Naudotojo aptarimas:Figuura: Skirtumas tarp puslapio versijų

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Figuura (aptarimas | indėlis)
Tomasz (aptarimas | indėlis)
Eilutė 108: Eilutė 108:


:Hi, I've started this article out of my interest in the person, expecting other wiki users would contribute to the expansion of article. Unfotunately, I don't have any sources nor any other usefull information with regards to it. Hopefully some other users would be more helpfull. Try contacting [[Naudotojas:Lazdynas|Lazdynas]] - he seems to have access to databases on Lithuanian personalities. Best regards [[Naudotojas:Figuura|Figuura]] 14:11, 2009 kovo 17 (GMT)
:Hi, I've started this article out of my interest in the person, expecting other wiki users would contribute to the expansion of article. Unfotunately, I don't have any sources nor any other usefull information with regards to it. Hopefully some other users would be more helpfull. Try contacting [[Naudotojas:Lazdynas|Lazdynas]] - he seems to have access to databases on Lithuanian personalities. Best regards [[Naudotojas:Figuura|Figuura]] 14:11, 2009 kovo 17 (GMT)

::Yes, Mr Vinokuras is indeed a very interesting person, also for me. A pitty, that we have so little sources. [[Naudotojas:Tomasz|Tomasz]] 11:27, 2009 kovo 19 (EET)

11:27, 19 kovo 2009 versija

Nuotraukos

Dar kartą labas. Smagu, kad įkėlėte "Lietuvos" kino teatro nuotraukas, kaip tik pati ketinau eiti fotografuoti, bet įsijungiu - jau yra :) Šiaip būtų galima bent jau šitą nuotrauką įkelti į Commons. Ten yra kino teatrų nuotraukų kategorija. Leia 20:54, 2007 rugsėjo 16 (EEST)

atsiprašau, jog neatsakiau iš karto, nebuvau pastebėjęs tavo žinutės. o kaip tą nuotrauką įkelti į commons tai nežinau? patark. figuura 17/33 2007/12/05 (GMT)

Kino portalas

Sveiki, matau, kad rašote apie kiną. Pamaniau, kad apsitvarkius šitoje srityje galima būtų sukurti kino vikisritį (galima pradėti nuo vikiprojekto). Ar nenorėtumėt prisidėti? Leia 14:49, 2007 rugpjūčio 16 (EEST)

norėčiau Figuura 13:01, 2007 rugpjūčio 16 (GMT)

Labas dar sykį, padariau kino portalo griaučius: Wikipedia:Kinas. Leia 12:04, 2007 rugpjūčio 17 (EEST)

o kaip su jais (tais griaučiais) susipažinti? Figuura 10:19, 2007 rugpjūčio 17 (GMT)


Šablonus galima redaguoti ant kiekvieno atskirai paspaudžiant "taisyti", o jų išsidėstymą puslapyje - spaudžiant "redaguoti" puslapio viršuje. Šiaip būtų gerai, jei kas nors spalvas ir dėžučių išsidėstymą patvarkytų, nelabai aš ten susigaudau... Žiūrėsim. Taip pat pakūriau vikiprojektą, kur galima sudaryti sąrašus reikalingų straipsnių, nustatyti bendras straipsnių taisykles, žiūrėti, kokius šablonus turim ir ko trūksta. Taip lengviau koordinuoti straipsnių rašymą. Kviečiu prisidėti! Leia 09:06, 2007 rugpjūčio 20 (EEST)

Viki-naujienos

Šiuo metu lietuviškas viki-naujienų puslapis (http://lt.wikinews.org/wiki/Main_Page) kol kas neegzistuoja. Pagalvojau, gal norėsi užsiimti šiuo projektu ir būti pirmuoju jo administratoriumi? Mano palaikymą turėtum. Juk šiaip ar taip užsiimi naujienų rašymu, tik kol kas – tam nelabai tinkančioje vietoje, vikipedijoje. Kaip atrodo vikinaujienų projektas gali pažiūrėti angliškame variante (http://en.wikinews.org/wiki/Main_Page), jei anksčiau neteko susidurti. Best regards, --Nomad 17:06, 2007 rugpjūčio 8 (EEST)

