Naudotojo aptarimas:JonasS: Skirtumas tarp puslapio versijų

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Dexbot (aptarimas | indėlis)
S Automatic message fix
NickK (aptarimas | indėlis)
Eilutė 94: Eilutė 94:
</div>
</div>
<!-- Message sent by User:EGalvez (WMF)@metawiki using the list at https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Community_Engagement_Insights/MassMessages/Lists/2016/14-AECE&oldid=16205360 -->
<!-- Message sent by User:EGalvez (WMF)@metawiki using the list at https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Community_Engagement_Insights/MassMessages/Lists/2016/14-AECE&oldid=16205360 -->

== Wikimedia CEE Meeting 2018 ==

Hi JonasS,

First of all, sorry for writing in English, but I don't speak any Lithuanian (''aš nekalbu lietuviškai'')

I have opened a discussion about selection of Lithuanian representatives to [[:m:Wikimedia CEE Meeting 2018|Wikimedia CEE Meeting 2018]], a meeting of Wikipedians from our region, Central and Eastern Europe, here: [[Vikipedija:Forumas#Wikimedia CEE Meeting 2018]]. We would need to know who are the Lithunian representatives tomorrow (15 August) by the end of the day.

Unfortunately, we did not get a lot of input from the community yet. Can you please confirm if you are interested in participation as a representative of Lithuanian community?

Thank you, on behalf of Wikimedia CEE Meeting team – [[Naudotojas:NickK|NickK]] ([[Naudotojo aptarimas:NickK|aptarimas]]) 17:59, 14 rugpjūčio 2018 (EEST)

16:59, 14 rugpjūčio 2018 versija

Vidiniai resursai:

Mano Wiki  |  Mano klausimai  |  Mano atsakymai |  Dienoraštis  |  Mano juodraščiai  |  Galerija  |  Pomėgiai  |  Archyvas

Profile

Yra dalyvio vizitinė...

Požiūris

  1. Rašymas savaime nėra vertybė;
  2. Enciklopedija yra labai svarbu, tačiau ji nėra viskas;
  3. Laisva ir nevaržoma enciklopedija yra labai vertinga, tačiau ji nėra laisva ir nevaržoma;
  4. Enciklopedija yra visos žinios, taip pat ir žinios apie žinias.

Veiksni citata

Populiarią enciklopediją „Wikipedia“ sukūręs Jimmy Walesas nusprendė sutelkti dėmesį į internetinę paiešką, praneša BBC.

Papildymas (2007.07.30), Wikipedijos paieška gali keisti Interneto paieškos rezultatų rangavimą: ([1]) :

Jimmy Wales sako, kad Interneto naršytojai, turintys galimybę talpinti straipsnius atvirojoje enciklopedijoje, galėtų paveikti ir Interneto paieškos būdą.

Išminties filosofija

  1. Egzistuoja išminties tradicija, mokymas ar doktrina, daugiausia ezoterinė savo prigimtimi, kadaise mokyta slaptose mokyklose ir sutinkama kiekvienos religijos pagrinde;
  2. Yra ir visada buvo tie, kurie žino; tie, kurie intensyviomis studijomis, meditacija ir lavinimusi įšventinti į išminties tradiciją. Jie buvo žinomi daugybe vardų: magai ar išminčiai, Pateptieji ar Budos, rišiai ir mahatmos, senųjų misterijų theodidaktikai. Jie tapo ezoterinių tradicijų saugotojais bei perdavėjais;
  3. Yra būdas, takas, kelias, vedantis į išmintį. Gali būti daug takų, tačiau, iš principo, kelias kaip toks yra tik vienas. Ir jis apima gyvenimo būdą, savidrausmę, ryžtą mokytis, kas reiškia ne paklusnumą išoriniam mokytojui, o savąjį aukščiausiąjį ir nepažeidžiamą ego.

Iš nepublikuoto teksto

Veikla Vikipedijoje

Argumentacijos, logikos klaidos, diskusijų nuostatų ignoravimas

Perkelta į archyvą. Aš nemaitinu trolių!

Administravimas

Sveikiname tapus Vikipedijos administratoriumi!

Prašome, prieš naudojantis administratoriaus privilegijomis, įdėmiai perskaityti elgesio rekomendacijas. Primename, kad administratoriaus teises reikia naudoti tik būtiniausiais atvejais, sprendžiant akivaizdžias problemas (vandalizmą, redagavimo karus ir pan.), šių teisių negalima naudoti asmeniniais tikslais. Jei kils kokių klausimų ar neaiškumų dėl administratoriams suteikiamų papildomų funkcijų, prašome klausti.

Tikiuosi ilgo ir sėkmingo bendradarbiavimo.

Sėkmės,
   knutux

Dėkui... Administravimo aš nelaikau privilegija, o greičiau papildomu rūpesčiu ir didesniu reiklumu (sau)... Nelaikau tai svarbiu pasiekimu, todėl nemanau, tad tai įvykis, vertas didesnio dėmesio - tad prašyčiau negaišti kitų su sveikinimais ir geriau tą laiką skirti Vikipedijos kokybei gerinti... --JonasS 09:31, 30 Gegužės 2006 (EEST)

Persistengta!

