Naudotojo aptarimas:Italas: Skirtumas tarp puslapio versijų

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
NickK (aptarimas | indėlis)
Eilutė 200: Eilutė 200:
== Europos lyga, yra praleistas vienas sezonas ==
== Europos lyga, yra praleistas vienas sezonas ==
* [[UEFA Europos lyga 2016–2017 m.]], nepilnas. Minėtą sezoną kūriau pats, man lietuviškų klubų dalyvavimas turnyre svarbiausia dalis. Kadangi nelabai išmanau visų minėtos temos subtilybių, gal rastumėte laiko ir padarytumėte viską teisingai. Mačiau, kad Italas ir Hugo toje temoje kitus metus gražiai sutvarkę, o kaip vieni metai pražuvę nelabai aišku. -- ([[Naudotojo aptarimas:Makenzis|aptarimas]]) 12:15, 7 vasario 2018 (EET)
* [[UEFA Europos lyga 2016–2017 m.]], nepilnas. Minėtą sezoną kūriau pats, man lietuviškų klubų dalyvavimas turnyre svarbiausia dalis. Kadangi nelabai išmanau visų minėtos temos subtilybių, gal rastumėte laiko ir padarytumėte viską teisingai. Mačiau, kad Italas ir Hugo toje temoje kitus metus gražiai sutvarkę, o kaip vieni metai pražuvę nelabai aišku. -- ([[Naudotojo aptarimas:Makenzis|aptarimas]]) 12:15, 7 vasario 2018 (EET)

== Wikimedia CEE Meeting 2018 ==

Hi Italas,

First of all, sorry for writing in English, but I don't speak any Lithuanian (''aš nekalbu lietuviškai'')

I have opened a discussion about selection of Lithuanian representatives to [[:m:Wikimedia CEE Meeting 2018|Wikimedia CEE Meeting 2018]], a meeting of Wikipedians from our region, Central and Eastern Europe, here: [[Vikipedija:Forumas#Wikimedia CEE Meeting 2018]]. We would need to know who are the Lithunian representatives tomorrow (15 August) by the end of the day.

Unfortunately, we did not get a lot of input from the community yet. Can you please confirm if you are interested in participation as a representative of Lithuanian community?

Thank you, on behalf of Wikimedia CEE Meeting team – [[Naudotojas:NickK|NickK]] ([[Naudotojo aptarimas:NickK|aptarimas]]) 17:59, 14 rugpjūčio 2018 (EEST)

17:59, 14 rugpjūčio 2018 versija

Sveika(s), atvykęs (-usi) į Vikipediją Italas!

If you do not understand Lithuanian, please refer to this page.      Wenn du kein Litauisch verstehst, lies bitte hier weiter.

Šaunu, kad įsijungei į vikibendruomenę. Tikimės sėkmingo bendradarbiavimo. Jei pirmą kartą dalyvauji wiki principu paremtame projekte, pirmiausia rekomenduojame perskaityti įvadą į redagavimą ir pagalbos puslapius. Taip pat užsuk į Bendruomenės skyrelį, kur rasi naudingų nuorodų, susitarimų, informacijos apie vikisričių projektus. Jei kyla kokių nors klausimų, nesivaržydama(s) kreipkis į senbuvius, kurie visada pasirengę padėti. Pagalbos taip pat gali rasti naudodamasis papildomais bendravimo kanalais, kur labiau patyrę Vikipedijos naudotojai tau asmeniškai galės atsakyti į iškilusius klausimus.

Ką reikėtų žinoti:

  • Prašome susipažinti su Vikipedijos taisyklėmis;
  • Vikipedija yra bendruomenės projektas, todėl jame labai svarbi tarpusavio pagalba ir sutarimas. Nenustebk, jei kas nors kritikuos Tavo darbą, atsižvelk į dalykiškas pastabas;
  • Kilus neaiškumams, straipsnio diskusijų puslapyje išsakyk savo argumentuotą nuomonę. Nepamiršk pasirašyti po ja: įrašyk gale 3-4 tildės ženklus ~~~~ arba redagavimo įrankių juostoje paspausk parašo ikoną ;
  • Redaguodama(s) straipsnį, naudokis redagavimo funkcija „Kaip atrodys“ – taip išvengsi bereikalingų taisymų. Pabandyti redagavimo galimybes gali tam skirtame puslapyje Smėlio dėžė arba asmeniniame juodraštyje;
  • Gali susikurti asmeninį naudotojo puslapį ir jame pateikti svarbiausias žinias apie save;
  • Gali naudoti papildomas priemones, skirtas registruotiems vartotojams.
  • Įkeldama(s) failus, vadovaukis Pagalba:Paveikslėliai nuorodomis.
  • Draudžiama kopijuoti:
    • be autoriaus sutikimo autorių teisėmis apsaugotus darbus (knygas, straipsnius, tekstus internete);
    • neenciklopedinę informaciją (reklaminius ar grožinės literatūros tekstus, įvairius sąrašus, ištisus įstatymus. Daugiau žr. Kas nėra Vikipedija).

Sėkmės!
  Bendruomenės atstovas

Algirdas 23:01, 2006 Gruodžio 18 (EET)
Dėkui už strapsnius apie Botsvaną! Tereiktų šiek tiek atidumo vertimiuose, o šiaip viskas šaunu:) Sėkmės, * Hugo ¿díme? 23:42, 2008 sausio 28 (EET)

F-1

F1 sezonų pavadinimai

Suvienodinau straipsnių apie F1 sezonus pavadinimus į 2001 m. Formulės 1 sezonas, kad būtų vienodi visi pavadinimai. Pagaliau žinau žmogų prisidedantį prie F1 dalies wiki. Sėkmės! arz 16:45, 2008 vasario 1 (EET)

Malonu, kad galiu savo aistrą nukreipti naudinga linkme. :) Italas 22:29, 2008 vasario 3 (EET)

F1

Sveiki, esate daug prisidėjęs kuriant ir redaguojant straipsnius apie F1. Jau sukurta Vikisritis:Formulė 1, kurioje tikimės ir Jūsų indėlio. Dėkoju, arz 23:10, 2008 lapkričio 5 (EET)

Padėka

Dėkui už strapsnius apie Botsvaną! Tereiktų šiek tiek atidumo vertimiuose, o šiaip viskas šaunu:) Sėkmės, * Hugo ¿díme? 23:42, 2008 sausio 28 (EET)
Iškilmingai skelbiame, kad mėnesio šalies projekto naudingiausiu dalyviu tapo naudotojas Italas sukūręs daug išsamių straipsnių apie Botsvaną. Jūsų indėlis labai papildė vikipediją. Ačiū už aktyvumą!

* Hugo ¿díme? 11:42, 2008 vasario 23 (EET)

Uruguay

You are doing a great work with Uruguay. Congratulations/Felicidades. --Góngora 14:21, 2008 gegužės 6 (EEST)

Rašybos pamokėlė:)

Po metrų (m), kilometrų (km) santrumpų taškas nededamas:) 14:37, 2009 birželio 2 (EEST)

Dėkui už pamokėlę, ateityje tai žinosiu. --Italas 14:46, 2009 birželio 2 (EEST)

Produktyvumas

Šauniai pildoma Vikipedija, ačiū.

p.s. įkėliau Jūsų aptarimų puslapio senesnius įrašus, nes jie paprastai turėtų būti netrinami ;-). Sėkmės. --Brox 21:34, 2009 birželio 5 (EEST)

Stadionas

Labas. Matau, kad teko lankytis Sūduvos stadione (Vaizdas:Sporto savanoriai Lietuva-Austrija.jpg). Gal kolekcijoje atsirastų ir paties stadiono nuotrauka, kuria būtų galima iliustruoti straipsnį Sūduvos stadionas? 18:56, 2009 birželio 6 (EEST)

O taip, kaip tik po vakarykščių Lietuvos ir Rumunijos rungtynių turiu neblogų pačio stadiono nuotraukų (speciailiai Wiki). :) Geras sutapimas, kad paklausei. ;) Jas įkelsiu kiek vėliau. --Italas 16:26, 2009 birželio 7 (EEST)


