Volto Disnėjaus komiksai ir istorijos: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Nėra keitimo santraukos
Eilutė 1: Eilutė 1:
'''Walt Disney's Comics and Stories''' ([[lietuvių kalba|liet.]] ''"Volto Disnėjaus komiksai ir istorijos"''), kartais dar vadinamas '''WDC''' arba '''WDC&S''' yra [[komiksas|komiksų serija]], kurioje pasirodo dauguma [[Walt Disney|Volto Disnėjaus]] kurtų personažų, tokių kaip [[Antulis Donaldas]], [[Skrudžas Makdakas]], [[Peliukas Mikis]], [[Čipas ir Deilas]], [[Močiutė Antis]], [[Mikė Pukuotukas]] ir kiti.
'''Volto Disnėjaus komiksai ir istorijos''' ({{en|Walt Disney's Comics and Stories}}, dar vad. '''WDC''' arba '''WDC&S''') – [[komiksas|komiksų serija]], kurioje pasirodo dauguma [[Walt Disney|Volto Disnėjaus]] kurtų personažų, tokių kaip [[Antulis Donaldas]], [[Skrudžas Makdakas]], [[Peliukas Mikis]], [[Čipas ir Deilas]], [[Močiutė Antis]], [[Mikė Pukuotukas]] ir kiti.


Šie komiksai buvo leidžiami nuo pat [[1940]] metų iki [[2011]].
Šie komiksai buvo leidžiami nuo pat [[1940]] iki [[2011]] metų.


==Leidėjai==
==Leidėjai==

21:38, 17 liepos 2016 versija

Volto Disnėjaus komiksai ir istorijos (angl. Walt Disney's Comics and Stories, dar vad. WDC arba WDC&S) – komiksų serija, kurioje pasirodo dauguma Volto Disnėjaus kurtų personažų, tokių kaip Antulis Donaldas, Skrudžas Makdakas, Peliukas Mikis, Čipas ir Deilas, Močiutė Antis, Mikė Pukuotukas ir kiti.

Šie komiksai buvo leidžiami nuo pat 1940 iki 2011 metų.

Leidėjai

Numerių aprašymai:

Walt Disney's Comics and Stories #1