Paparacas: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Lang-Bot-as (aptarimas | indėlis)
S robotas: brūkšneliai keičiami brūkšniais (pagal lietuvių kalbos rašybos normas)
Mea (aptarimas | indėlis)
Eilutė 2: Eilutė 2:


== Reikšmė ==
== Reikšmė ==
Paparacių veikla vertinama nevienareikšmiškai. Iš vienos pusės nebūtų žvaigždžių be aktyvios fotokorespondentų veiklos, iš kitos pusės yra peržengiamos privataus gyvenimo ribos. Tokio persekiojimo metu [[Diana Spencer]] („Lady Di“) ir [[Dodi Al-Fayed]] pateko į avariją, pasibaigusią tragiškai.
Paparacių veikla vertinama nevienareikšmiškai. Iš vienos pusės nebūtų žvaigždžių be aktyvios fotokorespondentų veiklos, iš kitos pusės yra peržengiamos privataus gyvenimo ribos. Tokio persekiojimo metu [[Velso princesė Diana|Diana Spencer]] („Lady Di“) ir [[Dodi Al-Fayed]] pateko į avariją, pasibaigusią tragiškai.


== Benediktas XVI ==
== Benediktas XVI ==

11:38, 6 kovo 2007 versija

Paparacis (it. Paparazzo, Paparazzi) – spaudos fotografas, fotoreporteris, besivaikantis sensacijų bei fotografuojantis žvaigždes. Paparacis dažniausiai dirba bulvarinėje žiniasklaidoje. Paparaciai "medžioja" garsius žmones; elitas ir jo atstovai – paparacių "duondaviai".

Reikšmė

Paparacių veikla vertinama nevienareikšmiškai. Iš vienos pusės nebūtų žvaigždžių be aktyvios fotokorespondentų veiklos, iš kitos pusės yra peržengiamos privataus gyvenimo ribos. Tokio persekiojimo metu Diana Spencer („Lady Di“) ir Dodi Al-Fayed pateko į avariją, pasibaigusią tragiškai.

Benediktas XVI

Papa Razzi taip pat vadinamas Popiežius Benediktas XVI, kurio pavardė yra Ratzinger.

Nuorodos