Vikipedijos aptarimas:Naudingi resursai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

"Jei per dvi savaites niekas nesureagavo į komentarus ar nesugebėjo argumentuoti straipsnio tinkamumo" - siūlyčiau į tas dvi savaites įtraukti ir laikotarpį po pažymėjimo "cleanup" ar "beviltišku". Dirgela 18:40, 31 Gruodžio 2005 (EET)

Dėl priklausimo vardų sričiai Vikiprojektas[redaguoti vikitekstą]

Manau, kad šį puslapį reikėtų laikyti Vikiprojektu ir todėl priskirti atitinkamai kategorijai Kategorija:Vikiprojektai bei pervardinti į Vikiprojektas:Naudingi resursai, kartu atitinkamai pakeičiant ir šio projekto dalis. --Vpovilaitis apt. 18:17, 2008 rugsėjo 17 (EEST)

Siūlau trinti[redaguoti vikitekstą]

Šis projektas įkurtas Vikipedijos aušroj, kai dar nei buvo aišku kaip turi atrodyti geras Vikipedijos straipsnis, nei buvo tiek daug informacijos internete (todėl visa suvesta informacija atrodė galimai naudinga). Šiuo metu jam nebėra jokio poreikio:

  • Per beveik dešimt metų paaiškėjo, kad niekas juo nesinaudoja rašydami straipsnius
  • Dažniausiai būna patogiau rašyti iš naujo nei remtis „enciklopedijai netinkamai“ parašytu tekstu
  • Naudingi resursai Vikipedijai yra patikimi trečiosios šalies šaltiniai, o ne kažkieno suvesti tekstai
  • Jei tekstas iš tiesų pakankamai neblogas, svarbiausia su šaltiniais, kad iš jo būtų galima padaryti straipsnį - toks tekstas dažniausiai ir lieka straipsnyje su įvairiais skydeliais. Jei nei, jį paprastai triname.

--Nomad (aptarimas) 17:45, 18 liepos 2013 (EEST)[atsakyti]

Naudos iš tų „naudingų resursų“ išties nedaug... --Martynas Patasius (aptarimas) 22:04, 18 liepos 2013 (EEST)[atsakyti]
Pritariu trynimui, visų šių puslapių: Specialus:Prasidedantys/Vikipedija:Naudingi_resursai/.--Zygimantus (aptarimas) 12:44, 5 vasario 2018 (EET)[atsakyti]