Subwoolfer

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Subwoolfer
Biografija
KilmėNorvegijos vėliava Norvegija
Žanraipopmuzika‎
Kūrinių kalbosanglų
Aktyvumo metai2021–dabar
Nariai
Ben Adams (Keith)
Gaute Ormåsen (Jim)

SubwoolferNorvegijos popmuzikos duetas. Duetą sudaro du atlikėjai, kurie viešumoje visada dėvi vilkų kaukes. Jie save vadina broliais „Keith“ ir „Jim“ ir teigia, kad atvyko iš Mėnulio „užkariauti“ mūsų pasaulio muzikinės scenos.

‎‎‎Grupė su daina‎‎ „Give That Wolf a Banana“ atstovaus Norvegijai 2022 m. „Eurovizijos“ dainų konkurse‎‎.‎‎ [1]

„Eurovizijos“ dainų konkursas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

2022 m. vasario 19 d. duetas su daina „Give That Wolf a Banana“ laimėjo surengtą nacionalinės atrankos „Melodi Grand Prix 2022“ finalą ir tokiu būdu gavo galimybę atstovauti šaliai ‎‎2022 m. „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Duetas pasirodys pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, kuris vyks 2022 m. gegužės 10 dieną, antrojoje jo dalyje.

Legenda[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Duetas kuria legendą, jog jie yra didžiausia galaktikos grupė, kuri susikūrė prieš 4,5 milijardo metų savo gimtojoje planetoje, Mėnulyje. Nuo to laiko broliai „Keithas“ ir „Jimas“, užkariavo muzikos sceną kiekvienoje planetoje, todėl jie tapo sėkmingiausia pop grupe. Pasak legendos, 1969 m. liepos 20 d. pranašas „Neilas“ pasirodė jiems ir netrukus buvo pasveikintas kaip „žmogus su stipriausiomis rankomis“, jis pažadėjo grįžti ir pasakyti jiems, kad padės jiems tapti sėkmingiausia grupe savo planetoje, bet tik tada, kai jie parašys geriausią dainą visatoje, dainuojamą jo gimtąja kalba - anglų. Tačiau „Neilas“ niekada negrįžo, todėl 2022 m. apsiginklavę geriausia egzistuojančia daina „Give That Wolf A Banana“ jie atvyko į Žemę jo ieškoti ir dalyvauti Norvegijos atrankoje į Euroviziją „Melodi Grand Prix“, kurią jie laimėjo ir atstovaus šaliai ‎‎2022 m. „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Įtarinėjimai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Kadangi grupės nariai viešumoje visada vilki vilkų kaukes, tiek pačioje Norvegijoje, tiek tarp Eurovizijos fanų pasirodė įvairių spėjimų, kas slypi po vilkų kostiumais – dažniausiai minima, kad po kaukėmis yra garsus brolių duetasYlvis, kurie išgarsėjo su daina „What Does The Fox Say?“, [2] taip pat spėliojama, kad po kaukėmis slypi norvegų atlikėjai Ben Adams ir Gaute Ormåsen.[3] Galiausiai 2023 metais vasario 4 dieną vykstant Norvegijos Eurovizijos nacionalinės atrankos finalui Subwoolfer atliko savo eurovizinę dainą "Give That Wolf A Banana" ir jų naujausią dainą "Worst Kept Secret" ir atsiskleidė. Po geltonomis vilkų kaukėmis slėpėsi Ben Adams ir Gaute Ormåsen.

Šaltiniai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
TIX
„Fallen Angel“

Norvegijos atstovai Eurovizijoje

2022
Po to:
-