Vikipedijos aptarimas:Vertingi straipsniai: Skirtumas tarp puslapio versijų

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
S Adolfas Hitleris
Nevidonas (aptarimas | indėlis)
Nėra keitimo santraukos
Eilutė 9: Eilutė 9:


Straipsnis atrodo labai liūdnai - gausybė netvarkingai sudėtų nuotraukų, gal paskaityti ir vertas, bet pasižiūrėjus išvaizdą skaityti nebesinori.--[[Naudotojas:Dirgela|Dirgela]] 16:15, 2007 Kovo 24 (EET)
Straipsnis atrodo labai liūdnai - gausybė netvarkingai sudėtų nuotraukų, gal paskaityti ir vertas, bet pasižiūrėjus išvaizdą skaityti nebesinori.--[[Naudotojas:Dirgela|Dirgela]] 16:15, 2007 Kovo 24 (EET)

== "Verta paskaityti" ir "vertingi straipsniai" ==
man ne visiškai aišku, kuo skiriasi šios dvi kategorijos, ir ar jos nekartoja viena kitos? [[Naudotojas:Nevidonas|Nevidonas]] 19:22, 2007 spalio 3 (EEST)

18:22, 3 spalio 2007 versija

Jei ne prieš, tai pridėsiu dar keletą skilčių: fizika, menas, ekonomika ir pan. Hugo.arg 16:34, 2007 Vasario 13 (EET)

Manau, reiktų paskui, kai bus daugiau sričių padaryti stulpelį ir dešinei pusei. O kai daugmaž bus viskas sudėta, viršuj įdėti ištraukas iš kai kurių vertingų straipsnių. Hugo.arg 16:44, 2007 Vasario 13 (EET)

Žinoma, kad ne prieš..visad malonu susilaukti pagalbos:)...tačiau, kai kurie straipsniai (kaip pavyzdžiui budizmas nelabai dar tinka (mano manymu) dėl estetinio vaizdo trūkumo (palikta daugybė raudonų vietų ir išplėstinių nepradėtų vietų, kas daro striapsnio neišbaigtumo įspūdį..)...mano manymu, daugiausia dėmesio parenkant straipsnius reiktų atsižvelgti į turinį ir taip pat labai svarbi estetika, nes bent mano vizija yra tokia, kad žmonės čia galėtų sau ramiai pasiskaityti tokių straipsnių, kurie ne tik mielai skaitytųsi, bet ir šauniai žiūrėtųsi iš tolo, nes estetikos trūkumas visuomet blaško ir tiesiog net nalabai ir norisi pradėt tokį straipsnį skaityt...na čia aišku mano nuomonė...bet manyčiau estetika labai svarbus dalykas (dėl to jei galėsi prašyčiau patvarkyti ir šio projekto puslapio išvaizdą (man pačiam nelabai sekasi tą estetiką kurt..;)...o dėl stulpelių sutinku... ausis aptarimas 17:44, 2007 Vasario 13 (EET)

Aišku, būtinai atsižvelgsiu ir į estetiką. Be abejo, gražus tvarkingas straipsnis maloniau skaitosi. Na o straipsnį budizmas pabandysiu šiek tiek sutvarkyti, kad būtų gražesnis vaizdas, nes jame esama informacija išties išsami ir naudinga, todėl norėtųsi jį priskirti prie vertingų str. Hugo.arg 17:54, 2007 Vasario 13 (EET)

Adolfas Hitleris

Straipsnis atrodo labai liūdnai - gausybė netvarkingai sudėtų nuotraukų, gal paskaityti ir vertas, bet pasižiūrėjus išvaizdą skaityti nebesinori.--Dirgela 16:15, 2007 Kovo 24 (EET)

"Verta paskaityti" ir "vertingi straipsniai"

man ne visiškai aišku, kuo skiriasi šios dvi kategorijos, ir ar jos nekartoja viena kitos? Nevidonas 19:22, 2007 spalio 3 (EEST)