Sąrašo aptarimas:Japonijos miestai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ką žmogus ras šiame sąraše, ko neras Japonijos miestų kategorijoje? --Nomad 13:39, 2007 rugpjūčio 16 (EEST)

Visose didžiosiose vikipeidjose yra tokie sąrašai. O aš šį sąrašą apsiimu pats pabaigt, dėl to ir naudojau {{inuse}} žymą. --Battousai 17:11, 2007 rugpjūčio 17 (EEST)

Atsiprašau, bet tai ne atsakymas į klausimą. Klausiau ne „ar kitose vikipedijos yra tokie sąrašai“. ;) inuse nuėmiau tik todėl, kad praėjo daug laiko nuo paskutinio redagavimo. Šis skydelis naudojamas tik tol, kol realiai redaguoji, kad kitas tuo pat metu nepradėtų keisti. Tai nesusiję su klausimu. --Nomad 17:43, 2007 rugpjūčio 17 (EEST)
Atsiprašau, kad neatsakiau į tamstos klausimą, bet manau kad lietuviškoje vikipedijoje toks sąrašas yra būtinas. ;) Manau, ateityje turėtų būti visų pasaulio valstybių miestų sąrašai. O žmogus šiame sąraše ras absoliučiai visus egzistuojančius miestus Japonijoje, tuo tarpu Japonijos miestų kategorijoje jų yra vos keli ir pats matai, kaip negreitai bus sukurti straipsniai apie visus Japonijos miestus. O toks straipsnis labai pagelbėja kuriant naujus straipsnius ar netgi juos papildant. --Battousai 18:46, 2007 rugpjūčio 17 (EEST)


Na, sąraše turėtų būti bent kokios nors papildomos informacijos - gyventojų skaičius, koordinatės ar dar kažkas, nes toks sąrašas tai tikrai beprasmis. Tokiu principu galima pradėti kurti "daiktų" sąrašus, "reiškinių" sąrašus ar net "lietuvių kalbos žodžių" sąrašus. Jei nori pasidaryti sąrašą japonijos miestų, kad neužmiršti vėliau sukurti straipsnius tai susidėk jį į savo aptarimus arba sukurk Vikiprojektą "Japonija".--Dirgela 11:58, 2007 rugpjūčio 19 (EEST)