Sąrašas:Viešbutis Babilonas epizodai

Puslapis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Šiame puslapyje pateikiamas televizijos serialo Viešbutis „Babilonas“ epizodų sąrašas.

Sezonas Epizodai Eteryje (originalas) Eteryje (Lietuvoje)
1 8 2006 2009
2 8 2007 2010
3 8 2008 -
4 8 2009 -

1 Sezonas: 2006 m. (Lietuvoje 2009 m.)[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Ep. Pavadinimas Režisierius
(-iai)
Scenarijaus autorius
(-iai)
Premjera eteryje
1 „Episode 1“ Tony BasgallopAlrick Riley2006 m. sausio 19 d.

Čarlis (Max Beesley) kalbasi su Rebeka (Tamzin Outhwaite) dėl vadovo pavaduotojo darbo. Vėliau jis sužino, kad turi varžovę, Aną (Emma Pierson), kuri anksčiau turėjo reikalų su juo ir yra gudri ir sunkiai įveikiama priešininkė. Teigiama pusė, gražuolė kambarinių viršininkė Džekė (Natalie Mendoza) pradeda jį vilioti svečių kambaryje.

Jis turi įrodyti savo vertę ir manipuliuodamas padaryti taip, kad pasaulyje žinoma roko grupė viešbutyje išleistų kuo daugiau pinigų. Griežta grupės vadybininkė Nina (Rachael Stirling) stengiasi to nedaryti, tačiau po to, kai ji užpuola kambarinę, Čarlis perima viską į savo rankas.

Su personalo pagalba Čarlis suorganizuoja netikėtą vakarėlį, kad ją pamokytų, ir išpeštų kiek galima daugiau pinigų iš grupės.

Rebeka tuo tarpu turi savų problemų - ji vengia grįžti namo. Čarlis galiausiai gauna darbą, bet sunerimsta sužinojęs, jog Ana perėmė jo senąjį vyriausiojo administratoriaus darbą. O jo problemoms tai dar ne pabaiga - jis sutinka įtarų limuzino vairuotoją, kuris tvirtina jį pažinąs ir numanantis, jog Čarlis turi ką slėpti. 
2 „Episode 2“ Tony BasgallopAlrick Riley2006 m. sausio 26 d.

Jo nelaimei, Rebeka įpareigoja jį padaryti taip, kad į savižudybę linkęs svečias Ponas Mačinas (Anthony Head) liktų gyvas.

Personalas padeda senyvai buvusiai darbuotojai atšvęsti jos penkiasdešimtąsias vedybų metines, tai priverčia Rebeką susimąstyti apie savo santuoką. Tuo tarpu įtartinas limuzino vairuotojas Pete (Craig Kelly) pradeda daugiau reikalauti, kitaip jis kam nors atskleis tai, ką jis žino apie Čarlio paslaptingą praeitį. 
3 „Episode 3“ Howard OvermanAlrick Riley2006 m. vasario 2 d

Turtinga Rusijos studentė Nataša (Anamaria Marinca) maldauja Čarlio jai padėti suorganizuoti fiktyvias vestuves viešbutyje.

Čarlis sutinka tik po to, kad Tonis primena jam, kiek pinigų gali jie užsidirbi per šias vestuves, o tai vienintelis kelias kaip papirkti Pete, jog šis nepasakytų Rebekai apie jo praeitį.

Rasti simpatišką gerbėją yra pakankamai lengva, tik kaip jiems įtikinti Natašos milijardierių tėvą Vladimirą (Matthew Marsh), ir dar svarbiau Rebeką, kad vedybos yra tikros?

Vedybų planavimo sūkuryje Rebeka vis galvoja apie savo problemas, bet ji apsėsta svečio Pono Danielio (Steve Pemberton), kuris padeda jai suvokti, kad slapstymasis viešbutyje neišspręs jos bėdų su sutuoktiniu.

Čarlio suktybė, kaip užsidirbti pakankamai pinigų, kad papirktų Pete, sukelia įtarimus Rebekai. Ji imasi iniciatyvos ir pradeda knaisiotis po Čarlio darbo istoriją. 
4 „Episode 4“ Harry WootliffIain B. MacDonald2006 m. vasario 9 d

Kai Ana susiduria - tikrąja šio žodžio prasme - su amerikiečiu teisininku Ričardu (Matt Day), ji supranta, jog jiems lemta būti kartu. Iliuzijų sūkuryje ji nesustoja kol jo negauna.