Jeigu galima būtų prisidėti visiškai nereguliariu grafiku, tuomet sutikčiau. Taip pat klausimas iš kur tas naujienas gauti. Šiaip skaitau The Guardian, Independent, Humanite, Bernardinai, Atgimimas, Delfi; klausimas ar legalu imti pastarųjų šaltinių žinias? Figuura 18:42, 2007 rugpjūčio 8 (GMT)
Manau kad būtų galima dirbti nereguliariu grafiku, šiaip ar taip čia juk laisvanoriški projektai. Be to tikriausiai su laiku atsirastų daugiau dalyvių, kaip ir vikipedijoje. Dėl visų kitų dalykų – iš kur galima imti naujienas, ar legalu ir t.t., tau jau reikėtų domėtis kitų kalbų analogiškuose projektuose, kaip kad en:wikinews. Paraišką lietuviškų vikinaujienų įkūrimui (jei ketinsi rimtai tuo užsiimti) gali pateikti čia, perskaitęs visus patarimus ir reikalavimus. --Nomad 11:22, 2007 rugpjūčio 9 (EEST)
Na, tai ne visai tikslu - tas projektų kūrimo procesas jau panaikintas. Naujas procesas - m:Requests for new languages, instrukcija - m:Language proposal policy. --Martynas Patasius 16:27, 2007 rugpjūčio 9 (EEST)

Kaip sekasi? --Nomad 17:52, 2007 rugpjūčio 16 (EEST)

Ačiū gerai Figuura 15:56, 2007 rugpjūčio 16 (GMT)
Na ir lakoniškumas. Reik suprasti, kad reikalai juda ir greitai turėsime lietuviškas viki-naujienas? ;) --Nomad 18:03, 2007 rugpjūčio 16 (EEST)
A tu apie tai... Na kažkaip nesusidomėjau aš tuo projektu. Pažiūrejau anglišką varintą, pasirodė labai skystas. Turbūt dar anksti tuo užsiimti, be to gal geriau skirti laiką wiki.lt tuštumos pildymui. Žinai, kad akcijų rinkoje krachas? Figuura 16:09, 2007 rugpjūčio 16 (GMT)

Dėmesio

Dėmesio, ypatingos svarbos balsavimas: Wikipedia aptarimas:Kandidatavimas į administratorius#Dėl administratorių teisių panaikinimo_User:Dirgela_ir_User:nomad. Hugo.arg 17:29, 2007 Liepos 28 (EEST)

Nacionalinių (ne regioninių, ir net ne rajoninių) Lietuvos leidinių vyr. redaktoriai atitinka ir angliškos, ir vokiškos ir prancūziškos WP enciklopedijų kriterijus, ten tikrai patektų. Lietuviškoje Vikipedijoje - ne.

Ir tai pagrindžiama paprastai - apie Indrę nerašo joks šaltinis tačiau ji nuveikė didžius darbus – Indrė čia nepatenka..., nėra rimtos priežasties palikti (aprašomi tik žymiausi, to labiausiai nusipelnę, trečios šalies šaltiniuose aprašyti asmenys (labai konkretūs kriterijai, kas turi teisę patekti, kas ne :-)

p.s. Artimiausiu metu sukursim straipsnius en, de, fr :-) --Box 21:09, 2007 Liepos 24 (EEST)

