Prokurorai (TV serialas): Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Nėra keitimo santraukos
Nėra keitimo santraukos
Eilutė 18: Eilutė 18:
}}
}}


'''Prokurorai''' – [[2002]] metais pradėtas kurti [[Lietuvos televizija|Lietuvos televizijos]] kriminalinis serialas (rež. [[Raimundas Banionis]]), kuriame pasakojama apie [[korupcija|korumpuotus]] šalies [[prokuroras|prokurorus]].
'''Prokurorai''' – [[2002]] metais pradėtas kurti [[Lietuvos televizija|Lietuvos televizijos]] kriminalinis serialas (rež. [[Raimundas Banionis]]), kuriame pasakojama apie [[prokuroras|prokurorus]], darbą, šeimynines problemas.


== Siužetas ==
== Siužetas ==

00:28, 4 rugsėjo 2015 versija


Filmo scenoje prokurorai (iš kairės) Laika ir Marytė
ŽanrasKriminalas
Režisierius (-iai)Raimundas Banionis
VaidinaSaulius Balandis
Algirdas Gradauskas
Rimantas Bagdzevičius
Aušra Pukelytė
Almantas Vaišnys
Kilmės šalis Lietuva
Sezonų skaičius2
Serijų skaičius33
Gamyba
Prodiuseris (-iai)Rolandas Skaisgirys
Transliacija
Originalus kanalasLTV
Originalus laikotarpis2002 – 2003 m.

Prokurorai2002 metais pradėtas kurti Lietuvos televizijos kriminalinis serialas (rež. Raimundas Banionis), kuriame pasakojama apie prokurorus, jų darbą, šeimynines problemas.

Siužetas

Korumpuoti prokurorai nebijo imtis bet kokių priemonių, veidmainiauti, meluoti, apgaudinėti, kad gauti nelegalių pinigų, pralobti, siekti savanaudiškų tikslų. Tačiau šie žmonės kaip ir visi turi savų problemų, išgyvenimų bei netekčių. Jame kartu su profesionaliais aktoriais vaidina ir profesionalūs karate kovotojai, tarptautinių varžybų nugalėtojai ir prizininkai. Prokurorai išdrįsta pasipriešinti kriminalinio pasaulio autoritetams, kurių laisvalaiko pramoga - nelegalios kovos be taisyklių. Kovotojai kiekvienos kovos metu be gailesčio rizikuoja savo ir kitų gyvybėmis. Šiose kovose nėra vietos garbės kodeksui, taisyklėms, kovotojų gyvybės pastatytos ant didelių „verslininkų“ pinigų. Čia daug kraujo bei neteisybės.

Aktoriai


Nuorodos