Sąrašas:Lūpdažių džiunglių serijos

Puslapis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Šiame puslapyje pateikiamas NBC televizijos serialo Lūpdažių džiunglės serijų sąrašas.

Bendra informacija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Sezonas Serijos Išleidimo data Pemjera Pabaiga Eterio laikas Žiūrovai
(mln.)
DVD leidimo data
1 7 2008 2008 m. vasario 7 d. 2008 m. kovo 20 d. Ketvirtadienis 22:00 6.2 2008 m. gegužės 27 d.
2 13 20082009 2008 m. rugsėjo 24 d. 2009 m. sausio 9 d. Penktadienis 22:00 4.2 2008 m. gegužės 5 d.

1 sezonas: 2008[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Ep. Pavadinimas Išleidimo data Kodas
1 „Pilot (Bandomoji)“ 2008 m. vasario 7 d.101
Trys ilgametės draugės - Viktorija, Niko, ir Vendi - gyvena taip, kaip ir daugelis, - dirba, svajoja ir siekia visokeriopos harmonijos bei užsibrėžtų tikslų. Vendi, didelės kino kompanijos vadovė, žmona ir motina, stengiasi visose srityje būti geriausia. Tuo tarpu Viktorija stengiasi atgaivinti savo buvusią puikią madų dizainerės karjerą, o Niko yra priversta spręsti rimtas santuokos problemas, kai karjera yra pačioje viršūnėje. Šių trijų galingų moterų kelias į sėkmę visose gyvenimo srityse kartais gali būti gana nelygus. Laimei, jos viena kitai padeda. 
1 „"Chapter Two: Nothing Sacred" (Antras skyrius: Nieko švento) 2008 m. vasario 14 d.102
Vendi džiaugiasi savo įmonės naujausio filmo sėkme, tačiau jos šventė yra trumpa. Vendi sužino, kad jos keršytoja, Dženisė Lašer, skatina paskelbti romaną, kuriame ji aprašoma kaip biznio moteris ir bloga motina. Kitur, Nico santykius su Kirby įkaista. Tuo tarpu Viktorija turi problemų su jos kompanijos sumažinimo problema ir jai lieka palikti tik vieną darbuotoją: save. Ji vis dėlto yra labai susidomėjusi savo nauju vyru, Džo Benetu, kuris pasirodo labai skiriasi nuo to, kurį ji įsivaizdavo. 
3 „"Chapter Three: Pink Poison" (Trečias skyrius: Geltoni nuodai) 2008 m. vasario 21 d.103
Vendi varžovė paverčia Vendi atrodyti bloga motina, kol ji pati ruošiasi išleisti savo naują knygą. Vendi bando įrodo teiginių neteisingumą, atsivesdama savo dukrą į "Media Moterys" pietus. Niko bando atvėsinti jos romaną su Kirbiu. Viktorija pristato p. Džo Benetą Vendei ir Niko. 
4 „"Chapter Four: Bombay Highway" (Ketvirtas skyrius: Bombėjaus autostrada) 2008 m. vasario 28 d.104
Vendi mano, kad naująjį filmą reikėtų statyti Indijoje. Vendi taip pat nusprendžia surengti ekstravagantišką premjeros vakarėlį ir suteikia Viktorijai galimybę būti dizainere žinomai aktorei. Tuo tarpu drama prasideda, kai Niko atskleidžia Vendei ir Viktorijai savo slaptą romaną su Kirbiu. 
5 „"Chapter Five: Dressed to Kill" (Penktas skyrius: Išsipuošę) 2008 m. kovo 6 d.105
Viktorija atranda, kad jos darbai buvo pavogti konkurencingo dizainerio ir turi sužinoti, kaip tai įvyko. Sužinojusi, kad jos sena asistentė, Risė, dalyvauja skandale, Viktorija turi nuspręsti, ar ji tiki Risės pasaka. Tuo tarpu, įsiliepsnoja jausmai tarp Niko ir Kirbio, bet Niko pirmiausiai nustato šiokias tokias taisykles. Niko padeda Kirbiui gauti darbą. Vendi ir Šeinas žiūri Šeino senas gropės juostas; Shane grįžta atgal į sceną. Kai Vendi supranta Šeino talentą, ji bando įtraukti jo dainas į vieną savo būsimą filmą. 
6 „"Chapter Six: Take the High Road" (Šeštas skyrius: Pasirinkti teisingiausią kelią) 2008 m. kovo 13 d.106
Niko bosas, Hektoras, siunčia ją į Skotlandą susitarsi su J.K. Rowling dėl naujo projekto. Kirbis taip pat keliauja į Skotlandą pas Niko. Ten Vendi juos pamato ir supyksta, nes Niko jai melavo apie tai, jog nutraukė romaną su Kirbiu. 
7 „"Chapter Seven: Carpe Threesome" (Septintas skyrius: Trikampis) 2008 m. kovo 20 d.107
Vendi susitaria su Lorenu Lipmanu, sunkiu scenarijaus autoriumi dėl naujojo filmo. Tuo tarpu Niko susiduria su žiauria realybe, kai sužino, kad nuo širdies smūgio miršta jos vyras Čarlis, kai ji buvo su Kirbiu, o ne su savo vyru. Viktorija bando susitaikyti su tuo, kad Džo bus tik jos bosas, o ne vaikinas. 

