Niko Bellic: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Lot-bot-as (aptarimas | indėlis)
S Kai kurių rašybos, skyrybos, wiki ar kitų klaidų taisymas
Locomotyve (aptarimas | indėlis)
Eilutė 12: Eilutė 12:
{{Šablonas:Grand Theft Auto}}
{{Šablonas:Grand Theft Auto}}


[[Kategorija:Grand Theft Auto]]
[[Kategorija:Grand Theft Auto veikėjai]]


[[en:List of Grand Theft Auto IV characters#Niko Bellic]]
[[en:List of Grand Theft Auto IV characters#Niko Bellic]]

17:08, 21 lapkričio 2015 versija

Niko Bellic

Niko Bellic – pagrindinis žaidimo Grand Theft Auto IV veikėjas, rytų europietis, kuris apgaule savo pusbrolio Roman buvo įkalbintas atvykti į Jungtines Amerikos Valstijas.

Niko Bellic įgarsino Michael Hollick.

Vaidmuo

Veiksmas vyksta 2008 m. Liberty City mieste. Roman, kuriam priklauso taksi firma Liberty City ir kuris turi skolų Rusijos mafijai, paprašo pagalbos iš savo atkaklesnio ir stipresnio pusbrolio Niko. Jis meluoja Niko, sakydamas, jog pats gyvenantis labai puikiai, su didelėmis sumomis pinigų, prabangiais automobiliais ir gražiomis merginomis, tam, kad šis paliktų savo šalį ir atvyktų į Liberty City. Niko išvyksta ne dėl naujų nuotykių, o dėl to, kad jis nori palikti užnugaryje savo kriminalines klaidas.

Niko susišaudyme

Kai Niko atvyksta į Liberty City, jis supranta, kad gyvenimas čia labai skiriasi nuo to ko jis tikėjosi iš Roman pasakojimų. Jis įsidarbina Roman firmoje taksi vairuotoju Broker rajone ir kovoja dėl išlikimo Liberty City mieste. Niko susipažįsta su narkotikų prekeiviais, mafijos atstovais, turtingais asmenimis ir iš jų gauna pelningų užduočių.jis supranta, kad jam tai pavojinga ir pasitraukia