Savisvietai naudoju Angliska wiki, kurios aplinkoje tolerancijos daugiau. kita vertus suprantu ir lietuviskos wiki administratorius, kurie galbut vos speja gintis nuo zaidzianciu vartotoju issisokimu ir kartais isijaute nukenksmina daugiau negu reiketu; deja, tavo mineta ju motyvacija man nesuprantama. Sukurti straipsnius en, de, fr reiketu butinai. Tik galbut pirma reiktu parasyti pakankamai straipsniu apie lietuvos ekonomikos/kulturos/politikos aktualijas i lt.wiki. mane domintu projektas (tave kaip teisininka turbut taip pat) surinkti informacija apie lobizmo kanalus lietuvoje - politiku ir verslininku, politiku ir politiku, verslininku ir verslininku sasajas ir pastaruju pasekoje gimstancius naujus (dazniausiai visuomenei nenaudingus) istatymus. Aktyviomis nuorodomis butu galima keliauti nuo vienos pavardes iki kitos ir rezultate gauti tam tikra priklausomybiu zemelapi. Manau toks projektas turetu prasmes, nes, kaip patys zinome didzioji dalis lietuviskos ziniasklaidos nera nepriklausoma. Skyrius Kritika atsirastu dazname straipsnyje apie versla(-ininkus), politika(-us), ziniasklaida(-ininkus) ir pan. Nepaslaptis, musu skaitoma Angliska wikipedija labai sekmingai tarnauja, kaip pilietines, kandzios ir akylos minties platforma. Figuura 11:01 2007 Liepos 25 (GMT)
Kritika galima dėti, tačiau turi būti nurodyti šaltiniai, kadangi tai ypatingai "aštri" info. --Atlantas 14:19, 2007 Liepos 25 (EEST)
Žiūrėkite į en:Wikipedia:Notability. Vikipedija nematuoja nuopelnų. Straipsniai rašomi ne apie tuos, kurie daug padarė, bet apie tuos, apie kuriuos yra ką parašyti (nepažeidžiant kitų taisyklių). O jei nėra šaltinių, rašiusių apie minėtą vyr. redaktorę, tai ir nebus ką parašyti. Juk jei rašysime nesiremdami šaltiniais - nebus kaip patikrinti, ar parašyta tiesa. O tai dar blogiau. Tai dabar - ar šaltinių, rašiusių apie pačią vyr. redaktorę, esama? Tikiuosi, kad taip (jei gimimo datą pavyko gauti), bet tada juos reikėtų nurodyti. Ir, tarp kitko, Vikipedija nėra skirta „aktualijų“ aprašymui - tam yra Vikinaujienos. --Martynas Patasius 17:12, 2007 Liepos 25 (EEST)
Gal aš būsiu neteisingai suprastas ankščiau, tačiau jūsų kritikos pašalinamos. Kadangi jos daugiau naujienų/paskalų lygio, o kaip žinia enciklopedija - ne naujienų/paskalų portalas. Ypač svarbius faktus galima rašyti ir biografijoje, tačiau jie kaip minėjau neturi būti spėlionės ar pan. dalykai neseniai nuskambėję spaudoje. Taip pat straipsniai kuriami pateikti informaciją apie asmenį, o ne jį kritikuoti pateikiant visus mažiausius paviešinimus spaudoje (neturi būti 3 sakiniai apie asmenį, o visi kiti kritika). Prašome atidžiau paskaityti Pagalba:Kas_nėra_Vikipedija, gal mažiau bus neaiškumų ir jūsų informacija nebus šalinama ateityje.--Atlantas 13:52, 2007 Liepos 26 (EEST)
Netiesa. Nuorodos ne tik i spauda , bet ir i seimo komisiju isvadas. As galvojau, kad wikipedijos naudotojai paraso tiek, kiek zino, tad jeigu informacijos kiekis neadekvatus, prasau papildyti trukstamas skiltis, o ne trinti visa strapsni. Figuura 14:20, 2007 Liepos 26 (GMT)

Modernizmo estetika

Gal galėtum sutvarkyti modernizmo estetiką taip, kad tai atrodytų kaip straipsnis? (žr. straipsnių formatavimo taisykles arba tiesiog kaip atrodo kiti straipsniai). Pagal taisykles jį jau reikėtų žymėti {{Delete}}, bet nesinori trinti kito darbo. --Nomad 08:31, 2007 Birželio 19 (EEST)



Failas Vaizdas:Vaikstantismiestas.jpeg gali būti ištrintas

Brangus įkėlėjau: iliustracija Vaizdas:Vaikstantismiestas.jpeg, kurią jūs įkėlėte, netrukus gali būti ištrinta, kadangi Jūs nenurodėte arba neteisingai nurodėte jos licenciją, arba paaiškinimuose nurodyta tik nekomerciniam naudojimui, mokymosi tikslams, tik Vikipedijoje. Vikipedijos turinys platinamas pagal GFDL licenciją, todėl ir įkeliamos bylos turi tenkinti šią nuostatą, arba kitos nurodytos licencijos turi būti suderinamos su nuostata, kad jų turinys gali būti bet kieno panaudotas bet kokiems komerciniams ir nekomerciniams tikslams.

Jei Jūs esate iliustracijos autorius ir norite naudoti ją Vikipedijoje, nurodykite šias licencijas: {{GFDL-self}} – GFDL tipo licencija arba {{cc-by-sa-3.0}} Creative Commons Attribution-ShareAlike licencija arba {{PD-self}} viešam naudojimui. Jei iliustracija buvo ištrinta, galite įkelti ją iš naujo, nurodydami vieną iš aukščiau išvardintų licencijų.