Italija

Sveikas, malonu, kad kuri straipsnius apie Italijos vadovus. Mielai norėčiau apdovanoti II lygio ordinu, todėl siūlau sukurti paskutinį tuščią straipsnį apie Italijos prezidentus ir kelis išplėsti, na dar ministrai pirmininkai būtų visai gerai...--Gamtininkas apt. 15:29, 2009 birželio 29 (EEST)

Gal ir blogai, kad taip kreipiu dėmesį vienai šaliai, bet nuo to Wiki tik darosi informatyvesnė. ;) --Italas 15:49, 2009 birželio 29 (EEST)

Medalių lentelė

Medalių lentelės visuomet sudaromas ne pagal medalių skaičiu, o pagal medalių prabas. --B€₳R₳$ 23:08, 18 vasario 2010 (EET)[atsakyti]

    • Vikipedijoje galioje vidiniai susitarimai, tuo labiau jog Vankuverio olimpinių žaidynių tinklalapis yra pirmasis, kuriame medaliai susiskirstyti tokiu būdu. Manyčiau geriausiai likti prie įprastos tvarkos. --B€₳R₳$ 23:18, 18 vasario 2010 (EET)[atsakyti]

Labas, faina būtų, jeigu kaip nors pribaigtumei žiemos olimpiadas, ir vasaros šiek tiek likę ;) CD 11:37, 14 gruodžio 2010 (EET)[atsakyti]

Gerbiamas Vikipedijos iliustratoriau, prasideda pavasaris, o tuo pačiu ir naujo fotografavimo sezono pradžia. Nors Lietuva ir nedidelė, tačiau dar daug žymių ir mažiau žinomų jos vietovių, objektų Vikipedijoje nėra iliustruota. Todėl tuo tikslu sukurtas Vikiprojektas:Straipsnių iliustravimas. Ten rasite objektų, kuriuos reikia iliustruoti, sąrašą pagal apskritis ir savivaldybes. Galbūt jis Jums padės lengviau pastebėti objektus, kurie yra Jūsų gyvenamojoje vietovėje, bet vis dar neiliustruoti arba leis lengviau sudaryti fotografinę kelionę po Lietuvą? O gal jau turite minimų objektų nuotraukų, bet dar nesate jų įkėlęs/usi į Vikipediją? Jei ketinate prisidėti prie projekto, įsirašykite į dalyvių sąrašą.

Pagarbiai, Hugo.arg 21:13, 7 balandžio 2010 (EEST)[atsakyti]

Kvietimas

Wikiprojekt Petanque

W imieniu uczestników Wikiprojektas:Petanque mam zaszczyt i przyjemność zaprosić Cię do uczestnictwa w nim. Jeśli jesteś chętny do pomocy, dopisz się proszę do [[1]] oraz wstaw na swoją stronę użytkownika szablon: Šablonas:S.

PS: Pracy jest bardzo dużo, zatem przyda się każda para rąk. Na klawiaturze.

Italas

Matyt pasireklamuot norėjo =) Hugo.arg 23:22, 15 rugpjūčio 2011 (EEST)[atsakyti]

Krepšinio varžybos

Sveiki. Kadangi sukūrėte straipsnius apie Krepšinio čempionato grupes, tai gal galėtumėte juos nuolat papildyti, nes aš ir taip turiu nemažai pildymų šiuo metu, visko nespėju. Hugo.arg 23:07, 3 rugsėjo 2011 (EEST)[atsakyti]


EuroBasket2011

Hello Italas :) I have seen you are following Eurobasket very closely. Can I know if you follow also other sports, and if you support Lithuania also in other sports ? Let me know (if you speak english as I hope :D)

Thanks ! Matteo from Italy. OvunqueVada 23:48, 5 rugsėjo 2011 (EEST)[atsakyti]

