Naudotojos aptarimas:Jouli: Skirtumas tarp puslapio versijų

Page contents not supported in other languages.
Puslapis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Kellogg257 (aptarimas | indėlis)
Nėra keitimo santraukos
→‎Sveika sugrįžus:): naujas skyrius
Eilutė 144: Eilutė 144:


:Kviečiu išreikšti savo nuomonę (balsavimu ir/arba diskusija) dėl enciklopedijoje demonstruojamo anarchistinio elgesio. {{Naudotojas:Kellogg257/Ntdata}} ''14:01, 2009 vasario 16'' (EET)
:Kviečiu išreikšti savo nuomonę (balsavimu ir/arba diskusija) dėl enciklopedijoje demonstruojamo anarchistinio elgesio. {{Naudotojas:Kellogg257/Ntdata}} ''14:01, 2009 vasario 16'' (EET)

== Sveika sugrįžus:) ==

Malonu, kad vėl grįžote į Vikipediją:)) Kadangi intensyviai tvarkote kategorijas, siūlau pasinaudoti pagalba - HotCat įrankiu. Jį įjungti galima: Nustatymai>Priemonės>HotCat. Įrankis leidžia pridėti/keisti/šalinti kategorijas net neredaguojant straipsnio, iškart įrašo komenatarą, o pridedant kategoriją pasiūlo reikšmių sąrašą. Beje, kadangi domitės mitologija, gal galit peržiūrėti ir galbūt papildyti mano sukurtą straipsnį [[Elnias devyniaragis]], nes aš, deja, nelabai daug turiu mūsų mitologijos literatūros, tai pasinaudojau tik internetinėm nuotrupom. Sėkmės, [[Naudotojas:Hugo.arg|Hugo.arg]] 17:05, 2009 liepos 12 (EEST)

16:05, 12 liepos 2009 versija

Mitologija

Labas. Redaguoju straipsnį lietuvių mitologija, ir viską kas susiję. Radau daug tavo parašytų straipsnių, bet juose nėra nurodomi pirminiai šaltiniai, gausu daug klaidingos informacijos, taip pat visiškai neaiškių dalykų, pvz. kaip Vajas (šitą straipsnelį išvis žadu pašalint), nes man joks Vajas nežinomas ir niekur tokio nerandu.--Welnias 21:19, 2007 Birželio 10 (EEST)



Turiu vieną klausimą - kai kuriuose mitologiniuose straipsniuse yra nuorodos Vietovardžiai ir Legendos. Tai įdomu kokia jų paskirtis - ar nuorodos į susijusius straipsnius ar kategorijos. Nes jei nuorodos į straipsnius, tai reik skyrelį daryti Susijusios nuorodos, bus aiškiau. O jei kategorijos, reikia Category: pridėti priekyje. Pataisyčiau ir pats, bet nelabai kol kas įsikertu kuris čia variantas teisingesnis. Knutux 18:59, 2 Bal 2005 (EEST)

Tai jei čia planuojami straipsniai, tai į juos geriau nuorodas dėti tik į Lietuvių mitologija, o iš kiekkvienos dievybės straipsnio juo bus galima surasti pagal kategoriją. Knutux 07:15, 3 Bal 2005 (EEST)
Taip, viskas, kas laužtiniuose skliaustuose - nuoroda į bendro sąrašo straipsnį. Norint skaidyti straipsnį (jei per daug išsiplėstų), galima daryti straipsnius Legendos apie Perkūną ir panašiai. Tai čia jau išsirink kaip smagiau - ar su skyreliais tam pačiam straipsnyje ar atskiri straipsniai, bet su patikslintais pavadinimais. Knutux 11:19, 3 Bal 2005 (EEST)

Turiu vieną pastabą dėl nuoseklumo su kitais straipsniais. Daugelis mitologinių straipsnių prasideda maždaug tokiu stiliumi:

Deivė Saulė
Saulelė, Saulytė, Saulužė, Dievo duktė, Svaistiksas, Swaistiks, Sotvaras
Senovės lietuvių mitologijoje buvo <...>

Kai kur bandžiau pakeisti pagal [1] - kad straipsnio pavadinimas turi būti ne atskiroje eilutėje, bet pirmame sakinyje, maždaug taip:

Deivė Saulė (Saulelė, Saulytė, Saulužė, Dievo duktė, Svaistiksas, Swaistiks, Sotvaras) - senovės lietuvių mitologijoje buvo <...>

arba šitaip:

Deivė Saulė - senovės lietuvių mitologijoje buvo <...> . Kiti vardai - Saulelė, Saulytė, Saulužė, Dievo duktė, Svaistiksas, Swaistiks, Sotvaras.

