KK212: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
VP-bot (aptarimas | indėlis)
S Sutrumpinimo Pakruojo raj panaikinimas
VP-bot (aptarimas | indėlis)
S Sutrumpinimo Radviliškio raj panaikinimas
Eilutė 5: Eilutė 5:
== Maršrutas ==
== Maršrutas ==


Kelias prasideda Radviliškyje, Gedimino gatvėje, sankryžoje su [[A9]] ([[E272]]). Eina [[Radviliškio raj|Radviliškio]] ir [[Pakruojo rajonas|Pakruojo rajonuose]]. Prie kelio yra šios gyvenvietės: [[Aukštelkai]], [[Kauksnujai]], [[Šukioniai]]. Baigiasi 2 km į pietvakarius nuo Pakruojo, trišalėje sankryžoje su [[KK150]]. Kelias tris kartus kerta [[Vėzgė]]s upę.
Kelias prasideda Radviliškyje, Gedimino gatvėje, sankryžoje su [[A9]] ([[E272]]). Eina [[Radviliškio rajonas|Radviliškio]] ir [[Pakruojo rajonas|Pakruojo rajonuose]]. Prie kelio yra šios gyvenvietės: [[Aukštelkai]], [[Kauksnujai]], [[Šukioniai]]. Baigiasi 2 km į pietvakarius nuo Pakruojo, trišalėje sankryžoje su [[KK150]]. Kelias tris kartus kerta [[Vėzgė]]s upę.
{{krašto keliai}}
{{krašto keliai}}
{{ltroad-stub}}
{{ltroad-stub}}

13:14, 13 liepos 2009 versija

212

KK212 – krašto kelias, jungiantis Radviliškį ir Pakruojį. Kelio ilgis - 23, 11 kilometro. Šiame krašto kelyje „juodųjų dėmių“ nėra.

Maršrutas

Kelias prasideda Radviliškyje, Gedimino gatvėje, sankryžoje su A9 (E272). Eina Radviliškio ir Pakruojo rajonuose. Prie kelio yra šios gyvenvietės: Aukštelkai, Kauksnujai, Šukioniai. Baigiasi 2 km į pietvakarius nuo Pakruojo, trišalėje sankryžoje su KK150. Kelias tris kartus kerta Vėzgės upę.