Naudotojo aptarimas:May

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Kokia prasmė kurti tuščius straipsnius ? --Laurinkus 23:54, 19 Rugpjūčio 2005 (EEST)

užpildysim :) - May 23:59, 19 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Gal reikėtų tokiuose straipsniuose įterpti {{inuse}} --Laurinkus 00:02, 20 Rugpjūčio 2005 (EEST)
hmhm, turbut. Dar nespejau su visom subtilybem susipazinti. Aciu, labanakt

Jei straipsnio pavadinimas sutampa su tekste esančiu, tai užtenka pvz., [[IBAN]], vietoj [[IBAN|IBAN]], antrasis variantas naudojamas, pvz.: Man reikia daug [[Litas|litų]]' Dar užmesk akį į Telefoninė bankininkystė, kaip galima daryti nuorodas į išorę. E rulez 01:58, 20 Rugpjūčio 2005 (EEST)

Dėkui, Aurimai!

Sveiki, skyrelius straipsniuose, kurie kol kas yra tušti, galima įrašyti komentaro forma, tuomet jie tekste nesimato (tekstas įterpiamas į <!-- -->).--Mea 18:55, 2007 lapkričio 17 (EET)

Prašau nekurti tuščiu skyrelių, jei bus ką parašyti tai tada ir sukursit. Panašėja į vandalizmą.--Zaliavos 18:59, 2007 lapkričio 17 (EET)

OK, MEa ir Zaliavos, dėkoju abiems už pastebėjimą, ateičiai žinosiu! Vandalizmas sakyčiau baisiai skambus žodis, mėginau nuosekliai sutvarkyti visą straipsnių grupę. Kadangi redaktorių atsirado daugiau, išeinu į "tikrą gyvenimą" už kompiuterio ribų, sėkmės redaguojant! :)

Nereikia skubėt įsižeisti, kad kai kurie senbuviai (o ir ne kurie naujokai) kartais pavartoja stipresnius žodžius. Vandalų vikipedijoje iš tiesų būna daug, darbo taisant jų žalą atsiranda irgi nemažai, žmonės pavargsta, pradeda lipinti šią etiketę kur reikia ir kur nereikia. Nepagalvodami, kad taip gali įžeisti ar atbaidyti naujus žmones. Prašau suprasti ir atleisti :) O visokiausių normų ir subtilybių vikipedijoje išties daug, nelengva jas iškart visas perkasti. Jei kils kokių neaiškumų, nesidrovėkit klausti (kad ir manęs) --Nomad 19:34, 2007 lapkričio 17 (EET)

Vikipedija nėra įmonių katalogas, tad kurti atskirus straipsnius visoms komercinėms įstaigoms nėra tikslinga, kadangi greičiausiai jie bus traktuojami kaip reklama ir ištrinti. --Mea 21:19, 2007 lapkričio 18 (EET)

OK, supratau. Turėjau idėją aprašyti išsamiau lietuvišką reklamos industriją, tik pradėjau :) Bet gal čia tikrai ne vieta arba reikia pasirinkti kitokią formą. Tai kaip manot - trinti lauk viską, kas susiję su Komaa narėmis?

Kategorijų priskyrimas[redaguoti vikitekstą]

Sveiki. Be reikalo visiems TV kanalams, portalams priskyrėte kategoriją Žiniasklaida. Paprastai, jei yra, dedamos tik tos kategorijos, kurios tiksliausiai tinka. O kategorijoje yra subkategorijos, į jas ir "dedami" straipsniai. Žiniasklaidos kategorija per daug plati, dėl to yra sukurtos subkategorijos. Prašytume ateityje atidžiau tvarkyti straipsnius. Sėkmės. Siggis 18:56, 2008 balandžio 15 (EEST)


Dėl straipsnių apie Bankininkystę[redaguoti vikitekstą]

Jei išmanai bankininkystę, gal gali parašyti apie šiom dienom aktualias pinigų problemas? Apie skola grįstą monetarinę sistemą, likvidumo krizę, ir prieš dešimtemtį išrastus matematinius pinigų dauginimo modelius, tokius kaip toksiškasis CDO (collateralised debt obligations). Būtų įdomu išvysti straipsnius šiomis temomis lietuvių kalba. figuura 08/04.24 23:27 (BST)

Dėkui už pasiūlymą. Nesu finansų ar makroekonomikos specialistė, tad straipsnių šia tema kurti nesiimsiu.