Forbes: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Luckas-bot (aptarimas | indėlis)
S r2.7.1) (robotas Pridedama: et:Forbes
Nėra keitimo santraukos
Eilutė 1: Eilutė 1:
'''Forbes''' - JAV [[leidyba|leidybos]] ir [[žiniasklaida|žiniasklaidos]] bendrovė. jos plačiausiai pripažintas leidinys - Forbes [[verslo žurnalas]], savaitraštis. Jo pagrindiniai varžovai yra [[Fortune]] ir [[BusinessWeek]] savaitraščiai. Frobes žurnalas labiausiai žinomas dėl savo sąrašų, kaip antai turtingiausių amerikiečių, milijardierių ar klestinčių bendrovių sąrašų.
'''Forbes''' - JAV [[leidyba|leidybos]] ir [[žiniasklaida|žiniasklaidos]] bendrovė. jos plačiausiai pripažintas leidinys - Forbes [[verslo žurnalas]], savaitraštis. Jo pagrindiniai varžovai yra [[Fortune]] ir [[BusinessWeek]] savaitraščiai. Forbes žurnalas labiausiai žinomas dėl savo sąrašų, kaip antai turtingiausių amerikiečių, milijardierių ar klestinčių bendrovių sąrašų.


{{žiniasklaida-stub}}
{{žiniasklaida-stub}}

21:00, 17 balandžio 2011 versija

Forbes - JAV leidybos ir žiniasklaidos bendrovė. jos plačiausiai pripažintas leidinys - Forbes verslo žurnalas, savaitraštis. Jo pagrindiniai varžovai yra Fortune ir BusinessWeek savaitraščiai. Forbes žurnalas labiausiai žinomas dėl savo sąrašų, kaip antai turtingiausių amerikiečių, milijardierių ar klestinčių bendrovių sąrašų.