Jei Jūs nesate iliustracijos autorius, bet norite ją panaudoti Vikipedijoje – tam yra du būdai: 1) panaudoti fair use principą (išsamiau skaitykite straipsnyje apie fairuse principą), jei manote, kad šios bylos turinys atitinka fair use keliamus reikalavimus; 2) paprašyti autorių teisių turėtojo paskelbti Jums reikalingą iliustraciją laisvai platinama. Papildomą informaciją galite surasti skyrelyje Pagalba:Paveikslėliai.

Ačiū, --Qwarc 12:35, 2007 Vasario 7 (EET)
Jūs tikriausiai nesupratote, paveikslėliui reikia nurodyti licenciją - kokiomis sąlygomis ją naudoti, jei tai jūsų daryta iliustracija - jūs esate autorių teisių turėtojas, jei ne (tas greičiausiai ir yra) jūs turite gauti leidimą publikuoti ir naudoti bet kokiems tikslams, įskaitant ir komercinį naudojimą. To nepadarius iliustracija tikriausiai bus ištrinta. --Qwarc 12:46, 2007 Vasario 7 (EET)

iliustracijos

jei nėra sutikimo vikipedija negali laikyti iliustracijų be teisės naudoti kam nori. Jei neaišku iš kur gautas paveiksliukas jums derėtų susirūpinti autoriaus paieška. Tai visiška įkelėjo atsakomybė. Tokia politika ir ne mes tai sugalvojome visi tai daro. O dėl to kad jūs turite posterį tai dar nieko nereiškia. Aš, pavyzdžiui, turiu daug įvairiausių paveiksliukų, atvirukų, posterių ir kt., bet neturiu leidimo jų platinti, o tuo labiau naudoti komerciniams tikslams.--Qwarc 22:31, 2007 Vasario 7 (EET)


Failas Vaizdas:Adjaye bienale.jpg gali būti ištrintas

Brangus įkėlėjau: iliustracija Vaizdas:Adjaye bienale.jpg, kurią jūs įkėlėte, netrukus gali būti ištrinta, kadangi Jūs nenurodėte arba neteisingai nurodėte jos licenciją, arba paaiškinimuose nurodyta tik nekomerciniam naudojimui, mokymosi tikslams, tik Vikipedijoje. Vikipedijos turinys platinamas pagal GFDL licenciją, todėl ir įkeliamos bylos turi tenkinti šią nuostatą, arba kitos nurodytos licencijos turi būti suderinamos su nuostata, kad jų turinys gali būti bet kieno panaudotas bet kokiems komerciniams ir nekomerciniams tikslams.

Jei Jūs esate iliustracijos autorius ir norite naudoti ją Vikipedijoje, nurodykite šias licencijas: {{GFDL-self}} – GFDL tipo licencija arba {{cc-by-sa-3.0}} Creative Commons Attribution-ShareAlike licencija arba {{PD-self}} viešam naudojimui. Jei iliustracija buvo ištrinta, galite įkelti ją iš naujo, nurodydami vieną iš aukščiau išvardintų licencijų.

Jei Jūs nesate iliustracijos autorius, bet norite ją panaudoti Vikipedijoje – tam yra du būdai: 1) panaudoti fair use principą (išsamiau skaitykite straipsnyje apie fairuse principą), jei manote, kad šios bylos turinys atitinka fair use keliamus reikalavimus; 2) paprašyti autorių teisių turėtojo paskelbti Jums reikalingą iliustraciją laisvai platinama. Papildomą informaciją galite surasti skyrelyje Pagalba:Paveikslėliai.

Ačiū, --Qwarc 09:37, 2007 Vasario 15 (EET)



Failas Vaizdas:Menger Sponge 3 Level 02.jpg gali būti ištrintas

Brangus įkėlėjau: iliustracija Vaizdas:Menger Sponge 3 Level 02.jpg, kurią jūs įkėlėte, netrukus gali būti ištrinta, kadangi Jūs nenurodėte arba neteisingai nurodėte jos licenciją, arba paaiškinimuose nurodyta tik nekomerciniam naudojimui, mokymosi tikslams, tik Vikipedijoje. Vikipedijos turinys platinamas pagal GFDL licenciją, todėl ir įkeliamos bylos turi tenkinti šią nuostatą, arba kitos nurodytos licencijos turi būti suderinamos su nuostata, kad jų turinys gali būti bet kieno panaudotas bet kokiems komerciniams ir nekomerciniams tikslams.

