Vikiprojekto aptarimas:Kategorijos/Filmai (06.03.25)

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

(iš inciatyvos)Siūlau, kad kiekvienas filmas, jei tik įmanoma, būtų priskirtas kategorijai pagal metus, kategorijai pagal žanrą tik jei žanras aiškus. Taip pat reikia nuspręsti, ar verta filmus kategorizuoti pagal šalis. Leia 20:34, 20 Kovo 2006 (EET)

- *Sutinku del kategorizavimo pagal metus ir zanra. zanra galima atrasti kiekvienam filmui, jei reikia ir kelis:). Del kategorizavimo pagal shali - nemanau kad labai tikslinga: daznai filma stato komandos is keliu valstybiu. Daug prasmingiau, mano galva, skirstyti pagal kalba. Bet cia daug veliau, nes artimiausiu metu absoliuti dauguma filmu bus anglakalbiai Uzlaisva marsa 20:27, 24 Kovo 2006 (EET)

- *Gerai, siūlau tokias taisykles:

- Jeigu tik įmanoma, filmas turi būti priskirtas kategorijai pagal metus ir kategorijai pagal žanrą. Galima priskirti keliems žanrams, pageidautina ne daugiau kaip trims. Lietuviški filmai papildomai turi būti priskirti kategorijai Kategorija:Lietuviški filmai.

- (jeigu kada nors atsiras straipsnių apie, tarkim, prancūzų, vokiečių, ispanų kiną, tai natūraliai atsiras ir jiems skirtos kategorijos. Tuomet bus galima galvoti ir apie kitų šalių filmų skirstymą pagal kalbas, šalis ar panašų kriterijų. Kol kas užteks lietuviškų) Leia 12:38, 25 Kovo 2006 (EET)

- Skamba tvarkingai. Palaukim kelias dienas, gal atsiras dar kokiu ideju ir permesim prie darbu:) Uzlaisva marsa 15:14, 25 Kovo 2006 (EET)