Carolina Ardohain

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Carolina Ardohain
Tikras vardas Ana Carolina Ardohain Dos Santos
Gimė 1978 m. sausio 17 d. (46 metai), Argentina
Šalis Argentina Argentina
Žymesni vaidmenys
Lulú (2002)
(Rebelde way, 2002 m. - 2003 m.)

Ana Carolina Ardohain Dos Santos (g. 1978 m. sausio 17 d., Santa Rosa, La Pampa, Argentina) – supermodelis ir taip pat garsi televizijos žvaigždė Argentinoje, taip pat gerai žinoma kaip Pampita.

Biografija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Jos mama Tanhia Dos Santos yra brazilė, su dukra ji kartu užsiima Capoeira (tai egzotiškas susiliejimo šokis su vidine kova). Kai Carolinai sukako 17 metų, ji paliko namus ir atvyko į Bueno Aires. Dirbo pardavėja tol kol, ją pastebėjo vienas prodiuseris, kuriam buvo reikalinga daili mergina su charakteriu. Taigi Pampita atitiko jo reikalavimus.

Carolina susituokė su modeliu bei fotografu Martín Barrantes 2002 metų lapkritį. Tačiau po trejų metų, jie išsiskyrė. Greitai po to, ji pradėjo gyventi su Benjamín Vicuña (garsiu aktoriu iš Santjago, Čilės). Netrukus laikraščiai išspausdino nuotraukas, kuriose ji vedžioja savo skaliką ir aiškiai matyti, kad ji yra nėščia. Carolina ir Benjamin susilaukė dukros vardu Blanca (toks buvo Benjamin senelės vardas). "Šis vaikas buvo tai, ko mes taip laukėme ir dukrelę pamilome vos tik ją pamatę. Aš esu tokia laiminga…" - sakė aktorė. Gimimas taip pat padėjo susitaikyti Benjaminui ir jo mamai.

2008 m. vasario 29 d. Vicuña ir Ardohain susilaukė sūnaus Bautistos.

Karjera[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Carolina taip pat užsiima fotografavimuosi, nes jai labai patiko Victoria’s Secret ir Wonderbra. Ji tapo mašinų ženklo „Honda", bei „Coca - cola" veidu Argentinoje. Taip pat ji dalyvavo televizijos šou: "El Rayo" ir "El Sitio", kurie turėjo labai aukštus reitingus. FIFA World Cup South Korea-Japan 2002 kampanijoje, ji buvo nacionalinės futbolo komandos atstovė ir buvo vadinama Gerąja motuše.

Ardohain buvo pakviesta į ispanų televizijos šou „El Show de Flo" 2002 metų rugsėjį.

Aktorės karjerą pradėjo Argentinos serialuose: "Rebelde Way" (2003) ir "Doble Vida" (2005). 2004 metų vasario menesį, ji buvo žiuri nare, tarptautiniame muzikos festivelyje Čileje. Tapo labai populiari Lotynų Amerikoje bei Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Carolina yra ne tik natūralaus grožio mergina, bet ir labai įdomi asmenybė bei įdomaus charakterio žmogus. Ji taip pat labai mėgsta viską, kas yra susiję su šokiu. Ardohain dalyvavo Čilės televizijos šou "Šokis su žvaigžde", kol nepradėjo lauktis antrojo vaiko. Dabar ji paliko truputi nuošaliau savo karjerą ir didžiausią laiko dalį skiria šeimai, taip pat užsiima įvairiais darbais.

Filmografija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Metai Pavadinimas Vaidmuo Žanras
19952000 "El Rayo" Žurnalistė (2000) TV šou
2002 "El Show de Flo" TV šou
20022003 "Rebelde Way" Lulú (2002) TV serialas
2005 "Doble vida" Ema TV serialas

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]