Jei Jūs esate iliustracijos autorius ir norite naudoti ją Vikipedijoje, nurodykite šias licencijas: {{GFDL-self}} – GFDL tipo licencija arba {{cc-by-sa-3.0}} Creative Commons Attribution-ShareAlike licencija arba {{PD-self}} viešam naudojimui. Jei iliustracija buvo ištrinta, galite įkelti ją iš naujo, nurodydami vieną iš aukščiau išvardintų licencijų.

Jei Jūs nesate iliustracijos autorius, bet norite ją panaudoti Vikipedijoje – tam yra du būdai: 1) panaudoti fair use principą (išsamiau skaitykite straipsnyje apie fairuse principą), jei manote, kad šios bylos turinys atitinka fair use keliamus reikalavimus; 2) paprašyti autorių teisių turėtojo paskelbti Jums reikalingą iliustraciją laisvai platinama. Papildomą informaciją galite surasti skyrelyje Pagalba:Paveikslėliai.

Ačiū, --Qwarc 19:48, 2007 Kovo 18 (EET)

Paaiškinimas: svarbu ne tik kas iliustracijos autorius, bet ir iliustracijos naudojimo sąlygos (kad niekam nekiltų klausimų). Prašome pasiskaityti Pagalba:Paveikslėliai ir ateityje dėti jums reikalingus licencijų šablonus--Qwarc 19:48, 2007 Kovo 18 (EET)

deja nežinau, kaip tą licenziją nurodyti. (jau ne pirmą kartą) figuura 21:37 (GMT) 2007 kovo 18
Na paprastai, jei tai jūsų paveikslėlis ir jūs sutinkate, kad jis būtų naudojamas bet kokiais tikslais aprašyme nurodykite arba {{GFDL-self} arba {{PD-self}}, jei tai ne jūsų nuotrauka reikia leidimo ir tada {{GFDL}} arba {{PD}} arba kitoks variantas + šaltinis arba trumpas paaiškinimas aptarimuose, jei kiltų klausimų rašykite--Qwarc 23:43, 2007 Kovo 18 (EET)

Savaitės iniciatyva

Dėkui, kad sutvarkei sąrašus pagal abėcėlę, bet tai nėra būtina. Tie sąrašai daugiau kaip guidelines tiems, kas nežino apie ką čia parašius ir pasibaigus savaitės iniciatyvai yra panaikinami. O jei nori rašyti straipsnį apie Eastwood'ą, jo nereikia ieškoti sąrašuose, tiesiog imi ir rašai. Bet, žinoma, pagal abėcėlę atrodo tvarkingiau. --Nomad 15:43, 2007 Birželio 6 (EEST)

supratau Figuura

GFDL

Jei įkeliate savo nuotraukas, vietoje užrašo "{{GFDL}} autorius - figuura" rašykite tiesiog "{{GFDL-self}}", bus trumpiau. knutux 13:50, 2007 rugpjūčio 10 (EEST)


Failas Vaizdas:Ti prague nov98A.jpg gali būti ištrintas

Brangus įkėlėjau: iliustracija Vaizdas:Ti prague nov98A.jpg, kurią jūs įkėlėte, netrukus gali būti ištrinta, kadangi Jūs nenurodėte arba neteisingai nurodėte jos licenciją, arba paaiškinimuose nurodyta tik nekomerciniam naudojimui, mokymosi tikslams, tik Vikipedijoje. Vikipedijos turinys platinamas pagal GFDL licenciją, todėl ir įkeliamos bylos turi tenkinti šią nuostatą, arba kitos nurodytos licencijos turi būti suderinamos su nuostata, kad jų turinys gali būti bet kieno panaudotas bet kokiems komerciniams ir nekomerciniams tikslams.

Jei Jūs esate iliustracijos autorius ir norite naudoti ją Vikipedijoje, nurodykite šias licencijas: {{GFDL-self}} – GFDL tipo licencija arba {{cc-by-sa-3.0}} Creative Commons Attribution-ShareAlike licencija arba {{PD-self}} viešam naudojimui. Jei iliustracija buvo ištrinta, galite įkelti ją iš naujo, nurodydami vieną iš aukščiau išvardintų licencijų.

