Vikipedijos aptarimas:Naudotojų skydeliai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Skydeliai nėra kažkuo išskirtinė naudotojo puslapio dalis, todėl manau skyrius apie "naudojimo politiką" yra niekam nereikalingas. Kas gali būti, kas negali būti rašoma naudotojo puslapyje skydelio ar paprasto teksto pavidalu turėtų būti aprašyta puslapyje Wikipedia:Naudotojo puslapis. Skydelių galerijoje gana abejotinas skirsnis "politinės ir vertybinės pažiūros" ypač "antikomunistinis" ir "antinac(ional)istinis" skydeliai. Vien tik nacizmo ir nacionalizmo lyginimas parodo menką tokį skydelį naudojančio dalyvio išprusimą, jau geriau tiktų skydelis "naudotojas neturi supratimo kas yra nacizmas ir nacionalizmas, bet iš principo yra prieš" :) Manau nereikėtų skatinti tokių skydelių naudojimo dedant juos į "galeriją".--Dirgela 17:54, 2008 balandžio 27 (EEST)

Na taisyklių priminimas niekad nepakenkia, tuo labiau, kad čia pabrėžta tik tai, kas siejasi su skydeliais (todėl čia nematau problemos). Dėl to skyrelio pavadinimo visaip galvojau, manau kad toks tinkamas, bet aišku, jei kas turi geresnių pasiūlymų, tai prašom teikti. Pakeičiau jau tą antinacionalistinį šabloną, nors iš esmės ar tai nacizmas ar nacionalizmas, visvien ta pati švelniai tariant nesąmonė :) * Hugo ¿díme? 20:22, 2008 balandžio 27 (EEST)
Hugo, nu prašau, nedemonstruok savo nesusigaudymo šiuo klausimu :) --Dirgela 21:41, 2008 balandžio 28 (EEST)

Išmano geriau keisti domisi, nes gali pagalvoti, kad būtinai žmogus bus su moksliniais laipsniais.--Vaidila (aptarimas) 18:44, 27 liepos 2021 (EEST)[atsakyti]