Naudotojo aptarimas:Mykoliux6: Skirtumas tarp puslapio versijų

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Submixster (aptarimas | indėlis)
Mykoliux6 (aptarimas | indėlis)
Eilutė 15: Eilutė 15:
== Del Lance Armstrong ==
== Del Lance Armstrong ==


Jūs kažkaip vėl keistai perskaitote anglišką straipsnį. USADA sprendimai įsigaliojo, o jos ta teise šaltinyje, kurį nurodote suabejojo ne UCI, o Armstrongo agentas. Ir UCI visiškai neprašė USADA įrodyti šią teisę, o prašė pateikti tyrimo medžiagą susipažinimui. Dabar yra tik klausimas dėl USADA sprendimo pripažinimo, o ne įsigaliojimo. Tour de France rengėjai yra privati firma (ne UCI), kurie net ir formaliai negali pareikalauti iš USADA tos medžiagos, todėl jiems tarpininkauja UCI. Ir kaip privačios firmos, tik jų reikalas anuliuoti čempiono titulus, ar ne. Viešojoje erdvėje jie yra anuliuoti, kaip bus privačioje Tour de France - pamatysim per porą mėnesių. --[[Naudotojas:Submixster|Submixster]] ([[Naudotojo aptarimas:Submixster|aptarimas]]) 17:29, 2 rugsėjo 2012 (EEST)
Jūs kažkaip vėl keistai perskaitote anglišką straipsnį. USADA sprendimai įsigaliojo, o jos ta teise šaltinyje, kurį nurodote suabejojo ne UCI, o Armstrongo agentas. Ir UCI visiškai neprašė USADA įrodyti šią teisę, o prašė pateikti tyrimo medžiagą susipažinimui. Dabar yra tik klausimas dėl USADA sprendimo pripažinimo, o ne įsigaliojimo. Tour de France rengėjai yra privati firma (ne UCI), kurie net ir formaliai negali pareikalauti iš USADA tos medžiagos, todėl jiems tarpininkauja UCI. Ir kaip privačios firmos, tik jų reikalas anuliuoti čempiono titulus, ar ne. Viešojoje erdvėje jie yra anuliuoti, kaip bus privačioje Tour de France pamatysim per porą mėnesių. --[[Naudotojas:Submixster|Submixster]] ([[Naudotojo aptarimas:Submixster|aptarimas]]) 17:29, 2 rugsėjo 2012 (EEST)
: "As of August 24, 2012, the UCI was waiting for a reasoned decision from USADA, before any action would be taken." Sorry, jei ne taip suprantu šitą sakinį, bet USADA tik pranešė apie anuliavimą, o tai patvirtinti turi UCI. Beje, kokį aš šaltinį nurodžiau? [[Naudotojas:Mykoliux6|Mykoliux6]] ([[Naudotojo aptarimas:Mykoliux6|aptarimas]]) 19:34, 2 rugsėjo 2012 (EEST)

18:34, 2 rugsėjo 2012 versija

Sveika(s), atvykęs (-usi) į Vikipediją Mykoliux6!

If you do not understand Lithuanian, please refer to this page.      Wenn du kein Litauisch verstehst, lies bitte hier weiter.

Šaunu, kad įsijungei į vikibendruomenę. Tikimės sėkmingo bendradarbiavimo. Jei pirmą kartą dalyvauji wiki principu paremtame projekte, pirmiausia rekomenduojame perskaityti įvadą į redagavimą ir pagalbos puslapius. Taip pat užsuk į Bendruomenės skyrelį, kur rasi naudingų nuorodų, susitarimų, informacijos apie vikisričių projektus. Jei kyla kokių nors klausimų, nesivaržydama(s) kreipkis į senbuvius, kurie visada pasirengę padėti. Pagalbos taip pat gali rasti naudodamasis papildomais bendravimo kanalais, kur labiau patyrę Vikipedijos naudotojai tau asmeniškai galės atsakyti į iškilusius klausimus.

Ką reikėtų žinoti:

  • Prašome susipažinti su Vikipedijos taisyklėmis;
  • Vikipedija yra bendruomenės projektas, todėl jame labai svarbi tarpusavio pagalba ir sutarimas. Nenustebk, jei kas nors kritikuos Tavo darbą, atsižvelk į dalykiškas pastabas;
  • Kilus neaiškumams, straipsnio diskusijų puslapyje išsakyk savo argumentuotą nuomonę. Nepamiršk pasirašyti po ja: įrašyk gale 3-4 tildės ženklus ~~~~ arba redagavimo įrankių juostoje paspausk parašo ikoną ;
  • Redaguodama(s) straipsnį, naudokis redagavimo funkcija „Kaip atrodys“ – taip išvengsi bereikalingų taisymų. Pabandyti redagavimo galimybes gali tam skirtame puslapyje Smėlio dėžė arba asmeniniame juodraštyje;
  • Gali susikurti asmeninį naudotojo puslapį ir jame pateikti svarbiausias žinias apie save;
  • Gali naudoti papildomas priemones, skirtas registruotiems vartotojams.
  • Įkeldama(s) failus, vadovaukis Pagalba:Paveikslėliai nuorodomis.
  • Draudžiama kopijuoti:
    • be autoriaus sutikimo autorių teisėmis apsaugotus darbus (knygas, straipsnius, tekstus internete);
    • neenciklopedinę informaciją (reklaminius ar grožinės literatūros tekstus, įvairius sąrašus, ištisus įstatymus. Daugiau žr. Kas nėra Vikipedija).

