Volkeris, Teksaso reindžeris: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
T~ltwiki (aptarimas | indėlis)
Naujas puslapis: {{Infobox_filmas | pavadinimas = Volkeris, Teksaso reindžeris | tpavadinimas = | plakatas = Image:Walker Cast.jpg‎| scenar = | aktoriai =[[ C...
(Jokio skirtumo)

12:37, 22 spalio 2007 versija

Volkeris, Teksaso reindžeris
Vaizdas:Image:Walker Cast.jpg
Kilmės šalisJAV
RežisieriusAlbertas Randi
VaidinaČėkas Norisas
Klarensas Giljardas
Širi Vilson
Metai2006
ŽanrasKriminalinis
Trukmė203 serijos po 60 min.
KalbaAnglų

Volkeris, Teksaso reindžeris - (angl. Walker, Texas Ranger), taip pat žinomas kaip „Kietas Volkeris“ – teisingumas Teksasietiškai) – 1993 m. – 2001 m. filmuotas amerikiečių serialas. Viso 203 serijos.

Siužetas

Kiekvieną serija parodo atskirą pasakojimą, todėl jas galima žiūrėti atskirai ir ne iš eilės. Teksaso policijai pranešama apie veikiančia nusikalstamą grupuotę kuria Volkeris, Teksaso reindžeris ieško, suranda ir sulaiko. Dažniausiai jam reikia susidurti su žmonių jausmais, abejingumu, išankstinėmis nuostatomis, baime. Jis stengiasi pakeisti žmonių mastymą, o ne tik pagauti nusikaltėlius. Kartais jo draugai papuola į pinkles, tada jis juos vaduoja. Sulaikydamas visada su jais susimuša. Muštynėse jis niekada nenaudoja ginklo, daug naudoja kojas. Taip pat jis įkuria kovos mokyklą, vadovauja vaikų stovyklai, pavaduoti mokytoją, į namus paima sergantį vaiką.

Vaidmenyse