Eurovizijos dainų konkursas 2010: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Bearas (aptarimas | indėlis)
SNėra keitimo santraukos
Pataisytos kelios gramatinės klaidos
Eilutė 16: Eilutė 16:
Konkurso data buvo numatyta [[gegužės 18]], [[gegužės 20]] ir [[gegužės 22]] dienomis, bet dėl [[UEFA]] finalinių varžybų konkurso data gali keistis.
Konkurso data buvo numatyta [[gegužės 18]], [[gegužės 20]] ir [[gegužės 22]] dienomis, bet dėl [[UEFA]] finalinių varžybų konkurso data gali keistis.


[[EBU]] pranešė jog vyksta derybos su [[Italija Eurovizijoje|Italiją]], [[Monakas Eurovizijoje|Monaku]] ir [[Austrija Eurovizijoje|Austriją]] dėl grįžimo į konkursą 2010 m. Eurovizijoje. [[2009]] m. [[gegužės 13]] d. spaudos konferencijoje EBU taip pat pranešė, kad tokioms šalims kaip [[Kazachija]], [[Kataras]] ar [[Palestina]] artimiausiu metu nebus leista dalyvauti konkurse.
[[EBU]] pranešė jog vyksta derybos su [[Italija Eurovizijoje|Italija]], [[Monakas Eurovizijoje|Monaku]] ir [[Austrija Eurovizijoje|Austrija]] dėl grįžimo į konkursą 2010 m. [[2009]] m. [[gegužės 13]] d. spaudos konferencijoje EBU taip pat pranešė, kad tokioms šalims kaip [[Kazachija]], [[Kataras]] ar [[Palestina]] artimiausiu metu nebus leista dalyvauti konkurse.


==Patvirtinti dalyviai==
==Patvirtinti dalyviai==

14:23, 22 gegužės 2009 versija

Eurovizijos dainų konkursas 2010
Vaizdas:Eurovision Song Contest 2010 logo.svg
Programa
Vieta Norvegija
Balsai
Balsavimo sistema Kiekvienos šalies žiūrovai ir komisija balsuoja už labiausiai patikusią dainą. Pusfinalyje: žiūrovai lemia 9-is ir komisija 1 finalistą. Finale žiūrovų ir komisijų balsai sudaro po 50 proc. Daugiausiai taškų surinkusios dešimt dainų atitinkamai gauna iš tos šalies 12, 10 ar 8−1 taškų

Eurovizijos dainų konkursas 2010 ― 55-asis Eurovizijos dainų konkursas, vyksiantis Norvegijoje po Alexander Rybak pergalės Rusijoje vykusiame konkurse.

Konkurso data buvo numatyta gegužės 18, gegužės 20 ir gegužės 22 dienomis, bet dėl UEFA finalinių varžybų konkurso data gali keistis.

EBU pranešė jog vyksta derybos su Italija, Monaku ir Austrija dėl grįžimo į konkursą 2010 m. 2009 m. gegužės 13 d. spaudos konferencijoje EBU taip pat pranešė, kad tokioms šalims kaip Kazachija, Kataras ar Palestina artimiausiu metu nebus leista dalyvauti konkurse.

Patvirtinti dalyviai

Galimi pasitraukimai

Galimi debiutai

Galimi grįžimai

Nuorodos

  1. Viniker, Barry. „Makedonija grasina pasitraukti“. ESCToday. Nuoroda tikrinta 2009-05-20. {{cite web}}: Ženklinimas kursyvu arba paryškinimu čia negalimas: |publisher= (pagalba)