Bet vis būna atkeičiama atgal. Tai pasidarė smalsu dėl kokių priežąsčių mitologiniuose puslapiuose naudojamas šis (kitoks nei kitur) stilius. Ne dėl to, kad būčiau smarkiai prieš, bet šiaip įdomu. Knutux 09:31, 25 Bal 2005 (EEST)

Mano manymu, pirmasis (pagrindinis ar dažniausiai vartojamas) dievybės vardas tai būtų kaip straipsnio pavadinimas, o visi kiti vardai ir apibūdinimai - jau paties teksto pradžia. Tačiau jei Wikipedijos stiliui tai prieštarauja, galėsiu pertvarkyti ankstesnius ir vėliau rašomus straipsnius. Lauksiu sprendimo. Jouli 08:08, 29 Bal 2005 (EEST)
Tai pavadinimas ir taip yra rašomas didelėm raidėm virš straipsnio, tai mano asmenine nuomone nereikia dar papildomai pabrėžti. Bet čia kaip ir visur vikipedijoj - svarbu ne vieno žmogaus (mano) nuomonė, bet daugumos (nežinia kokia ta daugumos). Svarbiausia kad nuosekliai būtų bent jau tos pačios srities straipsniai. Knutux 08:28, 29 Bal 2005 (EEST)
Tai OK. Pereisiu per visus str. ir pakeisiu va šitaip: Deivė Saulė (Saulelė, Saulytė, Saulužė, Dievo duktė, Svaistiksas, Swaistiks, Sotvaras) - senovės lietuvių mitologijoje buvo <...> (kai vėl turėsiu kompą). Jouli 12:36, 29 Bal 2005 (EEST)

Stub

Nedidelis prašymas, kai parašai nedidelį straipsnį, kurį sudaro 1 ar 2 sakiniai uždėk žymė (šabloną) stub. Minimalūs reikalavimas straipsniui yra 3 informatyvūs sakiniai, jei strpsn. sudaro bent trys sakiniai ir tu manai, kad užtenka informacijos apie aprašoma objektą, gali nedėti stub žymės. Atlantas 01:43, 17 Gruodžio 2005 (EET)

Sveikinu

Su šventėm Jouli, linkiu laimės, meilės ir džiaugsmo, šiltų Šv. Kalėdų ... Atlantas 12:10, 25 Gruodžio 2005 (EET)

Biologiniai straipsniai

Biologinių straipsnių (kaip ir visų kitų) pavadinimai turi atitikti turinį. Straipsniai Šukutės, Midijos, Bedantės yra apie atskiras rūšis, nors pavadinimai sufleruoja, kad straipsnis yra apie šeimą ar gentį. Straipsniai pagal dabartinį turinį turėtų atitinkamai vadintis Didžioji jūrų šukutė, Valgomoji midija... Arba jie turi būti papildyti informacija apie gentį ar šeimą, kuriai tos rūšys priklauso. P.S. straipsniai be taxonominės lentelės turėtų būti pažymėti, kaip nebaigti (stub). E rulez 20:53, 27 Gruodžio 2005 (EET)

Apie rūšis neturiu literatūros, taigi negaliu ir aprašyti ;) Kada žymėti (stub), o kada (cleanup)? Dar vienas klausimėlis: kaip reiktų vikipedijoje "daryti" tekstą, kad nebūtų pažeistos autorystės teisės. Tarkim, aš rašinėju apsikrovusi Enciklopedijom ir pan., tas pats juk ir su internetiniais straipsniais. Ačiū Jouli 21:23, 27 Gruodžio 2005 (EET)

Kategorijos

nepriskirinėkite straipsniams kategorijų, jei jau priskirtos subkategorijos. Dėl kategorizavimo susitarimų žiūrėkite į Wikipedia:Straipsnių kategorizavimo taisyklės --Qwarc 10:10, 20 Rugpjūčio 2006 (EEST)

