Lietuvos karalystė: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Fabi (aptarimas | indėlis)
Naujas puslapis: Lietuvos karalystė buvo kunigaikščio (ir pirmojo Lietuvos karaliaus) Mindaugo valdoma valstybė. Ji atsirado nuo 1251 m., kai Mindaugas apsikrikštyjo ir ją prpažino popiedžiu...
 
Nėra keitimo santraukos
Eilutė 1: Eilutė 1:
Lietuvos karalystė buvo kunigaikščio (ir pirmojo Lietuvos karaliaus) Mindaugo valdoma valstybė. Ji atsirado nuo 1251 m., kai Mindaugas apsikrikštyjo ir ją prpažino popiedžius [[Inocentas IV]] ir Europa, iki 1263 m., kai jis buvo nužudytas kartu (kaip spėjama) su savo sūnūmis Rukliu ir Girstautu.
'''Lietuvos karalystė''' buvo kunigaikščio (ir pirmojo Lietuvos karaliaus) [[mindaugas|Mindaugo]] valdoma valstybė. Ji atsirado nuo [[1251]] m., kai Mindaugas apsikrikštijo ir ją pripažino popiedžius [[Inocentas IV]] ir Europa, iki [[1263]] m., kai jis buvo nužudytas kartu (kaip spėjama) su savo sūnūmis Rukliu ir Girstautu.


<gallery>
<gallery>

17:49, 20 kovo 2008 versija

Lietuvos karalystė buvo kunigaikščio (ir pirmojo Lietuvos karaliaus) Mindaugo valdoma valstybė. Ji atsirado nuo 1251 m., kai Mindaugas apsikrikštijo ir ją pripažino popiedžius Inocentas IV ir Europa, iki 1263 m., kai jis buvo nužudytas kartu (kaip spėjama) su savo sūnūmis Rukliu ir Girstautu.