Straipsnių tvarkymas nurėžiant

Nustebinote savo „tvarkdaryste“, įsisukdamas į mano straipsnį Slid. centras Kalita ir vienu ypu nurėždamas virš 2000 baitų. Keista, negi neturėjote ką veikti? Čia Jūsų indėlis kategorijoje „sutvarkyti straipsniai“? Kaip savaitės iniciatyvų ordininkas tikrai galėjote daug naudingiau prisidėti prie temos bent keliais sakiniais… Sutinku, kad gal buvo reklamos, bet Jūs nesulaukėte bent vienos nuomonės iš naudotojo su solidesniu indėliu į liet. viki. Rėmiausi vienu iš daugelio pavyzdėlių – … autobusų parkas, kur surašyti aptarnaujami visi maršrutai, jų kainos, atkreipkit dėmesį. Išmesto teksto vietą galėtumėt užpildyti, pvz., sniego įrangos, keltuvų ar pan. aprašymu, galbūt, neminint gamintojų vardų ir pan. Slidinėtojui, pvz., būtų įdomu paskaityti, kuo pakeliama į kalną: įsikibus troso ar sėdint krėsliniame keltuve (šaltinių mano yra įdėta pakankamai). Jei Jūs 3 sakinių straipsnių šalininkas, tada tyliu, be komentarų. Dar įdomu:

Patikėkit, aš už sveiką kritiką, kaip kokybės mūsų straipsniuose varomąją jėgą. Pagarbiai,--Vilensija 22:15, 17 sausio 2012 (EET)[atsakyti]

  • Na, kaip jau buvo minima aptarime – Wiki tikrai ne vieta reklamai, o Jūsų (ar ne Jūsų, nesidomėjau, kas tai parašė) visa pastraipa labai panaši į nukopijuotą iš oficialios svetainės reklaminę medžiagą (darbo laikas, kainos ir pan.). Antra, nuo pateiktų pastabų praėjo jau beveik savaitė, tad tikrai nereikia laukti mėnesį, metus ar pan., kol kažkas „iš aukštesnių“ pareikš savo nuomonę, tuo labiau, kad ne aš vienas apie reklamą užsiminiau. Ir pabaigai – nesu „3 sakinių straipsnių“ šalininkas ir manau, kad ne kiekybėje vis dėlto esmė, o straipsnio kokybėje (tuo labiau, kad šiuo metu straipsnis ganėtinai aiškus ir išsamus). Be abejo, visada reikia siekti geresnės kokybės, tad kviečiu nesipykti, o drauge plėsti Jūsų minimą straipsnį (tik gal išvengiant abejotinai tinkančių Wiki vietų). Sėkmės. --Italas 23:55, 17 sausio 2012 (EET)[atsakyti]
Atleiskit, bet požiūris „Nustebinote savo „tvarkdaryste“, įsisukdamas į mano straipsnį [...] ir vienu ypu nurėždamas virš 2000 baitų. Keista, negi neturėjote ką veikti?“ visiškai neteisingas. Kartais straipsnis tvarkomas papildant, kartais – trinant. Nei rašymas, nei trynimas nėra nei savaime geri, nei savaime blogi dalykai.
Ir pažiūrėjus į atitinkamą pakeitimą ([2]), šįsyk trynimas buvo pagrįstas. Išties, darbo laikas paprastai nėra enciklopedijai tinkama informacija (na, paims ir pakeis – ar vesime darbo laikų istoriją?).
Taipogi „Kaip savaitės iniciatyvų ordininkas tikrai galėjote daug naudingiau prisidėti prie temos bent keliais sakiniais…“ – jei norite, kad kažkas kažką Vikipedijoje padarytų, visų pirma turite gražiai paprašyti. Pavyzdžiui, [3] buvo paprašyta gražiai – atsirado ir rezultatas... Žinoma, būna, kad ir neatsiranda – tada galit daryti ir pats... Bet reikalauti, kad kažkas kažką padarytų neleistina (visai kas kita su reikalavimais, kad kažkas kažko nedarytų – tada jau reikia žiūrėti pagal aplinkybes).
Sutinku, kad gal buvo reklamos, bet Jūs nesulaukėte bent vienos nuomonės iš naudotojo su solidesniu indėliu į liet. viki.“ – neretai niekas tokios nuomonės nepateikia; tada jei niekas neprieštarauja, laikoma, kad sutarimas yra (žr. Vikipedija:Sutarimas). --Martynas Patasius 00:23, 18 sausio 2012 (EET)[atsakyti]
Jei rastumėt dar pora žodžių, dėl ko išimtos iliustracijos Vasaros rogutės Kalitos kalne ir Kalitos_kalnas. Vakarėjant? Pirmoji tikrai iliustruoja minimą objektą... Gal turite geresnių? Tikrai atsižvelgčiau į pastabą ir šiuo klausimu, nes nelabai skaitau taisykles... --Vilensija 08:02, 18 sausio 2012 (EET)[atsakyti]
  • Na, tas centras ar bent jau pats Kalitos kalnas matyt pakankamai žinomi bet tokia informacija kaip kainoraštis ir darbo valandos enciklopedijai galbūt visgi nelabai o greičiausai tai ir visiškai netinka. Juk nė viename kitame straipsnyje tokio turinio nėra. AudriusA 09:36, 18 sausio 2012 (EET)[atsakyti]
Ir dėl nuotraukų – savo minimas galite įdėti į straipsnio apačioje esančią galeriją, juk ten nuotraukoms ir vieta. --Italas 11:00, 18 sausio 2012 (EET)[atsakyti]
Pats išėmėt, o dabar persigalvojote – galima įkelti atgal? Padėkit į galeriją, ko laukiate, gerbiamasis? Tuo ir baigsim. --Vilensija 13:58, 18 sausio 2012 (EET)[atsakyti]
Nesipykit, negerai, Vikipedijoje asmenines atakas mes nelabai mėgstam. Čia ne prieš tave, Vilensija, niekam negalima reklamos kelti, toks jau projektas. AudriusA 14:13, 18 sausio 2012 (EET)[atsakyti]