Jei Jūs nesate iliustracijos autorius, bet norite ją panaudoti Vikipedijoje – tam yra du būdai: 1) panaudoti fair use principą (išsamiau skaitykite straipsnyje apie fairuse principą), jei manote, kad šios bylos turinys atitinka fair use keliamus reikalavimus; 2) paprašyti autorių teisių turėtojo paskelbti Jums reikalingą iliustraciją laisvai platinama. Papildomą informaciją galite surasti skyrelyje Pagalba:Paveikslėliai.

Ačiū, --Qwarc 21:08, 2007 rugpjūčio 19 (EEST)


Re: savanoriai angliskoje wiki

Laba diena, atsiprašau, kad neatsakiau anksčiau į užklausimą. Angliškoje viki registruotis galima taip kaip ir lietuviškoje, todėl galite pats užsiregistruoti. M.K. 16:35, 2007 rugsėjo 4 (EEST)

Nuotrauka

O Vaizdas:Politkovskaja 01.jpg ši nuotrauka tikrai daryta Jūsų? Nes bernardinuose berods visai tokia pat. * Hugo ¿díme? 18:18, 2008 balandžio 9 (EEST)

Taip, 2005 m. Niu Jorke. Figuura 21:47 (BSM) 08/04/09

Lukiskiu aiskte

Laba, ispudingas straipsnis (ir nuotrauka!). Ar galetum pasidalinti saltiniais? Noriu atnaujinti angliska straipsnio versija. Renata3 06:03, 2008 balandžio 22 (EEST)

Labas, turi omenyje pasidalinti nuotraukomis? jei taip - tai be abejo; dalinuosi. jei ne - tuomet apie kokius šaltinius kalbi? jei teksto, tai tekstas sumestas remiantis šiais šaltiniais: ruošiamos spaudai Vytauto Jogėlos, Elmanto Meilaus ir Virgilijaus Pugačiausko knygos rankraščiu Lukiškės: nuo priemiesčio iki centro ir Evaldo Zilinsko Lukiškių aikštės 2004 m. urbanistinių ir paveldosauginių tyrimų moksline ataskaita bei Kęstučio Katalyno 1992 ir 2004 m. Lukiškių aikštės žvalgomųjų archeologinių tyrimų ataskaitomis, 1992 m. Indrės Baliulytės šios aikštės istoriniais tyrimais ir Vidmanto Vaitiekūno 2004 m. atliktų šios aikštės žvalgomųjų inžinerinių geologinių tyrimų išvadomis. Jei norėtum visos apžvalgos - galiu atsiūsti. figuura 11/15 08/04/24 (BST)

Butent norejau teksto saltiniu. Jei nesunku, ar gali permesti svarbiausius saltinius i mano pasta (pridek @gmail prie mano vartotojo vardo)? O gal tie tekstai yra kur nors internete? Renata3 07:56, 2008 balandžio 25 (EEST)
Šaltinius reikia ne emailu siuntinėti, o sudėti į straipsnį, nes be nuorodų į šaltinius straipsniai bus trinami.--Lazdynas 09:02, 2008 balandžio 25 (EEST)
Vykdomas balsavimas dėl administratoriaus statuso atėmimo naudotojui Dirgelai, remiantis įsisenėjusiu projekto bendruomeniškumo ir demokratijos principų nesilaikymu bei kt. pažeidimais.
Kviečiu išreikšti savo nuomonę (balsavimu ir/arba diskusija) dėl enciklopedijoje demonstruojamo anarchistinio elgesio. —Kellogg257 14:04, 2009 vasario 16 (EET)

Hello. I have just translated Your (Arkadiijus Vinokuras) - and the other one (Vinokuras Arkadijus) - articles about Mr Vinokuras from Lithuanian Wikipedia into the Polish one. Do You have any sources for information You put in this article (I mean any books, press articles and so on)? Kind regards, Tomasz 12:05, 2009 kovo 17 (EET)

Hi, I've started this article out of my interest in the person, expecting other wiki users would contribute to the expansion of article. Unfotunately, I don't have any sources nor any other usefull information with regards to it. Hopefully some other users would be more helpfull. Try contacting Lazdynas - he seems to have access to databases on Lithuanian personalities. Best regards Figuura 14:11, 2009 kovo 17 (GMT)
Yes, Mr Vinokuras is indeed a very interesting person, also for me. A pitty, that we have so little sources. Tomasz 11:27, 2009 kovo 19 (EET)