Aptarimas:Čagčaranas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Kaip čia pasakius, jeigu ir valdžia, ir žiniasklaida plačiai aptaria A. Jarmalavičių, tai laikyti jį neįžymybe ir neminėti straipsnyje šiek tiek keistoka - vistik antrasis lietuvis, žuvęs taikos misijoje. CD 12:19, 2008 gegužės 26 (EEST)

Tai surašykim ir visus lietuvius kurie žuvo Afganistane SSRS laikais, visus amerikiečius, kurie žuvo Irake, visus serbus, kurie žuvo Bosnijoj. Nesuprantu, ko čia dabar sureikšminamas eilinis militaristas okupantas. * Hugo ¿díme? 12:21, 2008 gegužės 26 (EEST)
Kam eilinis militaristas okupantas, o kam ne, o dėl reikšmingumo tai galiu paklausti kuo čia dar tas eilinis Afganistano šunkaimis nusipelno dėmesio? Beje prašau nežaisti redagavimo karų.--Dirgela 22:34, 2008 gegužės 26 (EEST)

Gerai, prašau man angliškoj, vokiškoj ar dar kokioj Vikiedijoj parodyti straipsnį kur prie Irako, Afganistano, Bosnijos, Kosovo miestų surašyti ten žuvę kariai. Arba kodėl prie Lietuvos miestų nesurašyti ten žuvę SSRS ar nacių kariai? * Hugo ¿díme? 22:40, 2008 gegužės 26 (EEST)

Atsiprašau, o kodėl tau turėčiau rodyti kažkokius straipsnius angliškoj ar vokiškoj Vikipedijoj? O jei surasi pirmo Vilnių užimant žuvusio SSRS ar nacių kario pavardę, taip pat ir to įvykio aprašymus spaudoje, manau niekas neprieštaraus, jei įdėsi apie tai sakinį.--Dirgela 22:45, 2008 gegužės 26 (EEST)