Claude (Grand Theft Auto): Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Lot-bot-as (aptarimas | indėlis)
S Kai kurių rašybos, skyrybos klaidų taisymas
Eilutė 12: Eilutė 12:
=== Grand Theft Auto III ===
=== Grand Theft Auto III ===
[[Vaizdas:Claude2.jpg|thumb|left|Claude bėga nuo policijos]]
[[Vaizdas:Claude2.jpg|thumb|left|Claude bėga nuo policijos]]
Veiksmas jau vyksta [[2001]] m., Liberty City mieste. Claude dabar jau yra smulkus nusikaltėlis, kuris dirba kolumbiečių kartelio mafijai, bet staiga per banko apiplėšimą Claude yra peršaunamas savo paties merginos Catalinos ir sulaikytas [[Policija|policijos]]. Kai Claude yra vežamas į kalėjimą, policijos konvojų sustabdo mafija, tada ji išlaisvina visus kalinius ir kartu Claude. Tada kai Claude išsilaisvina, jis susipažįsta su sprogmenų specialistu 8-Ball,kuris jį supažindina su Luigi. Pastarasis dirba Leone šeimos mafijai. Po kiek laiko Claude susipažįsta su Leone šeimos mafija, Jakudzos mafija, meksikiečių, jamaikiečių ir juodaodžių gaujomis ir dirba joms. Dar Claude pradeda dirbti kitiems įtakingiems asmenims, randa savo išdavikus ir jiems atkeršija. Po savo išdavikų mirties, Claude toliau sau dirba žmonėms, kurie moka jam nemažus pinigus už darbą.
Veiksmas jau vyksta [[2001]] m., Liberty City mieste. Claude dabar jau yra smulkus nusikaltėlis, kuris dirba kolumbiečių kartelio mafijai, bet staiga per banko apiplėšimą Claude yra peršaunamas savo paties merginos Catalinos ir sulaikytas [[Policija|policijos]]. Kai Claude yra vežamas į kalėjimą, policijos konvojų sustabdo mafija, tada ji išlaisvina visus kalinius ir kartu Claude. Tada kai Claude išsilaisvina, jis susipažįsta su sprogmenų specialistu 8-Ball, kuris jį supažindina su Luigi. Pastarasis dirba Leone šeimos mafijai. Po kiek laiko Claude susipažįsta su Leone šeimos mafija, Jakudzos mafija, meksikiečių, jamaikiečių ir juodaodžių gaujomis ir dirba joms. Dar Claude pradeda dirbti kitiems įtakingiems asmenims, randa savo išdavikus ir jiems atkeršija. Po savo išdavikų mirties, Claude toliau sau dirba žmonėms, kurie moka jam nemažus pinigus už darbą.


=== Grand Theft Auto II ===
=== Grand Theft Auto II ===

21:35, 5 kovo 2010 versija

Claude Speed

Claude Speed yra žaidimo Grand Theft Auto II pagrindinis veikėjas, žaidimo Grand Theft Auto III pagrindinis veikėjas ir žaidimo Grand Theft Auto: San Andreas antraeilis veikėjas. Žinoma, kad Claude yra smulkus nusikaltėlis, kuris dirba visiems kas moka jam pinigus už darbą. Dar žinoma, kad Claude yra nelabai kalbus ir žmonės jį vadina "Kid" (liet. Vaikis) arba "Fido" (liet. šuniukas).

Žaidimo Grand Theft Auto II pristatomajame filmuke Claude įgarsina Scott Maslen.

Vaidmuo

Grand Theft Auto: San Andreas

Veiksmas vyksta 1992 m., San Andreas valstijoje. Claude, būdamas lenktynininku, susipažina su labai karingo charakterio mergina Catalina ir kartu su ja išvažiuoja iš San Andreas į Liberty City. Claude Grand Theft Auto: San Andreas žaidime yra matomas tik keliuose žaidimo filmukuose.

Grand Theft Auto III

Claude bėga nuo policijos

Veiksmas jau vyksta 2001 m., Liberty City mieste. Claude dabar jau yra smulkus nusikaltėlis, kuris dirba kolumbiečių kartelio mafijai, bet staiga per banko apiplėšimą Claude yra peršaunamas savo paties merginos Catalinos ir sulaikytas policijos. Kai Claude yra vežamas į kalėjimą, policijos konvojų sustabdo mafija, tada ji išlaisvina visus kalinius ir kartu Claude. Tada kai Claude išsilaisvina, jis susipažįsta su sprogmenų specialistu 8-Ball, kuris jį supažindina su Luigi. Pastarasis dirba Leone šeimos mafijai. Po kiek laiko Claude susipažįsta su Leone šeimos mafija, Jakudzos mafija, meksikiečių, jamaikiečių ir juodaodžių gaujomis ir dirba joms. Dar Claude pradeda dirbti kitiems įtakingiems asmenims, randa savo išdavikus ir jiems atkeršija. Po savo išdavikų mirties, Claude toliau sau dirba žmonėms, kurie moka jam nemažus pinigus už darbą.

Grand Theft Auto II

Claude Grand Theft Auto II žaidime (tas mažas žmogeliukas prie taksi automobilio)

Veiksmas vyksta jau 2013 m., Anywhere City mieste. Claude ramiai sau dirba visoms šio miesto gaujoms ir mafijoms. Jis daugiausiai žudo žmones, vagia automobilius ir sprogdina pastatus. Už atliktus darbus jis gauna daug pinigų ir prabangiai gyvena. Claude Grand Theft Auto II žaidime susitinka su rusų mafija, jakudzos mafija, kaimiečių ir bepročių gaujomis. Claude tikslas susirinkti ko daugiau pinigų ir tapti "miesto karaliumi" ("King of the City").