Tom Clancy's The Division

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Tom Clancy's The Division
Kūrėjas Ubisoft Massive
Leidėjas Ubisoft
Dizaineris {{{dizaineris}}}
Kompozitorius {{{kompozitorius}}}
Išleidimo data 2016 m. kovo 8 d.
Žanras (-ai) MMO, trečiojo asmens šaudyklė, veiksmo RPG
Režimas Keleto žaidėjų
Reitingai
Platforma Windows
PlayStation 4
Xbox One
Versija {{{versija}}}
Variklis {{{variklis}}}
Platinimas {{{media}}}
Licencija {{{licencija}}}
Pirmtakas {{{pirmtakas}}}
Kitos dalys
{{{svetainė}}}

Tom Clancy’s The Division – atviro pasaulio trečiojo asmens šaudyklės tipo kompiuterinis žaidimas, turintis tik daugelio žaidėjų internete režimą, su veiksmo RPG ir išgyvenimo žanrams būdingais elementais.

Publikai pirmą kartą pristatytas per spaudos konferenciją 2013 m. E3 parodoje, kartu su septynių minučių žaidimo demonstracine versija. Žaidimas išleistas 2016 m. kovo 8 d. ir pritaikytas Microsoft Windows, PlayStation 4 ir Xbox One platformoms.

Apžvalga[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Veiksmas vyksta Niujorke, kai miestą ištikusi totali krizė.

Pagrindinis žaidimo herojus privalo atstatyti tvarką, ieškodamas išplitusio viruso šaltinio. Daugelio žaidėjų režime asmenys kartu privalo susigrupuoti su kitais „Divizijos“ agentais prieš judėdami į priekį, turėdami apie tris galimus ginklus ir tokius sprogstamuosius užtaisius kaip lipniąsias bombas ar išmaniąsias minas.[1] Veiksmo įkarštyje tam tikrose vietose įmanoma pasislėpti nuo atviros ugnies. Žaidėjai progresuodami įgyja patirties taškų, su kuriais gali tobulinti savo veikėją, turimą inventorių, ginklus ir kt. įrangą. Jie gali išmokti naujų gudrybių ir įgūdžių. Žaidėjai turi įvykdyti misijas, norėdami išmokti naudotis aktyviaisiais sugebėjimais, leidžiančiais mėtyti gydančiąsias granatas, pastatyti automatizuotus šarvuotuosius bokštelius ar pasinaudoti radaro, gebančio sekti priešus, pagalba.[2]

Žaidimas pasižymi dinamiškumu, laiko nustatytomis oro sąlygomis, kurios gali teigiamai ar neigiamai paveikti žaidimo eigą kaip, kad audros gali sumažinti matomumą ir pakenkti šaudymui. Žaidimas turi dienos-nakties režimą, kuris gali daryti įtaką priešų veiksmams.[3]

Išnašos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

  1. Roberts, Samuel (2015-06-15). „The Division preview: playing PvP in the lawless Dark Zone“. PC Gamer. Nuoroda tikrinta 2015-11-26.
  2. Sheridan, Connor (2015-11-26). „The Division's character progression sure sounds like an MMO“. GamesRadar. Nuoroda tikrinta 2015-11-26.
  3. Nunneley, Stephany (2015-10-23). „The Division – more on how dynamic weather and lighting can affect gameplay“. VG247. Nuoroda tikrinta 2015-11-26.

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]