Šablono aptarimas:2008 m. LRS rinkimų kandidatai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Dėl reikalingumo[redaguoti vikitekstą]

Ar verta turėti tokį didelį šabloną, ir dar jį dėlioti kiekvienam kandidatui? Didelė dalis nuorodų neišvengiamai liks raudonos dėl nereikšmingumo. Naudos iš to, kad prie kiekvieno Tėvynės sąjungos kandidato bus po nuorodą į kiekvieną „Fronto“ kandidatą, irgi nematau - tik puslapiai ilgiau krausis... Galbūt vertėtų perdaryti šį šabloną į sąrašą (pateikiant numerius sąraše, pirmumo balsų kiekius ir pan.), bet tik ne navigacinį šabloną. Tad siūlyčiau šį šabloną trinti. --Martynas Patasius 23:01, 2009 birželio 3 (EEST)

Pritariu Patašiaus mintims. Be to, negi kiekvieniems rinkimams bus daromas toks šablonas, tada daug kartų išrinktų seimūnų puslapiai bus vien šablonų rinkinys. Užtektų kandidatų sąrašą, ar kad ir šitą patį šabloną pateikti tik rinkimų straipsnyje. 23:07, 2009 birželio 3 (EEST)
Beveik pilnai pritariu su pastabomis. Kai kurių iš šių kandidatų biografijose dar taip pat nebuvo užsiminta apie jų dalyvavimą šiuose rinkimuose. Daugelis šių kandidatų biografijų neturėjo jokių šaltinių todėl, bet kada galėjo iškilti jų nereikšmingumo klausimas, tokiu būdu norėjau juos surišti su bent vienu šaltiniu. Tačiau jau baigdamas sustatyti šabloną pats apie čia iškeltus klausimus pagalvojau. Todėl boto pagalba pakeisiu šio šablono iškvietimus biografiniuose straipsniuose į nuorodomis į balsavimą aprašanti straipsnį su išnaša į atitinkamą šaltinį. O dėl pačio šablono, manau įstatymą paliksiu tik rinkimų straipsnyje, kol kas nors sukurs atitinkamą straipsnį. Šiaip manau, kad kiekvienų rinkimų į seimą kandidatų sąrašai nepakenktų, galėčiau iš šio šablono tokio sąrašo stubą sukurti, tačiau neapsiimu jame užpildyti („pirmumo balsų kiekius ir pan.“) --Vpovilaitis apt. 11:00, 2009 birželio 4 (EEST)
Suteikta Atlikta Iš biografinių straipsnių šablonas išimtas, paliktas tiktai rinkimų straipsnyje iš katro išplėstame pavidale. --Vpovilaitis apt. 17:38, 2009 birželio 4 (EEST)