, o filmo aprašą...negerai

Neskubėkit su tais garso takeliais, pirmiausia reikėtų šiaip aptvarkyti straipsnį, o garso takelius įdėsim vėliau (pažadu) Siggis 22:03, 2008 balandžio 30 (EEST)


Nuoroda ir turi būti apie filmą. Apie filmo garso takelį atskiri straipsniai pas mus nekuriami (nebent tikrai būtų daug ką apie jį aprašyti). Čia kiek kitokios taisyklės, nei angliškoje.

Nuorodos į youtube paprastai nededamos vikipedijoje. Čia galioja tik tokios nuorodos, kurios bent kažkiek tikrinamos. O jei aš įdėsiu į youtube Cicino dainelę ir sakysiu, kad čia Badalamentis ar Goldenthalis? --Nomad 22:04, 2008 balandžio 30 (EEST)

Ką reiškia - paprastai, jei en wiki tokių nuorodų yra pakankamai? pvz - http://en.wikipedia.org/wiki/Jawed_Karim

nuo klaidinimų niekas neapsaugotas - jei kas ten sublefuos, tai teks taisyti ir barti neatidų autorių

Tai viena ar dvi nuorodos į youtube, kad pailiustruoti autoriaus kūrybą nėra blogai, bet tikrai nereikia dėti nuorodų prie kiekvienos dainos. Jau paskui kas norės, tas susiras. * Hugo ¿díme? 22:23, 2008 balandžio 30 (EEST)
prie kiekvienos išties nereikia - bet geriausia, populiariausia iliustruoti tikrai verta - youtube duoda tik šansą

Paklausiu ne į temą: en Vikipedijoje daug sample, t. y. straipsnyje būna mygtukai su garso įrašų perklausimu, ar lt vikipedijoje tai veikia ir kokį šabloną reikėtų naudoti? Siggis 22:28, 2008 balandžio 30 (EEST)