The Ark: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
TXiKiBoT (aptarimas | indėlis)
S robotas Pridedama: ru:The Ark
LaaknorBot (aptarimas | indėlis)
S robotas Pridedama: da:The Ark
Eilutė 54: Eilutė 54:
[[ca:The Ark]]
[[ca:The Ark]]
[[cs:The Ark]]
[[cs:The Ark]]
[[da:The Ark]]
[[de:The Ark]]
[[de:The Ark]]
[[en:The Ark (band)]]
[[en:The Ark (band)]]

23:07, 17 gruodžio 2009 versija

Šablonas:Infobox grupė The Ark − švedų glamroko grupė. Suburta 1991 m. Ola Salo, Mikael Jepson, Lasse Ljungberg-Leari, kai Ola Salo ir Leari buvo tik keturolikos metų.

Martin Axen oficialiai prie grupės prisijungė 1997 m., o Sylvester Schlegel 1999 m. Paskutinis buvo Jens Andersson, kuris oficialiai prie grupės prisijungė 2006 m., tačiau jis jau keletą metų grodavo gyvuose koncertuose.

„The Ark“ dainų žodžiai kartais būna prieštaringi. Pavyzdžiui, 2002 singlas „Father of a Son“ yra apie homoseksualų teises turėti vaikų.

2006 spalio mėnesį grupė ir Ola Salo buvo sukritikuoti JAV spaudos dėl ginčytino komentaro užsimenant apie rugsėjo 11. Nors tai buvo akivaizdus geraširdiškas pajuokavimas tarp dainų, kai grupė pasirodė naujos Švedijos Ambasados JAV atidarymo renginyje. Deja dėl to teko atšaukti visą JAV koncertinį turą.

„The Ark“ atstovavo Švedijai 2007 metų Eurovizijos dainų konkurse su daina „The Worrying Kind“. Šią dainą (kaip ir daugumą kitų grupės dainų) parašė Ola Salo. Ši daina įtraukta į 2007 balandžio mėnėsį išleistą albumą „Prayer for the Weekend“. Pirmasis šio albumo singlas „Absolutely No Decorum“ pasirodė jau 2007 sausio mėnesį.

The Ark bendradarbiavo su tokiomis grupėmis kaip „The Darkness“ ir „The Cardigans“.

Grupės nariai

Diskografija

Išleisti albumai:

Taip pat išleistas ir vienas EP'as:

Nuorodos