Marvel Comics: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Nėra keitimo santraukos
S Atmestas 78.62.79.247 pakeitimas, grąžinta ankstesnė versija (DeveloperVLN keitimas)
Eilutė 14: Eilutė 14:
Marvel Comics yra tokių superherojų kaip [[Žmogus voras]], [[X-Menai]], [[Fantastiškasis Ketvertas]], [[Geležinis žmogus]] ir daugelis kitų, leidėja. Daugelis veikėjų veikia viename pasaulyje, žinomame kaip Marvel Visata.
Marvel Comics yra tokių superherojų kaip [[Žmogus voras]], [[X-Menai]], [[Fantastiškasis Ketvertas]], [[Geležinis žmogus]] ir daugelis kitų, leidėja. Daugelis veikėjų veikia viename pasaulyje, žinomame kaip Marvel Visata.


Kmpanijos komiksų padalinys buvo įkurtas [[1939]] metais ir vadinosi Timely Publications. XX a. 6-jame dešimtmetyje kompanija buvo žinoma kaip Atlas Comics. 7-jame dešimtmetyje, išleidus tokius veikėjus kaip Žmogus Voras, ir Fantastiškasis Ketvertas, Marvel Comics tapo viena pagrindinių Amerikos leidybinių kompanijų. Kita didžiausia komiksų leidybinė kompanija Amerikoje yra [[DC Comics]].
Kompanijos komiksų padalinys buvo įkurtas [[1939]] metais ir vadinosi Timely Publications. XX a. 6-jame dešimtmetyje kompanija buvo žinoma kaip Atlas Comics. 7-jame dešimtmetyje, išleidus tokius veikėjus kaip Žmogus Voras, ir Fantastiškasis Ketvertas, Marvel Comics tapo viena pagrindinių Amerikos leidybinių kompanijų. Kita didžiausia komiksų leidybinė kompanija Amerikoje yra [[DC Comics]].


{{Comics-stub}}
{{Comics-stub}}

18:18, 8 lapkričio 2016 versija

Marvel Comics
FormaMarvel Entertainment padalinys
PramonėKomiksai
Įkurta1939 Martin Goodman, kaip Timely Comics
Centrinė būstinė417 5th Avenue, Niujorkas, Niujorko valstija, JAV
Tinklalapismarvel.com

Marvel Comics – Amerikos komiksų leidybinė kompanija, kurios savininkė yra Marvel Publishing, Inc., Marvel Entertainment, Inc. padalinys.

Marvel Comics yra tokių superherojų kaip Žmogus voras, X-Menai, Fantastiškasis Ketvertas, Geležinis žmogus ir daugelis kitų, leidėja. Daugelis veikėjų veikia viename pasaulyje, žinomame kaip Marvel Visata.

Kompanijos komiksų padalinys buvo įkurtas 1939 metais ir vadinosi Timely Publications. XX a. 6-jame dešimtmetyje kompanija buvo žinoma kaip Atlas Comics. 7-jame dešimtmetyje, išleidus tokius veikėjus kaip Žmogus Voras, ir Fantastiškasis Ketvertas, Marvel Comics tapo viena pagrindinių Amerikos leidybinių kompanijų. Kita didžiausia komiksų leidybinė kompanija Amerikoje yra DC Comics.