Spalvos

Sveiki. Jūsų straipsniuose apie spalvas yra dalis apie derančias ir nederančias spalvas. Norėjau paklausti pagal ką jus sprendžiate apie derančias ir nederančias dvi spalvas? Mano manymu, dviejų spalvų derinys negali derėti ar nederėti - jis paprasčiausiai toks yra. Būtų gerai jei ir įrašytumėte pagal kokią ar anokią taisyklę jos dera ar ne. Nes pvz. dailės požiūriu daugeliu atveju galima būtų ir nesutikti. arz 13:42, 5 Rugsėjo 2006 (EEST)

Apie derančias ir nederančias spalvas pradėjau ne aš. Tiesiog kai kurių spalvų straipsniuose jau buvo apie tai parašyta (pvz., ruda jau nuo vasario 15). Aš paprasčiausiai tą patį atkartojau ten, kur to nebuvo. O aš pati, ko gero be reikalo, prie baltos pradėjau vėliavų, kuriose yra atitinkama spalva, sąrašą. Manau tai reiktų panaikinti. Pasakykite savo nuomonę. Jouli 19:20, 8 Rugsėjo 2006 (EEST)

Apie vėliavas tikrai negaliu nieko prikišti: kodėl ne? man, rodos, reikia, pvz. žalią labai dažnai naudoja islamo valstybės. Kuo daugiau faktų tuo enciklopediškiau. Bet apie derinius manau, kad reikėtų nusakyti kodėl dera ar nedera, nes tokia sritis kaip spalvotyra pvz. raudona su žalia įvardintų kaip priešingas spalvas (lyg ir neigiamas pojūtis, bet man rodos, kad šis aktyvus derinys nėra toks ar kitoks , tai tiesiog derinys), o juodą, baltą ar pilkus tonus priskirtų prie achromatinių spalvų, iš ko galima daryti išvadą, jog jos "dera" prie visų chromatinių spalvų.

Akmenys ir astrologija

atsiprašau, bet teko išimti visus jūsų papildymus apie laimingus akmenis iš astronomijos straipsnių, taip pat - viską apie gydymą akmenimis, dvasingumą bei meditacijas iš straipsnių apie mineralus. Šie dalykai yra pseudomoksliniai ir netinka enciklopedijai. Iš bėdos juos būtų galima sudėti į straipsnį "Gydymas akmenimis" ar panašiai, žinoma, jame nurodant, kad nors dalis žmonių tiki akmenų galiomis, iš tiesų jos yra nepagrįstos ir pseudomokslinės. Ar panašiai. --Nomad 17:03, 5 Rugsėjo 2006 (EEST)

Na jei jau pseudomokslas, tai ir nereikia. :)) Jouli 19:20, 8 Rugsėjo 2006 (EEST)

Vaistiniai augalai

Nepakenktų papildytuose vaistinių augalų straipsniuose nurodyti ir šaltinį, pagal kurį buvo papildyta. Tuo labiau, kad aprašomi gydymo metodai. E rulez 19:54, 2006 Lapkričio 5 (EET)

Rūšiavimas

Pastebėjimas. Rūšiuoti reikėtų pagal lotynišką pavadinimą, kuris yra pagrindinis, o ne lietuvišką (Drignė ir kt.). E rulez 20:03, 2006 Lapkričio 5 (EET)

Gerai. Tik daugelyje vietų, augalų kategorijoje (pvz. bulviniai) ir kitur, yra rūšiuojama būtent pagal lietuvišką. Maniau, kad taip yra, nes tai lietuviška enciklopedija, bet matyt pasikeitė taisyklės. Jouli 20:17, 2006 Lapkričio 5 (EET)

Pasiūlymas

Siūlau rašyti straipsnius apie Lietuvos raudonosios knygos augalus. Pradžiai pakaktų išrinkti juos iš šeimų, kur jie nurodyti atskirai, įdėti taksonominę lentelę ir interwiki, išversti po keletą sakinių, vėliau tekstus galėčiau ir aš pats papildyti. Algirdas 21:20, 2006 Lapkričio 12 (EET)

