Tom Clancy's The Division: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Nėra keitimo santraukos
Nėra keitimo santraukos
Eilutė 1: Eilutė 1:
'''Tom Clancy's The Division''' - trečiojo asmens tipo šaudyklės video žaidimas,turintis tik daugelio žaidėjų rėžimą, su įšgyvenimui būdingais elementais. Kurtas bendrovės „[[Ubisoft Massive]]“ kartu padedant grupei iš [[Red Storm Entertainment]]. Žaidimas pritaikytas [[Microsoft Windows]], [[PlayStation 4]] ir [[Xbox One]] platformoms. Žaidimas bus išleistas 2016 m. kovo 8 d.
'''Tom Clancy's The Division''' - trečiojo asmens tipo šaudyklės video žaidimas,turintis tik daugelio žaidėjų rėžimą, su įšgyvenimui būdingais elementais. Kurtas bendrovės „[[Ubisoft Massive]]“ kartu padedant grupei iš [[Red Storm Entertainment]]. Žaidimas pritaikytas [[Microsoft Windows]], [[PlayStation 4]] ir [[Xbox One]] platformoms. Žaidimas bus išleistas [[2016]] m. [[kovo 8]] d.

20:39, 1 vasario 2016 versija

Tom Clancy's The Division - trečiojo asmens tipo šaudyklės video žaidimas,turintis tik daugelio žaidėjų rėžimą, su įšgyvenimui būdingais elementais. Kurtas bendrovės „Ubisoft Massive“ kartu padedant grupei iš Red Storm Entertainment. Žaidimas pritaikytas Microsoft Windows, PlayStation 4 ir Xbox One platformoms. Žaidimas bus išleistas 2016 m. kovo 8 d.