Virtualus ginklas

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Virtualus ginklas
PavadinimasCyberflick
Kilmės šalis Italija Prancūzija
RežisieriusAntonio Margheriti
Scenaristas (-ai)Bruno Corbucci
KompozitoriusLa Bionda
VaidinaTerence Hill
Giselle Blondet
Metai1997
Žanraskomedija
Trukmė90 min.
Kalbaitalų
IMDb įrašas

Virtualus ginklas (angl. Cyberflick) – 1997 m. sukurta fantastinė nuotykių komedija, kurioje pagrindinį vaidmenį atliko aktorius Terensas Hilas.

Pagrindiniai aktoriai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Aktorius – vaidmuo

Policininko Maiko vaidmenį filme atlikęs Marvelous Marvin Hagler 19801987 m. buvo pasaulio vidutinio svorio bokso čempionu.

Turinys[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

DĖMESIO: toliau atskleidžiamos kūrinio detalės

Policininkas Skimsas po 7 metų grįžta į Majamį, kur vėl susitinka buvusį kolegą Maiką. Vos pasirodžius mieste, jį pradeda medžioti nusikaltėliai. Skimsas priverstas nakvoti policijoje, bet pamažu įsitraukia į vis artimesnius santykius su žuvusio porininko žmona Čelo, kurios dukra Lili puikiai išmano kompiuterius.

Netrukus Skimsui ir Maikui pavyksta išaiškinti nusikaltėlius, turinčius naujos kartos sprogmenis, valdomus ultragarsu. Jiems įsilaužus į sandėlį, nuaidi sprogimas, po kurio išsigelbėja tik Maikas.

Visi gedi žuvusio Skimso, tačiau šis netikėtai pradeda rodytis artimiausiems žmonėms kaip holograma, kuri gali pajudinti daiktus ir, kompiuterio modemo pagalba, persikelti iš vienos vietos į kitą.

Kai nusikaltėliai pagrobia Lili, ši gauna galimybę prisijungti prie kompiuterio ir Skimsas atskuba į pagalbą. Nusikaltimą išaiškinus, Skimsas netikėtai dingsta.

Pasirodo, iš tiesų jis nežuvo, o, gelbėtojams radus kūną ir jį reanimavus, vėl sugrįžo į realų gyvenimą.