Kažką panašaus ir aš buvau galvojus. Bet kol kas negalėsiu prisijungti, nes 2-4 savaitėms imu "wikiatostogas" - užspaudė darbai. Pažadu, kai tik turėsiu laisvesnio laiko, būtinai imsiuos šito darbelio. Jouli 21:37, 2006 Lapkričio 12 (EET)

Kategorijos

Ar tikrai verta kurti atskirą kategoriją vienam straipsniui? Tai tik apsunkina informacijos radimą/navigaciją kategorijų medyje. E rulez 00:08, 2006 Lapkričio 19 (EET)

Manau, kad jei yra išvardintos pagrindinės biologijos šakos, tai vertėtų sukurti joms kategorijas. Tikrai nebus po vieną straipsnį - pažiūrėjau tiek viskas išblaškyta arba priskirta bendrai kategorijai "biologija". Jei viską susisteminti, būtų OK. Jouli 00:15, 2006 Lapkričio 19 (EET)
P.S. Turėjau minty šitą lentelę

O į ją sumesti straipsnius ir subkategorijas, priklausančias atitinkamoms šakoms. Jouli 00:24, 2006 Lapkričio 19 (EET)

Taxoboxai

Jei Commons dar nėra paveiksliuko vistiek reikėtų palikti šią eilutę {{Taxobox_paveiksliukas | image = | caption = }} , kad paveiksliukui atsiradus būtų paprasta jį įdėti. E rulez 11:34, 2006 Lapkričio 22 (EET)

Dar 1 dalykas, tokiuose "straipsniuose" kaip Plūduriuojančioji plūstis įdėk šabloną {{Šablonas}} , kad tokie straipsniai "nepasimestų". E rulez 11:43, 2006 Lapkričio 22 (EET)

Nuorodos

Jūsų indėlis į biologiją tikrai šaunus, tačiau norėčiau pasakyti vieną pastabėlę. Būtų labai puiku jei įdėtumėte bent po vieną tarpkalbinę nuorodą (aišku, jei yra) į savo straipsnius. Kitiems būtų mažiau darbo, o botai straipsnius greičiau susietų. Biologiniuose straipsniuose įdėti nuorodas tikrai nėra sunku. Tereikia įrašyti į google langelį lotynišką augalo pavadinimą ir žodelį wiki. Pagal taxbox'us nesunku nustatyti ar apie tą patį augalą eina kalba. Ir galiausiai nukopijuoti straipsnio pavadinimą su kalbos indeksu į parašytą savo straipsnį. Sėkmės! :) -..- Hugo.arg aptarimas 20:04, 2006 Lapkričio 22 (EET)

{{Commons|Alisma gramineum}} - nuorodą į Commons reikėtų dėti tik tada, kai toks puslapis Commons'e jau yra. E rulez 12:52, 2006 Lapkričio 26 (EET)

Nuodingi gyvūnai

Jei visa šeima pvz., aspidai (gyvūnų grupė) priskiriama nuodingiems gyvūnais, tai geriau dėti tiesiai prie kategorijos, o ne prie atskirų straipsnių. --Atlantas 18:06, 2007 Sausio 14 (EET)

Gerai. Bet tu nuėmei ir kategorijoj (Aspidai) ir straipsniuose. Ar aš ne taip supratau? Jouli 18:16, 2007 Sausio 14 (EET)
Siūlau rūšis išskirti į naują skyrelį visiems straipsniams, kaip Aronas. Algirdas 15:22, 2007 Vasario 24 (EET)
Siūlau ir gentis rašyti į naują skyrelį kaip tai dabar rūšis rašai. Algirdas 18:45, 2007 Vasario 24 (EET)


Failas Vaizdas:Saknys.jpg gali būti ištrintas

Brangus įkėlėjau: iliustracija Vaizdas:Saknys.jpg, kurią jūs įkėlėte, netrukus gali būti ištrinta, kadangi Jūs nenurodėte arba neteisingai nurodėte jos licenciją, arba paaiškinimuose nurodyta tik nekomerciniam naudojimui, mokymosi tikslams, tik Vikipedijoje. Vikipedijos turinys platinamas pagal GFDL licenciją, todėl ir įkeliamos bylos turi tenkinti šią nuostatą, arba kitos nurodytos licencijos turi būti suderinamos su nuostata, kad jų turinys gali būti bet kieno panaudotas bet kokiems komerciniams ir nekomerciniams tikslams.