2 sezonas: 2008–2009[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

„Lūpdažių džiunglės“ buvo atnaujintos antram sezonui po Amerikos rašytojų gildijos streiko.[1]

Ep. Pavadinimas Išleidimo data Kodas
8 „"Chapter Eight: Pandora's Box" (Aštuntas skyrius: Pandoros skrynia) 2008 m. rugsėjo 24 d.201
Prieš kelis mėnesius mirus Čarliui, Niko kaltė dėl jos slapto romano su Kirbiu priverčia susimąstyti apie jos santuoką. Tuo metu Vendi nusprendžia daugiau laiko skirti šeimai, bet reikalai neina taip gerai, kai į svečius atvyksta Vendi valdinga ir kritiška motina Džoisė. Viktorija pasamdo reklamos agentę Daliją, kai ji visdar turi bėdų išlaikant atstumą tarp savęs ir Džo, kuris bando ją susigrąžinti stengdamasis įtikinti Viktoriją atidaryti naują nuosavą parduotuvę. 
9 „"Chapter Nine: Help!" (Devintas skyrius: Padėk!) 2008 m. spalio 1 d.202
Po Čarlio mirties, Nico bando priprasti prie našlės gyvenimo, bet jos vyro slaptos meilužės, Megan, atsiradimas yra gan sunku, o tuo pačiu metu, Kirbis nori atstatyti jų romantiką. Tuo tarpu Viktorija pradeda statyti naują drabužių parduotuvę ir rangovas, Rodrigo, sukelia jos susidomėjimą. Kitur, Vendi naujausias filmas apie Johno Lennono gyvenimą yra pavojuje, kai žvaigždė, Nojus Mason, atskleidžia asmeninę paslaptį apie vėžį. 
10 „"Chapter Ten: Let It Be" (Dešimtas skyrius: Tebūnie) 2008 m. spalio 8 d.203
Niko mintis sujaukia susitikimas su naujuoju CEO vadovu, Griffinu Belu, ir Kirbis apsunkina situaciją, kai jis reikalauja paskelbti apie jų santykius viešai. Tuo tarpu, Viktorija ir Rodrigo gerai leidžia laiką, tačiau problemų kyla, kai Džo nuolat pertraukia jos naujus santykius. Vėliau, Viktorija gauna nusteba, kai Rodrigo atskleidžia, kad jis turi ir kitą savo gyvenimo moterį. Kitur, Vendi sunaikina savo naują John Lennon projektą, kuris turi įtakos asmeniniam ir profesiniam gyvenimui. 
11 „"Chapter Eleven: The F-Word" (Vienuoliktas skyrius: F-pasaulis) 2008 m. spalio 22 d.204
Pergales planuoja susitikti su Rodrigo dukra po Dalijos patarimo. Niko prašo Kirbio lydėti ją į žavingą pobūvį. Kai ji yra atleidžiama, Vendi skiria visą savo energiją savo namų gyvenimui. 
12 „"Chapter Twelve: Scary, Scary Night!" (Dvyliktas skyrius: Baisi, baisi naktis!) 2008 m. spalio 29 d.205
Viktorija susapnuoja rimtą sapną apie Džo, kurį ji bando išsiaiškinti. Niko paruošia brangius planus Kalėdoms su Kirbiu, tačiau jis atsisako leisti ją mokėti už jį. Šeinas išvyksta į komandiruotę be atsisveikinimo su Vendi ir ji siekia rasti paguodą iš savo draugo, Deniso. 
13 „"Chapter Thirteen: The Lyin', The Bitch and The Wardrobe" (Tryliktas skyrius: Melas, kalė ir drabužių spinta) 2008 m. spalio 31 d.206
