Wizz Air: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Nėra keitimo santraukos
Nėra keitimo santraukos
Eilutė 32: Eilutė 32:
[[Timišoara]]
[[Timišoara]]


[[Vilniaus oro uostas|Vilnius]] (nuo balandžio 17)
[[Vilniaus oro uostas|Vilnius]]


[[Varšuva]]
[[Varšuva]]
Eilutė 40: Eilutė 40:
| keleivio programa = Wizz plus ir Wizz Xclusive club
| keleivio programa = Wizz plus ir Wizz Xclusive club
| aljansas =
| aljansas =
| lėktuvų skaičius = 34 (+ 132 užsakomieji)
| lėktuvų skaičius = 34 (+ 132 užsakyti)
| maršrutai = 66
| maršrutai = 66
| priklauso =
| priklauso =

10:18, 18 balandžio 2011 versija

   Šį puslapį ar jo dalį reikia sutvarkyti pagal Vikipedijos standartus.
Jei galite, sutvarkykite.
Wizz Air
Vaizdas:Wizzairlogo.png
IATA
W6
ICAO
WZZ
Šaukinys
WIZZ AIR
Įkurta 2003 m.
Pagrindinis oro uostas Budapeštas
Antriniai oro uostai Belgradas

Bukareštas

Klužas-Napoka

Gdanskas

Katovicai

Kijevas

Poznanė

Praha

Sofija

Tirgu Murešas (nuo birželio 18)

Timišoara

Vilnius

Varšuva

Vroclavas

Dažno keleivio programa Wizz plus ir Wizz Xclusive club
Lėktuvų skaičius 34 (+ 132 užsakyti)
Maršrutai 66
Šūkis We can all fly now
Būstinė Vėcė, Bulgarija[reikalingas šaltinis]
Vadovybė József Váradi, Christopher Collins
Tinklalapis http://wizzair.com/?language=LT

Wizz Air tai Bulgarijos[reikalingas šaltinis] žemų kainų oro linija kurios būstinė yra Vėcė , netoli pagrindinio Bulgarijos oro uosto.

2011 m. balandžio 17 d. Wizz Air atidarys 14 bazę Vilniaus oro uoste

Istorija

Įsteigti „Wizz Air“ sumanyta tik 2003 m. birželio mėn., kai šeši daug patirties oro transporto srityje turintys ir gerų rezultatų įvairiose pramonės šakose pasiekę žmonės bei įmonės pagrindinis vykdomasis direktorius József Váradi susibūrė į komandą. Jau po trijų mėnesių „Wizz Air“ buvo registruotoji įmonė, pasirengusi skristi. Pirmasis lėktuvas pakilo 2004 m. gegužės 19 d. iš Katovicų. Šiandien šiame regione veikia 12 „Wizz Air“ bazių, siūlančių skrydžius daugiau nei 150 maršrutų: Lenkijoje: Gdanske, Poznanėje, Katovicuose, Varšuvoje ir Vroclave, Vengrijoje – Budapešte, Bulgarijoje – Sofijoje, Rumunijoje: Bukarešte, Kluže-Napokoje ir Timišoaroje, Ukrainoje – Kijeve, Čekijoje – Prahoje

Paslaugos

„Wizz Air“ yra oro transporto bendrovė, visada siekianti klientams pasiūlyti vertingą ir naujovių kupiną kelionę. Mūsų tikslas – užtikrinti skrydžius Vidurio ir Rytų Europos piliečiams už prieinamą kainą ir suteikti naujos kelionių patirties visiems keleiviams Europos Sąjungoje. Siekiant užtikrinti išskirtinį „Wizz Air“ vertės ir kainos santykį, taikoma naujausia technologija. „Wizz Air“ siūlo paprastą paslaugų modelį. Klientams siūloma: keliauti be bilietų, pasinaudoti sąnaudų ir laiko atžvilgiu veiksmingų antrinių oro uostų paslaugomis, sėdėti vien patogiuose odiniuose vienos klasės krėsluose, nesukti galvos dėl paskirtų vietų, už papildomą mokestį užsisakyti maitinimą. „Wizz Air“ yra įsipareigojusi naudoti naujus, geriausios technologijos klasės orlaivius, kurių techninės priežiūros darbus atlieka tokios geriausią vardą turinčios įmonės kaip „Lufthansa Technik“. Todėl įmonė visada gali teikti keleiviams kokybiškas paslaugas. „Wizz Air“ oro laivyną sudaro nauji orlaiviai „Airbus A320“, kurių salone yra 180 odinių krėslų.

Darbuotojai

„Wizz Air“ tiki, kad svarbiausia yra žmonės. „Wizz Air“ komanda ore ir ant žemės jaučia tą pačią aistrą – aistrą mūsų verslui. „Wizz Air“ darbuotojams labai svarbus sėkmingas komandinis darbas ir juo pasiekiamos griežtos etikos normos. Šiandien mūsų oro transporto bendrovėje dirba atsidavę darbuotojai iš įvairių Europos šalių. Uolios, profesionalios ir daugiakultūrės vadovybės dėka vadovavimas ir motyvacija yra skatinamasis ir pagrindinis „Wizz“ verslo sėkmės veiksnys. Šiuo metu įmonėje „Wizz Air“ dirba daugiau nei 1 000 žmonių.