Pinigų padirbinėtojai (serialas): Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Homobot (aptarimas | indėlis)
S Automatizuotas perteklinių kabučių šalinimas.
Eilutė 19: Eilutė 19:
}}
}}


'''„Pinigų padirbinėtojai“''' arba '''„Dideli pinigai“''' ({{ru|Фальшивомонетчики, Большие деньги}}) – rusiškas serialas, kuris buvo filmuojamas 2016 m., o pasirodė TV ekranuose [[2017]] m. Jame vieną iš pagrindinių vaidmenų vaidina lietuvių kilmės aktorius [[Sergejus Puskepalis]].
'''Pinigų padirbinėtojai''' arba '''Dideli pinigai''' ({{ru|Фальшивомонетчики, Большие деньги}}) – rusiškas serialas, kuris buvo filmuojamas 2016 m., o pasirodė TV ekranuose [[2017]] m. Jame vieną iš pagrindinių vaidmenų vaidina lietuvių kilmės aktorius [[Sergejus Puskepalis]].


== Siužetas ==
== Siužetas ==

22:37, 22 birželio 2020 versija


Serialo plakatas
Žanrasdrama, kriminalinis
Režisierius (-iai)Markas Gorobecas[1]
VaidinaSergejus Puskepalis
Aleksandras Jacka
Agripina Steklova
Janas Caplikas
Sergejus Druzjakas
Kilmės šalis Rusija
Trukmė47 minutės
Transliacija
Originalus laikotarpis2017 m.

Pinigų padirbinėtojai arba Dideli pinigai (rus. Фальшивомонетчики, Большие деньги) – rusiškas serialas, kuris buvo filmuojamas 2016 m., o pasirodė TV ekranuose 2017 m. Jame vieną iš pagrindinių vaidmenų vaidina lietuvių kilmės aktorius Sergejus Puskepalis.

Siužetas

DĖMESIO: toliau atskleidžiamos kūrinio detalės

Majoras Potapovas dirba policijoje ir yra padirbtų pinigų padirbinėtojas. Jo sūnus ruošiasi vesti ir šeimyna sugalvoja parduoti butą ir už tuos pinigus įsigyti du atskirus butus. Kolesnokovas, kuris padirbinėja pinigus, juos leidžia mažomis partijomis. Majoro sūnus nuėjo į banką, tačiau jame įvyko apiplėšimas ir susišaudymas. Vaikinas buvo sunkiai sužeistas, o pinigų į kasą neįnešė. Banko valdytojas atsisakė pripažinti pinigų perdavimo faktą. Šeimynai grėsė prarasti sumokėtus užstatus už du butus, maža to, buvo reikalinga skubi operacija. Tuo pat metu Kolesnikovo sūnėnas parduotuvėje atsiskaitė padirbu banknotu. Majoras atpažino nusikaltėlį, susirado ir patį padirbinėtoją, kuriam pasiūlė bendrabarbiauti (kartu pagaminti partiją padirbtų pinigų).

Veikėjai

  • majoras Potapovas (aktorius Sergejus Puskepalis, rus. Сергей Пускепалис) – pagrindinis serialo veikėjas, policijos kriminalistas, padirbtų pinigų ekspertas.
  • Kolesnokovas (aktorius Aleksandras Jackus, rus. Александр Яцко) – pagrindinis veikėjas, pinigų padirbinėtojas.

Šaltiniai

Nuorodos