Jei Jūs esate iliustracijos autorius ir norite naudoti ją Vikipedijoje, nurodykite šias licencijas: {{GFDL-self}} – GFDL tipo licencija arba {{cc-by-sa-3.0}} Creative Commons Attribution-ShareAlike licencija arba {{PD-self}} viešam naudojimui. Jei iliustracija buvo ištrinta, galite įkelti ją iš naujo, nurodydami vieną iš aukščiau išvardintų licencijų.

Jei Jūs nesate iliustracijos autorius, bet norite ją panaudoti Vikipedijoje – tam yra du būdai: 1) panaudoti fair use principą (išsamiau skaitykite straipsnyje apie fairuse principą), jei manote, kad šios bylos turinys atitinka fair use keliamus reikalavimus; 2) paprašyti autorių teisių turėtojo paskelbti Jums reikalingą iliustraciją laisvai platinama. Papildomą informaciją galite surasti skyrelyje Pagalba:Paveikslėliai.

Ačiū, --Qwarc 10:56, 2007 Vasario 25 (EET)
Paimta iš knygos "Gėlių žinynas", kurį sudarė daug vertėjų. Jei netinka - trinkit. Jouli 11:12, 2007 Vasario 25 (EET)



Failas Vaizdas:Ramybės laukų žemėlapis.jpg gali būti ištrintas

Brangus įkėlėjau: iliustracija Vaizdas:Ramybės laukų žemėlapis.jpg, kurią jūs įkėlėte, netrukus gali būti ištrinta, kadangi Jūs nenurodėte arba neteisingai nurodėte jos licenciją, arba paaiškinimuose nurodyta tik nekomerciniam naudojimui, mokymosi tikslams, tik Vikipedijoje. Vikipedijos turinys platinamas pagal GFDL licenciją, todėl ir įkeliamos bylos turi tenkinti šią nuostatą, arba kitos nurodytos licencijos turi būti suderinamos su nuostata, kad jų turinys gali būti bet kieno panaudotas bet kokiems komerciniams ir nekomerciniams tikslams.

Jei Jūs esate iliustracijos autorius ir norite naudoti ją Vikipedijoje, nurodykite šias licencijas: {{GFDL-self}} – GFDL tipo licencija arba {{cc-by-sa-3.0}} Creative Commons Attribution-ShareAlike licencija arba {{PD-self}} viešam naudojimui. Jei iliustracija buvo ištrinta, galite įkelti ją iš naujo, nurodydami vieną iš aukščiau išvardintų licencijų.

Jei Jūs nesate iliustracijos autorius, bet norite ją panaudoti Vikipedijoje – tam yra du būdai: 1) panaudoti fair use principą (išsamiau skaitykite straipsnyje apie fairuse principą), jei manote, kad šios bylos turinys atitinka fair use keliamus reikalavimus; 2) paprašyti autorių teisių turėtojo paskelbti Jums reikalingą iliustraciją laisvai platinama. Papildomą informaciją galite surasti skyrelyje Pagalba:Paveikslėliai.

Ačiū, --Qwarc 00:01, 2007 Kovo 20 (EET)


Kategorizavimas

Labas, šaunu kad ėmeisi geografinių kategorijų tvarkymo, prie kurių aš vis neturėdavau kada prisėsti. Bet turiu porą pastabėlių: būtų labai gerai, jei kategorijoms įdėtum bent vieną tarpkalbinę nuorodą ir tuom palengvintum wikipedijos projekto integraciją. Taip pat abejoju ar verta kurti atskiras kategorijas pavieniams straipsniams. Aš tai ne prieš, nes anksčiau ar vėliau tų kategorijų prireiks. Bet gali prisistatyti Dirgela ir kaip dažnai mėgsta ištrinti kategorijas su vienu straipsniu. Tai siūlyčiau su tokiais palūkėti. O šiaip tai labai šauniai darbuojiesi! Sėkmės!! Hugo.arg 18:23, 2007 Balandžio 10 (EEST)

