Kategorijos aptarimas:Kazachstano ežerai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

WOW kiek daug straipsnių.--Archi 21:29, 2007 spalio 13 (EEST)

Niekad nesupratau, kam Vikipedijai reikalingi tušti straipsniai. Ar verta kurti naujus, bet tuščius straipsnius apie Kazachstano ežerus (ir kitus panašius dalykus)? Informatyvumo jokio, tik šablono įterpimas. Ar ne geriau būtų vietoj to sukurti vieną straipsnį su ežerų sąrašu, o laikui bėgant, gavus ar radus informacijos, sukurti atitinkamus straipsnius? Toks straipsnių skaičiaus didinimas kokybės enciklopedijai neprideda... - andrius.v 21:45, 2007 spalio 13 (EEST)

Aha, ir dar dauguma straipsnių be jokios statistinės info. Juk Kazachstane dar pilna miestų, upių, kalnų neaprašytų - būtų tikrai naudingesnė veikla pildant šias sritis. Hugo.arg 21:47, 2007 spalio 13 (EEST)
Aha, o kai bandžiau vieną ištrinti ar bent pažymėti kaip be šaltinio tai puolei atstatinėti ir aiškinti, kad viskas gerai. Tai kaip ten iš tikrųjų? Visa šita kategorija yra visiškas šlamštas, nei vienam straipsnyje nėra net ežero plotas nurodytas, čia tas pats kas biografinius straipsnius rašyti nežinant asmens pavardės.--Dirgela 22:49, 2009 liepos 4 (EEST)

Ne visa kategorija, yra bent 10-20 ežerų, kurie aprašyti Did. Sovietinėje enciklopedijoje ir turi pakankamai info. Dėl kitų straipsnių gal ir gera Andriaus mintis sukelti į sąrašą, visgi nesinorėtų, kad kažkieno darbas nueitų vėjais. Hugo.arg 22:53, 2009 liepos 4 (EEST)