Ir net jei tai reiškia, jog teks sulaužyti "jokių svečių ir darbuotojų santykių" taisyklės, gerai, Ana ją sulaužys. Vienintelis vikrus registratorius Benas slepia Anos neprotingą poelgį.

Tuo tarpu Džeimsas ir Džino barasi dėl poros, kuri konkurse laimėjo nakvynę Babilono viešbutyje.

Rebeka susiduria su Pete. Čarlio laimei Rebeka yra išsiblaškiusi dėl jos vyro Marko (James Weber Brown) vizito. 
5 „Episode 5“ Toby WhithouseIain B. MacDonald2006 m. vasario 16 d

Imigracijos Tarnybos reidas viešbutyje sukelia dilemą Džekei ne tik čia nelegaliai dirbančių imigrantų, bet dėl savo pačios imigrantės statusą. Ką gali ji padaryti, kad sustabdytų savo deportaciją?

Džino turi mažiau svarbių problemų - dėl ypač dosnaus svečio jis turi apsimesti, jog yra gėjus. Gal Benas padės jam įtikinamai atlikti šį vaidmenį?

Tuo tarpu viešbučio gyventoja Liza Sykes (Lisa Faulkner)prašo Čarlio padėti nuslėpti meilės romaną viešbutyje. Rebeka įsako Čarliui nesikišti, leisdama suprasti Čarliui, jog ji žino apie jo apgaulingą praeitį.

Kai Lizos meilužis, Džonas Fuleris, grįžta į viešbutį jau su kita moterimi, Čarlis supranta, jog Liza yra tik viena iš daugelio Džono meilužių. Greitas telefono skambutis sukelia Džonui nepatogią akistatą.

Bet Čarlio poelgis neišvengiamai užbaigiamas, kai Rebeka sužino, jog jis jai nepakluso. Norėdamas išsaugoti darbą, Čarlis sugebaa atsikirsti tuo pačiu. 
6 „Episode 6“ Howard OvermanIain B. MacDonald2006 m. vasario 23 d

Naktinė pamaina. Rebeka, palikusi Čarlį vadovauti viešbučiui, išdumia labai nebūdingų romantiškų atostogų su vyru.

Čarlis lieka darbuotis su Ana, kuo, beje, abu labai nepatenkinti. Kai Ana pareiškia girdėjusi, kaip vienas iš svečių miegamajame nužudė savo vyrą, Čarlis tuo nepatiki. Bet prasidėjus naktinei pamainai - keletas šiurpokų įvykių - įskaitant ir viešbučio apsaugininko dingimą - priverčia Čarlį imtis šio tyrimo... 
7 „Episode 7“ Imogen Edwards-Jones ir Tony BasgallopKeith Boak2006 m. kovo 2 d

Kai iš viens turtingos viešbučio viešnios Ponios Paton kambario dingsta 3,000 svarų, Rebeka ima tardyti visus darbuotojus. Įtariami visi. Kaltės atveju gresia atleidimas iš darbo. Suirzusi ir niekuo nepasitikinti Rebeka iškviečia auditorių, o tai įvaro nemažai baimės Džinui ir Džekei, kurių apskaitos skaičiai yra visiška fantazija... Tuo tarpu Ana vadovauja nepaklusniai paauglei smuiko virtuozei.

Tuo tarpu Derekui pavyksta per Čarlį įtikinti Rebeką priimti jo aikštingą sūnų pokalbiui dėl darbo viešbutyje. Tačiau viena Dereko ištarta frazė priverčia Čarlį suvokti karčią tiesą, kad Derekas ir yra viešbučio vagis!

Nepatenkinta viešbučio svečias nustebina visus atskleidęs, jog yra viešbučio inspektorius. 
8 „Episode 8“ Tony BasgallopKeith Boak2006 m. kovo 9 d

Inspektoriaus ataskaita atskleidžia rimtų pažeidimų, tad Rebeka nusiteikia karingai. Vienos žvaigždutės netekimas reiškia daugybės darbo vietų netektį.

