Kategorijos aptarimas:Automobilių gaudynių filmai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Kaip tada pervadinti šita kategorija jai ji skamba abejotinai (Chase films), jai pagrinfinė filmo esmė yra automobilių gaudynės, tai tokiems filmams turėtu būti ir atskira kategorija? Tuo labiau jai filme gaudynių gerokai daigiau nei dramos Artrix 19:04, 2008 sausio 4 (EET)

Man irgi abejotina pasirodė. Gal „Filmai apie automobilius“, tokių atveju papultų didesnis filmų kiekis ir skambėtų normaliai.--Atlantas 20:33, 2008 sausio 4 (EET)

Na gal filmai apie automobilius ir skambėtu gražiau, bet nebutu visai tikslu, nes būtų gerai sukurti kategorija apie filmus, kuriuose vyksta gaudyniu scenos. Tarkime filme Dingti per 60 sekundžių, gaudyniu scena trunka net 40 minučiu, o filme Išnykimo taškas, gaudynės trunka beveik visa filma. Tačiau pavizdžiui filme Prancūzų ryšininkas gaudyniu scena trunka tik kelias minutes ir pats filmas nėra apie automobilius, tad jis jau tai kategorija netiktu, nors yra gerai žinomas dėl savo gaudyniu scenos. Manau reikia kategorijos ne filmams, kurie yra apie automobilius, o tokios kategorijos kuri paprėžtu, kad jame vyksta gaudyniu scena. Artrix 23:07, 2008 sausio 4 (EET)

Pažiūrėk [1] būtų gerai dėl filmų kategorizacijos susitarti ten, nes aš tai nemanau, kad filmai su gaudynių scenomis kažkuo išskirtiniai, kad jiems reikėtų atskiros kategorijos, nes taip prisireiks ir filmų su skerdynių scenomis, filmų, kuriuose pagrindinis herojus nusispjauna kategorijų ir pan. :) --Dirgela 15:44, 2008 sausio 5 (EET)

Aš turiu omenyje, kad kategorijos reikia ne filmams kuriose yra gaudyniu scenos, o tokiems filmas kurių svarbiasia dalis yra automobiliu gudynes. Tarkime filme Išnykimo taškas gaudynes trunka beveik visa filma, bet filma kažkas priskyre "Dramos" kategorijai. Tokia kategorija, kuri ne scena nurodytu, o filmo esmę. Artrix 17:38, 2008 sausio 5 (EET)