Viktorija susitaria dėl jos parduotuvės atidarymo. Džo turi rūpesčių, kai jo santykiai su Viktorija yra keisti ir priima sprendimą. Vendi grįžti į Parador Pictures kurti naujo filmo, tačiau naujasis viceprezidentas sugadina jos nuotaiką. Niko susiduria su Megan ir jos naujagimiu vaikeliu ir iškart sukuria ryšį su juo. 
14 „"Chapter Fourteen: Let the Games Begin" (Keturioliktas skyrius: Tegul prasideda žaidimas) 2008 m. lapkričio 7 d.207
Niko yra supažindinama Kirbio motina. Viktorijos naujausias projektas priklauso nuo Džo, kuris stengiasi visaip jos išvengti. Vendės pavydas užsižiebia, kai Šeinas rodo dėmesį savo naujajai vadybininkei. 
15 „"Chapter Fifteen: The Sisterhood of the Traveling Prada" (Penkioliktas skyrius: Keliaujanti Prada seserija) 2008 m. lapkričio 14 d.208
Vendi užklumpa Niko ir Grifiną, kai jiedu pietavo, todėl atsiranda įtampa ir išdavystės jausmas tarp draugių. Jos abio turi palikti savo problemas nuošalyje, kai jos sužino, kad Viktorija yra pasimetusi, kai ji sužino, kad Džo buvo pasirengęs jai pasipiršti. 
16 „"Chapter Sixteen: Thanksgiving" (Šešioliktas skyrius: Dėkojimas) 2008 m. lapkričio 21 d.209
Vendi pasirengia suplanuoti ir pasiruošti didelę Padėkos vakarienę, kurioje visi panaudoti ingredientai yra vietiniai. Niko planai dėl puikios Padėkos vakarienės su Kirbiu yra puikūs, tačiau paskutinę minutę Megan palieka Čarlio kūdikį jos rankose. 
17 „"Chapter Seventeen: Bye, Bye Baby" (Septynioliktas skyrius: Viso mažyli) 2008 m. gruodžio 5 d.210
Viktorija bando rasti naują multimilijonierių klientą, o tuo pačiu metu Niko ir Kirbis turi prisitaikyti prie gyvenimo su savo naujuoju vaikeliu. Tokiu būdu jie atsiduria jų santykių kryžkelėje. Tuo tarpu, kai arogantiškas prodiuseris stengiasi atimtis jos svajonę projektą, Vendi darosi vis sunkiau gauti šį projektą. 
18 „"Chapter Eighteen: Indecent Exposure" (Aštuonioliktas skyrius: Nepadori padėtis) 2008 m. gruodžio 12 d.211
Viktorija turi nuspręsti, ar nusimesti savo apranga dėl naujos reklamos kampanijos ir sužino šiek tiek daugiau apie save ir savo jausmus Džo Benetui. 
19 „"Chapter Nineteen: Lovers' Leap" (Devynioliktas skyrius: Meilužių šuolis) 2008 m. sausio 2 d.212
Vendi sužino, kad Šeinas vis dar svarsto vyksta į kelionę su Nataša Bedingfield, kuri kelia įtampą jų santuokai. Niko galvoja apie motinystę. 
20 „"Chapter Twenty: La Vie en Pose" (Dvidešimtas skyrius: Rožinis gyvenimas) 2008 m. sausio 9 d.213
Vendi leidžia sau drąsiai varžysis dėl naujo filmo, tačiau deda visas pastangas, kad ji būtų gera motina, kai Madė eina Šeino nevaldomumo pėdomis. Niko prašo Dalijos padėti skatinti jo profesinį statusą ir ši suorganizuoja Niko pasirodymą laidoje Šiandienos Šou su Kathie Lee ir Hoda Kotb. Paskutinę šou akimirką Kirbis nori būti su Niko ir ji jam nusišypso.[2] 

Šaltiniai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]