Netikėtas viešbučių tinklo Europoje direktoriaus (Adriano) atvykimas, kuris, kaip Rebeka įsitikinusi, atvyko čia ne tik verslo reikalais, dar labiau išmuša iš vėžių darbuotojus.

Tačiau vėliau paaiškėja, kad jis tėra tik vargų pradžia: mat viešbutyje apgyvendintas pagrindinis skandalingo gaujos teismo liudytojas. Tonis jaudinasi rizikos personalui, o Čarlis turi nepavydėtiną užduotį - prižiūrėti šį svečią.

Kol Tonis mėgina sukelti maištą tarp personalo, Rebeka supranta, jog Andrianas yra ją įsimylėjęs ir siūlo ne tik paaukštinimą užsienyje, bet ir bendrą gyvenimą. Tuo metu Čarlis bando sukurti ryšį su Ponu Viltšeriu (Mr Wiltshire) ir supranta, kad jis atvyko į viešbutį mirti kuo toliau nuo kalėjimo. 

2 Sezonas: 2007 m. (Lietuvoje 2010 m.)[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Ep. Pavadinimas Režisierius
(-iai)
Scenarijaus autorius
(-iai)
Premjera eteryje
9 „Episode 9“ Andy WilsonTony Basgallop2007 m. vasario 15 d.

Ponas ir ponia Poldark'ai (Russ Abbot ir Cherie Lunghi), kurie yra po plastinių operacijų, užsiregistruoja viešbutyje atskirai. Jie nori atsigauti prieš jų dvidešimtąsias vedybų metines. Todėl viešbučio darbuotojai turi pasistengti, kad jiedu nesusitiktų.

Tuo metu garsi parlamento narė Teresa Evans (Ronni Ancona) bando viešbutyje pasislėpti nuo žurnalistų po to, kai spauda paskelbė, kad jos vyras Robertas (William Scott-Masson) turėjo romaną.

Taip pat prasideda karas su konkurenciniu Burlingtono viešbučiu , kai dingsta Babilono baro kėdė. Kaip Babilono viešbučio darbuotojai jiems atsilygins?

Kitos įžymios žvaigždės, kurios apsistoja viešbutyje yra Chris Moyles ir Chantelle Houghton]] ir Kacey Ainsworth, vaidinusi Mariją Henson. 
10 „Episode 10“ Andy WilsonSimon Block2007 m. vasario 22 d.

Žymi futbolo komanda užsiregistruoja viešbutyje prieš labai svarbias rungtynes. Jie padaro didelę klaidą supykdydami viešbučio personalą, kuris planuoja revanšą.

Tuo metu keista grupė svečių, visa apsirengusi juodai ir pasivadinusi Kornišo grupe, sukelia Anos susidomėjimą. Jos nelaimes, ji sužino, kad jie ruošiasi pasaulio pabaigai.

Ar ji sugebės pasprukti? 
11 „Episode 11“ Andy WilsonAndy Rattenbury2007 m. kovo 1 d.
Homofobas repo artistas Switchback nusprendžia susigrąžinti seną mokyklos draugą Benas. Ar yra kažkas daugiau tarp Ben ir Switchback draugystės, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio? 
12 „Episode 12“ Paul WhittingtonJack Lothian2007 m. kovo 8 d.

Ambicingas verslininkas Robertas Kane (Mark Heap) pasiperša savo merginai, Lizai (Sian Brooke), restorane. Ji yra susijaudinusi iki tol, kol sužino, kad jis prarado darbą prieš šešis mėnesius ir nebeturi pinigų. Liza palieka Robertą, kuris bando nusižudyti ižžokdamas iš balkono.

Čarlis jį atkalba nuo to ir sutinka duoti Robertui pasiuntinuko darbą. Bet ar Robertas tinkamas čiam darbui?

Tuo tarpu Rebeka atsikvėpia, kai jos skyrybos pagaliau baigtos ir nusprendžia surengri vakarėlį su savo senomis mokyklos laikų draugėmis ir Džekė sužino šokiruojančia naujieną apie restorano valdytoją Džeimsą...