Grand Theft Auto Advance

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Grand Theft Auto Advance
Kūrėjas Digital Eclipse
Leidėjas Rockstar Games
Dizaineris {{{dizaineris}}}
Kompozitorius {{{kompozitorius}}}
Išleidimo data 2004 (GBA)
Žanras (-ai) Veiksmo
Režimas Vieno žaidėjo
Reitingai M - Mature
Platforma GBA
Versija 1.0
Variklis RGE
Reikalavimai GBA
Platinimas GBA kasetė
Licencija Komercinė
Pirmtakas Grand Theft Auto
Kitos dalys Grand Theft Auto, Grand Theft Auto: London 1969, Grand Theft Auto: London 1961, Grand Theft Auto II, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Liberty City Stories, Grand Theft Auto: Vice City Stories, Grand Theft Auto IV
http://www.rockstargames.com/grandtheftauto/gba/

Grand Theft Auto Advance – GTA serijos žaidimas, kuris skirtas tik Game Boy Advance konsolėms.

Siužetas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Mike

Grand Theft Auto Advance veiksmas vyksta Liberty City mieste, 1999 m. po Grand Theft Auto: Liberty City Stories įvykių. Kolumbietis Mike su savo draugu Vinnie planuoja išskristi iš Liberty City į Kolumbiją ir ten pradėti naują gyvenimą, bet išskristi jiems trukdo skolos su donu Leone Salvatore. Norėdamas grąžinti skolas Mike dirba donui Salvatore. Po įvykdytų darbų pas Salvatore Maikui paskambina Vinnie ir pasako, kad laikas išvykti į Kolumbiją, bet tada automobilis, kuriame sėdėjo Vinnie sprogsta ir jis miršta. Tada Mike lieka Liberty City ieškoti žudiko ir nori jam atkeršyti už draugo žmogžudystę. Ieškodamas žudiko Mike susitinka daug įtakingų asmenų, kurie jam duoda pelningų užduočių ir informacijos apie žudiką.

Dirbtinis intelektas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Grand Theft Auto Advance pasižymi puikiu veikėjų dirbtiniu intelektu, nes jeigu užpuolate kokį nors gangsterį, jis pasikviečia savo draugų, jie atvažiuoja ginti draugą nuo jūsų ir prasideda susišaudymas. Gindamiesi nuo jūsų kulkų, gangsteriai slepiasi už uždangų. Jeigu gangsteriui baigėsi šoviniai, jis bėga nuo jūsų, bet geriau jo nesivyti, nes gangsteris gali jūs atvesti pas savus ir tada kiti gangsteriai gali jūs nužudyti.

Garso takelis[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Grand Theft Auto Advance yra 3 radijo stotys: Playback FM, Flashback FM, LCTR (Liberty City Talk Radio).

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]