Fabula Rud Pedersen Group: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
S Balys Narbutas pervadino puslapį VRP Hill+Knowlton Strategies į Fabula Hill+Knowlton Strategies: Aprašoma agentūra pakeitė savo pavadinimą
SNėra keitimo santraukos
Eilutė 12: Eilutė 12:




'''„Fabula Hill+Knowlton Strategies“''' (UAB „Fabula ir partneriai“, iki 2016 m. lapkričio - „VRP Hill+Knowlton Strategies“ ) – Lietuvos komunikacijos konsultantų agentūra, tarptautinio [[Ryšiai su visuomene|ryšių su visuomene]] bendrovių tinklo „[[Hill+Knowlton Strategies]]“ narė.
'''„Fabula Hill+Knowlton Strategies“''' (UAB „Fabula ir partneriai“, iki 2016 m. gruodžio - UAB „Viešųjų ryšių partneriai“ ) – Lietuvos komunikacijos konsultantų agentūra, tarptautinio [[Ryšiai su visuomene|ryšių su visuomene]] bendrovių tinklo „[[Hill+Knowlton Strategies]]“ narė.


== Istorija ==
== Istorija ==

15:13, 11 lapkričio 2016 versija

Fabula Hill+Knowlton Strategies
Pramonėryšiai su visuomene
Įkurta1997 m.
Centrinė būstinėGoštauto g. 40, Vilnius
Svarbiausi darbuotojaiMindaugas Ardišauskas
Darbuotojų35 (2016 m.)
Tinklalapiswww.fabula.lt


„Fabula Hill+Knowlton Strategies“ (UAB „Fabula ir partneriai“, iki 2016 m. gruodžio - UAB „Viešųjų ryšių partneriai“ ) – Lietuvos komunikacijos konsultantų agentūra, tarptautinio ryšių su visuomene bendrovių tinklo „Hill+Knowlton Strategies“ narė.

Istorija

Mykolo Katkaus vadovaujama agentūra veiklą Lietuvoje pradėjo 1997 m.

2000 m. agentūra susijungė su bendrove „Taukačikas ir partneriai“. Sukurtas įmonės pavadinimas „Viešųjų ryšių partneriai“ (VRP).

2005 m., bendrovei tapus asocijuota pasaulinio viešųjų ryšių agentūrų tinklo „Hill & Knowlton“ nare, įmonės pavadinimas pakeistas į „VRP Hill & Knowlton“.[1]

2011 m. „VRP Hill&Knowlton“ drauge su keliomis kitomis rinkodaros ir komunikacijos agentūromis susijungė į partnerystės principais veikiančią įmonių grupę „United Agencies“.

2013 m. agentūra pakeitė pavadinimą į „VRP Hill+Knowlton Strategies“.[2]

2016 m. agentūra atnaujino pavadinimą ir tapo Fabula Hill+Knowlton Strategies.[3] 

Nuo 2009 m. įmonės generalinis direktorius – Mindaugas Ardišauskas.[4] M. Katkus eina „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ valdybos pirmininko pareigas.

Veikla

„Fabula Hill+Knowlton Strategies“ teikia strategines ir taktines komunikacijos konsultacijas bei integruotas komunikacijos paslaugas. Bendrovė konsultuoja rinkodaros ir korporacinės komunikacijos, krizių prevencijos ir valdymo, skaitmeninės komunikacijos, pokyčių ir vidinės komunikacijos klausimais bei teikia kitų sričių komunikacijos konsultacijų paslaugas.

Šaltiniai

  1. Pakrikštyti „VRP Hill & Knowlton“ vardu – Vz.lt, 2005.03.07
  2. „VRP Hill & Knowlton“ keičia pavadinimą – Vz.lt, 2013.04.03
  3. „Fabula“ – naujas vardas komunikacijos padangėje - Vz.lt, 2016.11.09
  4. M.Ardišauskas paskirtas „VRP | Hill & Knowlton” direktoriumi – Delfi.lt, 2009.10.16

Nuorodos