Nuorodas tikrai įdėsiu. Tik pirmiau baigsiu su Afrika. Jouli 18:30, 2007 Balandžio 10 (EEST)
Nebūtina dėti nuorodų į visas kalbas. Užtenka ir į vieną. Botas kitas nuorodas pridės :) Hugo.arg 19:06, 2007 Balandžio 10 (EEST)
Okeanijos salų nereiktų priskirti Australijos saloms, nes tai visiškai ne tas pats. Auustralijos salos supa tik Australiją, o visa kita yra Okeanija, tad reiktų priskirti atitinkamai kategorijai. Hugo.arg 15:40, 2007 Balandžio 17 (EEST)

Šiaip jau vikipedijoje nepriimta kurti vieno straipsnio kategorijas, nauja kategorija kuriama kai atsiranda bent jau 5 – 6 straipsniai ar panašiai. Tuo tarpu kiek peržiūrėjau tų atributikų kategorijų, visur tik po vieną straipsnį. --Nomad 10:48, 2007 rugsėjo 7 (EEST)

O kaip gi gali būti daugiau, jei dar tik pradėjau kurti. Kai surankiosiu (surankiosim) iš visos vikipedijos, garantuoju, bus po daugiau. Jouli 10:56, 2007 rugsėjo 7 (EEST)
Na kaip žinai, bet verčiau jau iš pradžių surankiok ir jei tikrai matysi kad yra daugiau, tada ir daryk naują kategoriją. Antraip tiesiog gali būti gaila bereikalingo darbo, nes vieno - dviejų straipsnių kategorijas anksčiau ar vėliau kas nors ištrins. --Nomad 10:59, 2007 rugsėjo 7 (EEST)

Nepilni

Nebūtina dėti nepilni po |, kadangi kategorija ir taip patenktų prie nepilnų jei prasideda žodžiu nepilni. Kitas dalykas buvo gerai palikta [[|_]], kadangi tai neeilinė kategorija ir turi matytis kategorijos pradžioje (tokiu būdu lengviau rasti), prie *. --Atlantas 00:58, 2007 Balandžio 25 (EEST)

Hmm, supratau kas norėta padaryti, tik abejoju ar yra prasmė tai daryti, kadangi vistiek kategorizuojama prie *, o Nepilni žiūrės tik kai bus daugiau nei 1 kategorija su * ir net nepažymėjus man rodos tokiu atveju kai būtų 2 vienodi žiūrėtų į pavadinimus, o šiuo atveju kategorija prasideda Nepilni.--Atlantas 01:11, 2007 Balandžio 25 (EEST)

Stub nuėmimas

Kokiu pagrindu nuimat stub'us? Tarkim straipsnis New Horizons dar tolimas iki laikytino užbaigtu, o ir atnaujinimo jau reikalauja. --Vezhlys 11:14, 2007 Balandžio 26 (EEST)

Dėl straipsnių apie spalvas

Sveiki. Pastebėjau, kad kūrėte straipsnius spalvom. Aš kažkaip užsiėmiau šią sritį kiek praplėsti. Susidūriau su problema, nes nesugalvoju ar nerandu atitikmenų kitose wiki kalbose su šiomis spalvomis: juosva, melsva, pilkšva, rausva, rusva, žalsva. Gal turite kokių minčių ar patarimų. Tarkim yra mėlyna, azuras, rugiagėlės mėlyna, žydra (išdėsčiau spalvas pagal tamsumą). Gal galėtumėte apibūdinti - melsva, ar į kokią spalvą panaši en:Template:Shades of blue, gal tai būtų pabalinta mėlyna spalva Light blue?. Būčiau dėkingas už pagalbą. Pagal vieną iš jūsų aprašytą ar nurodytą galėčiau susirasti ir kitas tokios pačios kategorijos spalvas (rausva, juosva, pilkšva etc.) -- arz 17:22, 2007 Liepos 12 (EEST)

Grauduša

Gal gali užmesti akį į Grauduša ir padėti jį sutvarkyt, kad būtų galima nuimti tuos skydelius. Svarbiausia, nurodyk šaltinius, kuriais remdamasi rašei. Dėkui ;) --Nomad 16:10, 2007 rugpjūčio 17 (EEST)