Šaltiniai

Sveikas, dėkui kad prisidedi prie savaitės iniciatyvos. Tačiau Vikipedijoje būtini šaltiniai straipsniams, gal galėtum juos nurodyti savo straipsniuose apie pieno produktus? Bent jau kelis pagrindinius, iš kurių imta didesnė informacijos dalis. Dėkui! --Nomad (aptarimas) 14:07, 28 vasario 2013 (EET)[atsakyti]

Teisingai, apie juos retai pagalvoju... :) --Italas (aptarimas) 19:37, 28 vasario 2013 (EET)[atsakyti]

Rinktinės nuotraukos

Vikipedijos bendruomenė balsavimu nusprendė, kad Jūsų nuotrauka, vaizduojanti Baltijos jūrą, yra verta finalinio trejetuko. Bendruomenės vardu sveikinu Jus, dėkoju už indėlį ir tikiuosi sėkmingo tolesnio bendradarbiavimo! Hugo.arg (aptarimas) 18:23, 17 kovo 2013 (EET)[atsakyti]

Naudotojo:Squareshadow paveikslelius į Commons (Vikiteką)

Šio naudotojo (Naudotojas:Squareshadow) daugybė paveikslų yra įkelta tik į lietuvišką vikipediją - o tai reiškia, kad jie yra neprieinami panaudoti kitų kalbų vikipedijose. Be to, kad ir nebūtų fiziškai panaudojami, bet būna beveik visada nuoroda į kokią tai tinkamą Commonsų kategoriją ir tokiu būdu trūks tų paveiklų palyginimui, kitokiai informacijai. Kadangi man asmeniškai niekaip nepavyksta perkelinėti paveikslų į vikiteką (anksčiau pavyko kelis vienetus), turiu prašyti kitus žmonęs. Bet šį kartą tie, kurie anksčiau mielai padėdavo, dėl įvairių priežasčių atsisakė. Gal galėtumet kaip nors padėti: ar pats perkelti, ar juos įkalbėti, ar kitiems pasiūlyti. Žr. taip pat: Naudotojo aptarimas:Hugo.arg#Olando kepures krastovaizdis (4).JPG į Vikiteką, Naudotojo aptarimas:Vilensija#Olando kepures krastovaizdis (4).JPG į Vikiteką. Labai atsiprašau už trukdymą. --Kusurija (aptarimas) 11:28, 28 gegužės 2014 (EEST)[atsakyti]

