Tom Clancy's The Division: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Nėra keitimo santraukos
Nėra keitimo santraukos
Eilutė 19: Eilutė 19:
{{spoil}}
{{spoil}}


Veiksmas vyksta [[Niujorkas|Niujorke]] , kai miestas yra atsidūręs totalioje krizėje. Žaidėjas privalo atstatyti tvarką, ieškodamas išplitusio viruso šaltinio. Žaidėjai kartu privalo susigrupuoti su kitais „Divizijos“ agentais prieš judėdami į priekį, turėdami apie tris galimus ginklus ir bombas. Veiksmo įkarštyje įmanoma pasislėpti nuo atviros ugnies, pasislėpiant tam tikrose vietose. Žaidėjai progresuodami įgyja patirties taškų, su kuriais gali redaguoti savo veikėją, kuprinę, patobulinti ginklus ir įrangą. Jie gali išmokti naujų gudrybių ir įgudžių.
Veiksmas vyksta [[Niujorkas|Niujorke]] , kai miestas yra atsidūręs totalioje krizėje. Žaidėjas privalo atstatyti tvarką, ieškodamas išplitusio viruso šaltinio. Žaidėjai kartu privalo susigrupuoti su kitais „Divizijos“ agentais prieš judėdami į priekį, turėdami apie tris galimus ginklus ir bombas. Veiksmo įkarštyje įmanoma pasislėpti nuo atviros ugnies, pasislėpiant tam tikrose vietose. Žaidėjai progresuodami įgyja patirties taškų, su kuriais gali redaguoti savo veikėją, kuprinę, patobulinti ginklus ir įrangą. Jie gali išmokti naujų gudrybių ir įgudžių. Žaidėjai turi įvykdyti misijas, kad galėtų išmokti mesti gydančias granatas, pastatyti automatinius ginklus ar pasinaudoti radaro pagalba, kurio galima sekti priešus. Žaidimas pasižymi dinamiškumu, laiko nustatytomis oro sąlygomis, kurios gali teigiamai ar neigiamai paveikti žaidimo eigą kaip, kad audros gali sumažinti matomumą ir pakenkti šaudymui. Žaidimas turi dienos-nakties režimą, kuris gali daryti įtaką priešų veiksmams.





20:36, 1 vasario 2016 versija

Tom Clancy's The Division
Kūrėjas Ubisoft Massive
Leidėjas Ubisoft
Dizaineris {{{dizaineris}}}
Kompozitorius {{{kompozitorius}}}
Išleidimo data 2016 m. kovo 8 d.
Žanras (-ai) Trečiojo asmens šaudyklė
Režimas keleto žaidėjų
Reitingai
Platforma Windows
PlayStation 4
Xbox One
Versija {{{versija}}}
Variklis {{{variklis}}}
Platinimas {{{media}}}
Licencija {{{licencija}}}
Pirmtakas {{{pirmtakas}}}
Kitos dalys
{{{svetainė}}}

Tom Clancy's The Division - trečiojo asmens tipo šaudyklės video žaidimas,turintis tik daugelio žaidėjų rėžimą, su įšgyvenimui būdingais elementais. Kurtas bendrovės „Ubisoft Massive“ kartu padedant grupei iš Red Storm Entertainment. Žaidimas pritaikytas Microsoft Windows, PlayStation 4 ir Xbox One platformoms. Žaidimas bus išleistas 2016 m. kovo 8 d.

Siužetas

DĖMESIO: toliau atskleidžiamos kūrinio detalės

Veiksmas vyksta Niujorke , kai miestas yra atsidūręs totalioje krizėje. Žaidėjas privalo atstatyti tvarką, ieškodamas išplitusio viruso šaltinio. Žaidėjai kartu privalo susigrupuoti su kitais „Divizijos“ agentais prieš judėdami į priekį, turėdami apie tris galimus ginklus ir bombas. Veiksmo įkarštyje įmanoma pasislėpti nuo atviros ugnies, pasislėpiant tam tikrose vietose. Žaidėjai progresuodami įgyja patirties taškų, su kuriais gali redaguoti savo veikėją, kuprinę, patobulinti ginklus ir įrangą. Jie gali išmokti naujų gudrybių ir įgudžių. Žaidėjai turi įvykdyti misijas, kad galėtų išmokti mesti gydančias granatas, pastatyti automatinius ginklus ar pasinaudoti radaro pagalba, kurio galima sekti priešus. Žaidimas pasižymi dinamiškumu, laiko nustatytomis oro sąlygomis, kurios gali teigiamai ar neigiamai paveikti žaidimo eigą kaip, kad audros gali sumažinti matomumą ir pakenkti šaudymui. Žaidimas turi dienos-nakties režimą, kuris gali daryti įtaką priešų veiksmams.