Stub'ai

Labas. Šaunu, kad tikslini stubus, bet geriausia naudoti jų po vieną, nes lietwiki, deja, tie šablonai siaubingai nekompaktiški, ir neišeinia jų gražiai sudėti kaip enwiki. Todėl siūlau parinkti vieną, tiksliausią stub'ą ir juo apsiriboti :) Hugo.arg 14:20, 2007 spalio 11 (EEST)

OK. Jau atstatinėju. Jouli 14:21, 2007 spalio 11 (EEST)

Europos mitologija

Nelabai suprantu, kodėl buvo nuimta ši kategorija nuo straipsnių undinė ir vilkolakis, kadangi tai fantastinės būtybės pasitaikančios įvairių Europos tautų mitologijose. Todėl grąžinau kat. (nuo undinės galima nuimti Lietuvių mitologijos kat., kadangi tai ne tik lietuvių mitologijos veikėjas). --Atlantas 14:40, 2007 spalio 13 (EEST)

Augalai

Labas. Kiek pamenu, seniau šauniai darbavaisi su augalais. Todėl jei yra noro, siūlau prisidėti rašant straipsnius apie augalus. Aš dabar rašau pagal Sąrašas:Lietuviškas augalų vardynas: aprašau gentį, jei gentis aprašyta tada kiek įmanoma daugiau rūšių aprašau. Labiai išsamiai nebūtina, po porą sakinukų apie paplitimą ir morfologiją. Tai jei norėtum, galėtumem drauge imtis šio darbo (pvz. aš aprašau rūšis, tu gentis ar kitas trūkstamas grandis ir pan.). Dabar kai nėra Algirdo, tai biologijos reikalai stovi vietoj, reiktų pajudinti juos. Be to, aš nelabai išmanau pavadinimų vertimų tai būtų galima pasidalinti kokiais vertimų šaltiniais :) Hugo.arg 22:40, 2007 spalio 15 (EEST)

Jei yra galimybių ir noro, prašome skubiai balsuoti už šios Savaitės iniciatyvą ir taip nuspręsti, kuri tema verta Savaitės iniciatyvos vardo.
Taip pat galite pasiūlyti savo Savaitės iniciatyvos pasiūlymą ir taip prisidėti prie šio Vikipedijos bendruomenės projekto.
--Spaiderisaptarimas 09:32, 2008 lapkričio 19 (EET)
Nežinau, ar galėsiu:(

1. šiemet dėl šeimos problemų čia beveik nedalyvavau. O dabar tik neseniai naujai įsidarbinau, tai negaliu darbo laiko skirti Vikiui.

2. aš pati nesu biologė, išsamios literatūros apie tai neturiu... Anksčiau aš tiesiog rašiau remiantis anglų vikipedija ir Algirdo nurodymais.

Bet jei po ranka pasitaikytų informacija apie augalus, būtinai prisijungsiu !!! Jouli 09:42, 2008 lapkričio 19 (EET)

Vykdomas balsavimas dėl administratoriaus statuso atėmimo naudotojui Dirgelai, remiantis įsisenėjusiu projekto bendruomeniškumo ir demokratijos principų nesilaikymu bei kt. pažeidimais.
Kviečiu išreikšti savo nuomonę (balsavimu ir/arba diskusija) dėl enciklopedijoje demonstruojamo anarchistinio elgesio. —Kellogg257 14:01, 2009 vasario 16 (EET)

Sveika sugrįžus:)

Malonu, kad vėl grįžote į Vikipediją:)) Kadangi intensyviai tvarkote kategorijas, siūlau pasinaudoti pagalba - HotCat įrankiu. Jį įjungti galima: Nustatymai>Priemonės>HotCat. Įrankis leidžia pridėti/keisti/šalinti kategorijas net neredaguojant straipsnio, iškart įrašo komenatarą, o pridedant kategoriją pasiūlo reikšmių sąrašą. Beje, kadangi domitės mitologija, gal galit peržiūrėti ir galbūt papildyti mano sukurtą straipsnį Elnias devyniaragis, nes aš, deja, nelabai daug turiu mūsų mitologijos literatūros, tai pasinaudojau tik internetinėm nuotrupom. Sėkmės, Hugo.arg 17:05, 2009 liepos 12 (EEST)