Senosios Kietaviškės: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Nėra keitimo santraukos
Nėra keitimo santraukos
Eilutė 15: Eilutė 15:
}}
}}


'''Senosios Kietaviškės''' – kaimas [[Elektrėnų savivaldybė]]je, į rytus nuo [[Kietaviškės|Naujųjų Kietaviškių]]. Gatvinis kaimas įsikūręs šalia Strėvos ir Skersės santakos, abipus senojo kelio į Pastrėvį. Kaimui priskiriami ir aplinkiniai vienkiemiai, į kuriuos gyventojai išsikėlė per tarpukaryje vykdytą žemės reformą. 1970 m. pačiame kaime dar buvo daugiau kaip 15 sodybų, šiuo metu kaimas baigia sunykti. Iki 2000 m. priklausė [[Kaišiadorių rajonas|Kaišiadorių rajonui]].
'''Senosios Kietaviškės''' – kaimas [[Elektrėnų savivaldybė]]je, į rytus nuo [[Kietaviškės|Naujųjų Kietaviškių]]. Gatvinis kaimas įsikūręs šalia Strėvos ir Skersės santakos, abipus senojo kelio į Pastrėvį. Senosioms Kietaviškėms priskiriami ir aplinkiniai vienkiemiai, į kuriuos kaimo gyventojai išsikėlė per tarpukaryje vykdytą žemės reformą. 1970 m. pačiame kaime dar buvo daugiau kaip 15 sodybų, šiuo metu kaimas baigia sunykti. Iki 2000 m. priklausė [[Kaišiadorių rajonas|Kaišiadorių rajonui]].


[[Kategorija:Elektrėnų savivaldybės gyvenvietės]]
[[Kategorija:Elektrėnų savivaldybės gyvenvietės]]

16:08, 22 kovo 2010 versija

Senosios Kietaviškės
[[Vaizdas:|{{#if:|270px]]
Apskritis Vilniaus apskrities vėliava Vilniaus apskritis
Savivaldybė Elektrėnų savivaldybės vėliava Elektrėnų savivaldybė
Seniūnija Kietaviškių seniūnija
Gyventojų (2001) 37

Senosios Kietaviškės – kaimas Elektrėnų savivaldybėje, į rytus nuo Naujųjų Kietaviškių. Gatvinis kaimas įsikūręs šalia Strėvos ir Skersės santakos, abipus senojo kelio į Pastrėvį. Senosioms Kietaviškėms priskiriami ir aplinkiniai vienkiemiai, į kuriuos kaimo gyventojai išsikėlė per tarpukaryje vykdytą žemės reformą. 1970 m. pačiame kaime dar buvo daugiau kaip 15 sodybų, šiuo metu kaimas baigia sunykti. Iki 2000 m. priklausė Kaišiadorių rajonui.