Kur įteka upės

Sveiki. Ganėtinai nustebino jūsų straipsniai Dusmena ir Vuolasta. Upės praktiškai niekada neišteka iš kitų upių ar tvenkinių (kurie yra užtvenktos upės), išskyrus labai retus bifurkacijos atvejus. Gi tai visuotinis vandens tekėjimo iš aukštesnės vietos į žemesnę principas – nuo kalvų upės teka žemyn į kitas upes ar ežerus, kurie neša šiuos vandenis, kol jie galiausiai pasiekia jūrą. Hugo.arg (aptarimas) 15:43, 11 birželio 2014 (EEST)[atsakyti]

Stengsiuosi daugiau nesusimaišyti. Italas (aptarimas) 19:48, 11 birželio 2014 (EEST)[atsakyti]

Balsavimas dėl straipsnių priskyrimo vertingiems

Sveiki, kviečiu peržiūrėti straipsnius, kurie pasiūlyti į Vertingų straipsnių kategoriją ir išreikšti savo nuomonę balsavime. Ta-Ntalas (aptarimas) 23:57, 6 rugpjūčio 2014 (EEST)[atsakyti]

Central Eastern European Meeting-2014

Hi!

On December 19-21 in Kyiv will take place Wikimedian Central Eastern European Meeting-2014. There will be 3 representatives from Estonia, 1 from Larvia, 4 from Poland, 2 from Belarus, sme representative(s) from Russia, but unfortunately we still don't have representative from Lithuania, and we want to invite you to participate at this conference. You can learn more about the conference from this page. If you're interested in participation, please fill in the required form. If you want to be a speaker at some sessions, please let me know.

P.S. we are providing scholarship for travel and acommodation. --Ліонкінг (aptarimas) 02:31, 6 gruodžio 2014 (EET)[atsakyti]

Tarpkalbinės nuorodos

Dėl visa ko atkreipsiu dėmesį į tai, kad dabar tarpkalbinės nuorodos dėliojamos per „Vikiduomenis“ (Specialus:Diff/4774875; žr. Vikipedija:Tarpkalbinių nuorodų taisyklės). --Martynas Patasius (aptarimas) 00:12, 2 birželio 2015 (EEST)[atsakyti]

Sukūrėte du identiškus šablonus. Kokia to prasmė? Powermelon (aptarimas) 17:12, 22 vasario 2016 (EET)[atsakyti]

Šablonas:Sporto šaka reikėtų ištrinti, man nepavyko jo tinkamai panaudoti... Italas (aptarimas) 17:13, 22 vasario 2016 (EET)[atsakyti]
Supratau :) Powermelon (aptarimas) 19:36, 22 vasario 2016 (EET)[atsakyti]

Hello, Saw your contribution on the articles "2014 m. Krymo krizė" and "2014 m. Krymo referendumas". According to the subjects I would like to ask you translate the small article into Lithuanian, and add it to the Lithuanian wikipedia. Or may be you can adjust the automated translation I already added to the Lithuanian wikipedia. Thank you in advance for your support/contribution and best wishes!

Saw your translation. Thank you very much for your support!

Nikolajus Noskovas

Здравствуйте уважаемый ltalas, я не знаю литовского но для вас делаю заказ: вы сможете сделать статью на вашем литовском языке про рок музыканта Nikolajus Noskovas? Если вы сделаете эту статью, то я вам буду очень благодарна! Спасибо! --178.66.126.244 09:38, 28 rugsėjo 2016 (EEST)[atsakyti]

А почему Nikolajus Noskovas? Много в мире рок музыкантав. :) Italas (aptarimas) 19:50, 28 rugsėjo 2016 (EEST)[atsakyti]

Request

Hello.

Could you create the article en:Foreign relations of Azerbaijan in Lithuanian?

Thank you.

IP blokavimas?

Gal kas galit padėt? Jau kurį laiką iš namų kompiuterio negaliu atlikti jokių Wiki redagavimų. Rašo, kad uždėtas IP blokavimas. Pateiktas toks tekstas: Užblokavo naudotoja Trijnstel [4] (meta.wikimedia.org). Nurodyta priežastis: Cross-wiki spam. Blokavimas nuo 04.30 iki 10.30
Rašiau tiek pačiam naudotojui, tiek stewards@wikimedia.org, kelias dienas jokio atsakymo.

