Tuk tuk (filmas)

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Tuk tuk

Kilmės šalis JAV
RežisieriusEli Roth
VaidinaKeanu Reeves
Lorenza Izzo
Ana de Armas
Ignacia Allamand
Metai2015
Žanrastrileris
Trukmė99 min.
Kalbaanglų
IMDb įrašas

Tuk tuk (angl. Knock Knock) – 2015 m. JAV sukurtas psichologinis trileris, 1977 m. filmo „Mirtinas žaidimas“ perdirbinys.

Pagrindiniai aktoriai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Aktorius – vaidmuo
  • Keanu Reeves – Evanas Vėberis
  • Lorenza Izzo – Dženesė
  • Ana de Armas – Belė
  • Ignacia Allamand – Karen
  • Aaron Burns – Luisas
  • Colleen Camp – Viviana

Aktorė Colleen Camp originaliame filme 1977 m. atliko vieną pagrindinių vaidmenų.

Turinys[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

DĖMESIO: toliau atskleidžiamos kūrinio detalės

Architektas Evanas yra laimingai vedęs Karen ir kartu su 2 vaikais gyvena užmiesčio name. Tėvo dienos išvakarėse šeima susiruošia savaitgalį atostogauti, tačiau Evanas priverstas likti namuose, kad baigtų skubų projektą. Vėlai vakare, lauke siaučiant audrai, į namų duris pasibeldžia dvi merginos, Dženesė ir Bel, kurių automobilis sugedo netoliese, o telefonas išsikrovė. Evanas įleidžia jas į namus apšilti, o pats iškviečia taksi. Merginos eina nusimaudyti po dušu, o vėliau kartu suvilioja Evaną. Taksi atvažiuoja ir išvažiuoja, o jos lieka namuose.

Rytą atsikėlęs Evanas nustemba, kad merginos vis dar namuose: jis tikėjosi, kad tai vienos nakties nuotykis, kuris jau pasibaigė, tačiau šios, regis, neketina niekur eiti. Evanas mėgina jas iškraustyti ir gražiuoju, ir piktuoju, tuo tarpu merginos pradeda siaubti jo namus, o galiausiai pareiškia, kad Bel yra nepilnametė, todėl jis gali būti apkaltintas išprievartavimu. Bijodamas, kad jos įvykdys grasinimą viską papasakoti policijai ir žmonai, Evanas priverstas joms pataikauti. Galiausiai merginos sutinka, kad jis nuvežtų jas į miestą.

Grįžęs Evanas sutvarko namus ir vėl pradeda dirbti, tačiau vakare merginos vėl pasirodo, pareiškusios, kad jis įvykdė nusikaltimą ir privalo už jį atsakyti. Po grumtynių jos suriša Evaną ir pradeda „teismą“, kurio nuosprendis – mirtis neištikimam vyrui...