Sėkmės!
  Bendruomenės atstovas

--Qwarc 18:53, 2008 kovo 2 (EET)


Failas Vaizdas:Francis griffin.jpg gali būti ištrintas

Brangus įkėlėjau: iliustracija Vaizdas:Francis griffin.jpg, kurią jūs įkėlėte, netrukus gali būti ištrinta, kadangi Jūs nenurodėte arba neteisingai nurodėte jos licenciją, arba paaiškinimuose nurodyta tik nekomerciniam naudojimui, mokymosi tikslams, tik Vikipedijoje. Vikipedijos turinys platinamas pagal GFDL licenciją, todėl ir įkeliamos bylos turi tenkinti šią nuostatą, arba kitos nurodytos licencijos turi būti suderinamos su nuostata, kad jų turinys gali būti bet kieno panaudotas bet kokiems komerciniams ir nekomerciniams tikslams.

Jei Jūs esate iliustracijos autorius ir norite naudoti ją Vikipedijoje, nurodykite šias licencijas: {{GFDL-self}} – GFDL tipo licencija arba {{cc-by-sa-3.0}} Creative Commons Attribution-ShareAlike licencija arba {{PD-self}} viešam naudojimui. Jei iliustracija buvo ištrinta, galite įkelti ją iš naujo, nurodydami vieną iš aukščiau išvardintų licencijų.

Jei Jūs nesate iliustracijos autorius, bet norite ją panaudoti Vikipedijoje – tam yra du būdai: 1) panaudoti fair use principą (išsamiau skaitykite straipsnyje apie fairuse principą), jei manote, kad šios bylos turinys atitinka fair use keliamus reikalavimus; 2) paprašyti autorių teisių turėtojo paskelbti Jums reikalingą iliustraciją laisvai platinama. Papildomą informaciją galite surasti skyrelyje Pagalba:Paveikslėliai.

Ačiū, --Homo 17:59, 2008 rugsėjo 15 (EEST)


Jei yra galimybių ir noro, prašome skubiai balsuoti už šios Savaitės iniciatyvą ir taip nuspręsti, kuri tema verta Savaitės iniciatyvos vardo.
Taip pat galite pasiūlyti savo Savaitės iniciatyvos pasiūlymą ir taip prisidėti prie šio Vikipedijos bendruomenės projekto.

--Pėstininkas apt. 22:44, 2008 lapkričio 15 (EET)

Straipsnių kūrimas

Laba diena. Norėčiau priminti, kad dėtumėte nuorodas į kitų kalbų vikipedijas ir nepamirštumėte įdėti kategorijų. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Bearas (aptarimasindėlis)

Popiežių iniciatyva

Pas mus taip priimta, kad siūlantis iniciatyvą ketina ir pats dalyvauti. Tai jei ketinate prisidėti, pabalsuokite  ;) --Nomad 10:49, 29 sausio 2012 (EET)[atsakyti]

Del Lance Armstrong

Jūs kažkaip vėl keistai perskaitote anglišką straipsnį. USADA sprendimai įsigaliojo, o jos ta teise šaltinyje, kurį nurodote suabejojo ne UCI, o Armstrongo agentas. Ir UCI visiškai neprašė USADA įrodyti šią teisę, o prašė pateikti tyrimo medžiagą susipažinimui. Dabar yra tik klausimas dėl USADA sprendimo pripažinimo, o ne įsigaliojimo. Tour de France rengėjai yra privati firma (ne UCI), kurie net ir formaliai negali pareikalauti iš USADA tos medžiagos, todėl jiems tarpininkauja UCI. Ir kaip privačios firmos, tik jų reikalas anuliuoti čempiono titulus, ar ne. Viešojoje erdvėje jie yra anuliuoti, kaip bus privačioje Tour de France – pamatysim per porą mėnesių. --Submixster (aptarimas) 17:29, 2 rugsėjo 2012 (EEST)[atsakyti]

"As of August 24, 2012, the UCI was waiting for a reasoned decision from USADA, before any action would be taken." Sorry, jei ne taip suprantu šitą sakinį, bet USADA tik pranešė apie anuliavimą, o tai patvirtinti turi UCI. Beje, kokį aš šaltinį nurodžiau? Mykoliux6 (aptarimas) 19:34, 2 rugsėjo 2012 (EEST)[atsakyti]