Už ką mane kaltina spamu..? Italas (aptarimas) 08:07, 23 birželio 2017 (EEST)[atsakyti]

Koks IP adresas? Gal kažkas kitas tuo pačiu naudojasi... Arba uždėtas range block... --Homo ergaster (aptarimas) 13:56, 23 birželio 2017 (EEST)[atsakyti]
Pridėjau į „atleistasis nuo IP blokavimo“ naudotojų grupę. Gal padės. Daugiau, atrodo, nelabai ką galim padaryti. --Homo ergaster (aptarimas) 13:58, 23 birželio 2017 (EEST)[atsakyti]

"My IP is 86.38.234.122 and block is here 86.38.128.0/17" Italas (aptarimas) 14:38, 23 birželio 2017 (EEST)[atsakyti]

Taip išeina, kad užblokuota dalis MEZON IP adresų. Adresai dinaminiai ir kažkas iš jų spamino. --Homo ergaster (aptarimas) 14:43, 23 birželio 2017 (EEST)[atsakyti]
Problema kaip ir išspręsta. Visgi yra galimybė vietiniams administratoriams panaikinti visuotinį blokavimą. "(Visuotinio blokavimo sąrašas); 14:52 . . Homo ergaster (Aptarimas | indėlis | blokuoti) disabled the global block on Naudotojas:86.38.128.0/17 locally ‎(dinaminiai MEZON adresai)" --Homo ergaster (aptarimas) 14:54, 23 birželio 2017 (EEST)[atsakyti]
Ačiū, problema išspręsta. Italas (aptarimas) 09:19, 24 birželio 2017 (EEST)[atsakyti]

Deja, blokavimas galioja ir Wikimedia projekte. Galėsite padėti? Italas (aptarimas) 21:57, 6 rugpjūčio 2017 (EEST)[atsakyti]

Reikėtų kreiptis į jų administratorius, kad sukurtų IP blokavimo išimtį. --Homo ergaster (aptarimas) 22:04, 6 rugpjūčio 2017 (EEST)[atsakyti]
Ok, bandysiu. Italas (aptarimas) 22:10, 6 rugpjūčio 2017 (EEST)[atsakyti]

Majauskas

Kodėl grąžinate šį paveikslėlį? Ten aiškiai nurodyt, kad paveikslėlis yra apsaugotas autorinėmis teisėmis ir bus išmestas iš commons kai tik kas nors susigaudys, dabar nesupranta, nes įdėtas su klaidingai nurodyta licencija.--Dirgela (aptarimas) 18:18, 18 rugsėjo 2017 (EEST)[atsakyti]

Europos lyga, yra praleistas vienas sezonas

  • UEFA Europos lyga 2016–2017 m., nepilnas. Minėtą sezoną kūriau pats, man lietuviškų klubų dalyvavimas turnyre svarbiausia dalis. Kadangi nelabai išmanau visų minėtos temos subtilybių, gal rastumėte laiko ir padarytumėte viską teisingai. Mačiau, kad Italas ir Hugo toje temoje kitus metus gražiai sutvarkę, o kaip vieni metai pražuvę nelabai aišku. -- (aptarimas) 12:15, 7 vasario 2018 (EET)[atsakyti]

Wikimedia CEE Meeting 2018

Hi Italas,

First of all, sorry for writing in English, but I don't speak any Lithuanian (aš nekalbu lietuviškai)

I have opened a discussion about selection of Lithuanian representatives to Wikimedia CEE Meeting 2018, a meeting of Wikipedians from our region, Central and Eastern Europe, here: Vikipedija:Forumas#Wikimedia CEE Meeting 2018. We would need to know who are the Lithunian representatives tomorrow (15 August) by the end of the day.

Unfortunately, we did not get a lot of input from the community yet. Can you please confirm if you are interested in participation as a representative of Lithuanian community?

Thank you, on behalf of Wikimedia CEE Meeting team – NickK (aptarimas) 17:59, 14 rugpjūčio 2018 (EEST)[atsakyti]