Switch (filmas)

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Switch

PavadinimasSwitch
Kilmės šalis Prancūzija
RežisieriusFrédéric Schoendoerffer
Scenaristas (-ai)Jean-Christophe Grangé
Frédéric Schoendoerffer
VaidinaKarine Vanasse
Eric Cantona
Metai2011
Žanraskriminalinis
Trukmė104 min.
Kalbaprancūzų
IMDb įrašas

Switch2011 m. sukurtas kriminalinis veiksmo filmas, kuriame vieną pagrindinių vaidmenų atliko buvęs garsus futbolininkas Eric Cantona.

Pagrindiniai aktoriai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Aktorius – vaidmuo
  • Karine Vanasse – Sofi Maleter
  • Eric Cantona – Damienas Forgatas
  • Mehdi Nebbou – Stefani Defer
  • Aurelien Recoing – Delorsas
  • Karina Testa – Benedikta Sarto
  • Bruno Todeschini – Verderis
  • Maxim Roy – Kler Maras

Turinys[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

DĖMESIO: toliau atskleidžiamos kūrinio detalės

Jauna Monrealio dizainerė Sofi Maleter atvyksta į įstaigą, kur turi pristatyti savo darbus, tačiau iš vadovo asistentės Kler Maras sužino, jog šis išvykęs ir grįš tik po 2 mėnesių. Norėdama bent kiek padėti merginai, Kler pasiūlo ją pavaišinti pietumis, kurių metu papasakoja apie interneto svetaine switch.com, kurioje prisiregistravę vartotojai anonimiškai gali kuriam laikui pasikeisti būstais su kitais žmonėmis jų nematydami ir niekada nesusitikdami. Svetainė garantuoja visišką saugumą.

Susidomėjusi Sofi po kurio laiko nusprendžia prisiregistruoti svetainėje ir patalpinti skelbimą, kad nori kuriam laikui iškeisti savo vasarnamį į būstą Paryžiuje. Netrukus ji gauna žinią iš moters vardu Benedikta Sarto, kuri kaip tik ieško būsto Monrealyje. Sutvarkiusi reikalingus formalumus, Sofi išskrenda į Paryžių ir apsistoja Benediktos apartamentuose netoli Eifelio bokšto. Atrodo, kad tai bus puikios atostogos ir galimybė pasisemti naujų idėjų, tačiau jau kitą dieną viskas pavirta košmaru: ryte į jos būstą įsiveržia policija, vadovaujama Damieno Forgato, o antrame aukšte, kuris buvo užrakintas, randamas kūnas be galvos. Nors Sofi bando įrodyti esanti turistė iš Monrealio, tačiau policijos renkami įrodymai tvirtina, kad ji esanti buto šeimininkė Benedikta Sarto. Visi jos bandymai tai neigti atrodo bergždi, nes kaimynai ją atpažįsta kaip Benediktą, nerandama jokių jos tapatybę įrodančių dokumentų, o interneto svetaine switch.com neegzistuoja.

Matydama, kad ja niekas netiki, Sofi nusprendžia bet kokia kaina pasprukti ir pati rasti Benediktą.