Pagalbos aptarimas:Nesutvarkyti straipsniai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

iškėliau bauginantį :

Straipsnis, pakankamai ilgai pažymėtas kaip nesutvarkytas, gali būti perkvalifikuotas kaip beviltiškas, o vėliau ir ištrintas.

kadangi tai nėra bendruomenės sutarta nuostata, be to prieštarauja Vikipedijos dvasiai. Manau, kad Nesutvarkytą straipsnį reikia ne žymėti kaip nesutvarkytą, bet tiesiog imti ir sutvarkyti, ir tik tuo atveju, kai trūksta žinių, arba laiko žymėti (dažniausiai - admino pareiga). Priekaištas, kad straipsnis ilgai netvarkytas (beje, kas yra ilgai?) yra priekaištas pačiam sau :-)))--AndriuZ 19:51, 13 Spalio 2005 (EEST)

Vikipedijoje gali nebūti vartotojo pakankamai nusimanančio apie tam tikrą temą, todėl imti ir sutvarkyti ne visada pavyks. O sąvartyno darymas iš enciklopedijos projekto taip pat prieštarauja Vikipedijos dvasiai, jei jau apie dvasias pradėjom, todėl netvarkomi straipsniai bus trinami, o jei kam nepatiks - visada yra galimybė sutvarkyti ar parašyti iš naujo.Dirgela 20:57, 13 Spalio 2005 (EEST)
Prielaidos jeigu... jeigu... yra "spekuliatyvioji" logika ar pan. Na, kolkas "vikisąvartynas" neapibrėžtas, dabar yra tik skirtingos kokybės straipsniai ir atitinkamos žymos ir dalyvių pastangos kurti Vikipediją, kaip ir jos politiką. Man susidaro nuomonė, kad keletas senbuvių tampa pernelyg asmeniškai jautrūs ir krypstama į kraštutinumus. Tai bandau atsverti. Nieko asmeniško. --AndriuZ 22:29, 13 Spalio 2005 (EEST)
"Man susidaro nuomonė" turbūt nėra spekuliatyvu? Iš pradžių prirašai ir priverti pats visokių nerišlių straipsnių, o paskui paskelbi, kad jei kam nepatinka tai tegul sutvarko. Tai va, jei nesutvarkyti straipsniai bus ilgą laiką netvarkomi, jie bus trinami. Nieko asmeniško.--Dirgela 05:50, 14 Spalio 2005 (EEST)
Ir dar - šis straipsnis buvo apie straipsnius pažymėtus "cleanup", o dabar pridėjai dar visą krūvą egzistuojančių ir nesamų šablonų, kurie esą yra "tikslesni". Jei jau tikslesni ir tinkamesni, kodėl jie naudojami aiškinant kodėl straipsnis pažymėtas "cleanup"? Dirgela 21:08, 13 Spalio 2005 (EEST)
Atsiprašau iš anksto, pabūsiu grubus, nes leidžiu sau tokiu tapti atsakydamas į pasiūlytą mužikišką diskusijų stilių: Ko čia purkštauji?! Gal kas nuskriaudė?Pirmiausia - išsimiegok, nes gal apspangai čia :-/ Po to prisimink, kad šablono vartosena turi būti aprašyta to šablono aptarime. Po to dar pažiūrėk į [istoriją] ir pasičatink su user:knutux kodėl jis taip parašė... --AndriuZ 22:29, 13 Spalio 2005 (EEST)
Kadangi neatsimeni ką keitei tai matyt nesupyksi jei tuos tavo ne į temą sudėtus šablonus išmesiu? O dėl grubumo - atsiprašymas nepriimtas, siūlyčiau daugiau taip nerašyti.Dirgela 06:02, 14 Spalio 2005 (EEST)