Jeigu žmogus yra kažkuo kaltinamas, jis turi teisę gintis ir dalyvauti diskusijose. Tai ne str. kurį reikia rakinti, kad nevyktų redagavimų karai. Prašau gerai pagalvoti prieš blokuojant kitus administratorius, nes akivaizdžiai viršijote savo kompetenciją. --Atlantas 19:17, 2006 Lapkričio 13 (EET)

Gerokai persistengta su tais blokavimais. User:Geltona kortelė.

Absurdas, tai buvo padaryta bandant sustabdyti trolinimą ir vandalizmą ... O aš nemaitinu trolių --JonasS 22:29, 2006 Lapkričio 13 (EET)


Dėl konfliktų kurstymo ir užsipuldinėjimo asm. puslapiuose

Manai, kad tokius dalykus reikia palikti? Aš asmeniškai manau, kad reikia trinti, kaip kad daroma en:wiki, tą patį siūlau ir projekte Wikipedia:Naudotojo puslapis. Beje, kaip administratorę kviečiu aktyviau prisidėti prie šių ir kitų taisyklių svarstymo, kad būtų priimta nors bendriausia tvarka. Nes dabar kas vienam atrodo normalu, kitam gali pasirodyt persistengta ir atvirkščiai. --Nomad 17:44, 2007 rugpjūčio 10 (EEST)

Nemanau kad šiuo metu tinkamiausias metas griežtomis priemonėmis eskaluoti galimus tolimesnius konfliktus. Padėtis šiuo metu pakankamai karšta ir tik tada, kai bus matoma, kad kitos išeities nėra, imtis ryžtingų sprendimų (pvz., gal būt pati savo iniciatyva tą puslapį ištrinsiu)... taisyklės dar nepriimtos, ir siūlomo (ar norimo) nereiktų imti taikyti kaip esamo... --JonasS 17:50, 2007 rugpjūčio 10 (EEST)
Paskutinius kelis mėnesius buvo bandoma spresti padėtį iš pradžių bandymais išsiaiškinti draugiškai, vėliau bandymais išsiaiškinti tiesiog korektiškai, dar vėliau bandymais ignoruoti. Tuo metu gal atrodė gera idėja, dabar mano nuomone atrodo klaida kad viskas buvo taip užleista, bet čia mano nuomonė. Šiaip ar taip, dabartinė padėtis buvo tokia, kad jau tik griežtos priemonės gali kažką keisti, kitos išeities tikrai nėra. Galbūt jei rečiau lankeisi, neatkreipei dėmesio kaip čia jau viskas įsisenėję. Kad taisyklės nepriimtos tas tiesa, bet vikipedijoje yra labai daug formaliai nepriimtų taisyklių, kurios tačiau taikomos vien remiantis common sense. Žinoma, common sense negali būti bet kokio poelgio pateisinimas, tačiau konkrečiu šiuo atveju aš manau ištrinti tekstą su lochais ir purvais yra teisinga. Ypač turint omenyje, kad tas naudotojas yra žinomas tokiais išsireiškimais (pvz. visai nesenas „Knutux jau deda į kelnes nes bijo kad tuoj ir jo veiksmus imsimės svarstyti“ ar senesni dar bjauresni). Atsakymas į administratoriaus įspėjimą „čia ne tavo reikalas tad nesikišk“ irgi šį tą rodo. Šiaip ar taip, jei manai kad reikia palikti, nesikišiu, perleidžiu tavo atsakomybei :) --Nomad 18:04, 2007 rugpjūčio 10 (EEST)
Galbūt. Tačiau visa tai tėra subjektyvios nuomonės (įskaitant mano), kurių aš neaptarinėju. Taipogi, neskatinu trolinimo (taipogi ir konfliktų - čia dėl „nesikišk“). Ir tiesiog informacijai - lankausi čia visąlaik pakankamai dažnai, kad jausčiau bendrą situaciją :) --JonasS 11:15, 2007 rugpjūčio 20 (EEST)

Dear JonasS,

I just changed the ID of your image File:Vaisgina Ajuga genevensis.jpg on Commons to Ajuga reptans. The plant on your photograph cannot be Ajuga genevensis because the stems are just not sufficiently hairy and the bracts are hardly lobed at all. So, even though I cannot clearly recognize any runners I believe there was sufficient evidence to rename the plant. Please note that I just changed the category and the scientific name, because your Lithuanian description is not understandable for me. Best regards -- Robert Flogaus-Faust 18:36, 30 liepos 2011 (EEST)[atsakyti]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

(Sorry to write in English)

Wikimedia CEE Meeting 2018

Hi JonasS,

First of all, sorry for writing in English, but I don't speak any Lithuanian (aš nekalbu lietuviškai)

I have opened a discussion about selection of Lithuanian representatives to Wikimedia CEE Meeting 2018, a meeting of Wikipedians from our region, Central and Eastern Europe, here: Vikipedija:Forumas#Wikimedia CEE Meeting 2018. We would need to know who are the Lithunian representatives tomorrow (15 August) by the end of the day.

Unfortunately, we did not get a lot of input from the community yet. Can you please confirm if you are interested in participation as a representative of Lithuanian community?

Thank you, on behalf of Wikimedia CEE Meeting team – NickK (aptarimas) 17:59, 14 rugpjūčio 2018 (EEST)[atsakyti]