Vaizdas:ESC1973-Monaco-Marie.jpg

Vaizdas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

ESC1973-Monaco-Marie.jpg(320 × 240 taškų, rinkmenos dydis: 12 KiB, MIME tipas: image/jpeg)

Copyrighted

Šis paveikslėlis yra autorių teisėmis apsaugotos televizijos programos, laidos arba stoties-ID ekranvaizdis. Taigi jo autorių teisės greičiausiai priklauso juridiniam ar fiziniam asmeniui, ar jų grupei, kurie sukūrė šią laidą, programą arba stoties-id. Paveikslėlį įkėlęs ar šią žymę uždėjęs asmuo tiki, kad ribotas internetinės raiškos ekranvaizdžių naudojimas:

laikomas kaip sąžiningai naudojamas paveikslėlis pagal LR Autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymo 22 ir/arba 24 straipsnius. Bet koks kitas šio paveikslėlio panaudojimas Vikipedijoje ar kitur, gali būti laikomas autorių teisių pažeidimu. Išsamesnės informacijos ieškokite straipsnyje Fair use.

Failų įkėlėjams: prašome, kiekvienu naudojimo atveju, pridėti įkeliamo failo sąžiningo naudojimo paaiškinimą ir pagrindimą, kaip aprašyta MediaWiki:Uploadtext, taip pat, neužmirškite nurodyti paveikslėlio šaltinį ir autorių teisių informaciją.


Rinkmenos istorija

Paspauskite ant datos/laiko, kad pamatytumėte rinkmeną tokią, kokia ji buvo tuo metu.

Data/LaikasMiniatiūraMatmenysNaudotojasPaaiškinimas
dabartinis11:38, 25 spalio 2014Versijos 11:38, 25 spalio 2014 miniatiūra320 × 240 (12 KiB)Illustrator~ltwiki (aptarimas | indėlis){{tv-screenshot}}

Paveikslėlis yra naudojamas šiuose puslapiuose: