Justin Bieber

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Jump to navigation Jump to search
Justin Bieber

Bieber 2015 m.
Biografija
Pilnas vardasJustin Drew Bieber
Gimė1994 m. kovo 1 d. (24 metai)
Londonas, Ontarijas, Kanada
ŽanraiPopmuzika
VeiklaDainininkas, dainų autorius
InstrumentaiVokalas, gitara
Aktyvumo metai2008–dabar
Įrašų kompanijaIsland, Teen Island, RBMG, School Boy, Def Jam
Susijusi veiklaUsher
Svetainėjustinbiebermusic.com

Džastinas Byberis (angl. Justin Drew Bieber; 1994 m. kovo 1 d. Londonas, Kanada) – kanadiečių pop muzikos atlikėjas.

Biografija

Džastinas Byberis savo karjerą pradėjo pats. Savo paties pagamintus video įrašus patalpino į vaizdo portalą „YouTube“, kur jį vėliau atrado jo vėlesnis vadybininkas Skūteris Braunas. Su juo norėjo bendradarbiauti Justin Timberlake bei Usher, tačiau Byberis pasirinko Ušerį.

2008 m. spalį pasirašė sutartį su L. A. Reid, „Island Records“.

Iškilo su savo pirmuoju singlu One Time.

Filmografija

  • 2009 : True Jackson, VP
  • 2009 : My Date With…
  • 2010 : Silent Library
  • 2010 : School Gyrls
  • 2010 : Saturday Night Live
  • 2010 : CSI: Crime Scene Investigation
  • 2010 : Hubworld
  • 2010 : The X Factor (UK)
  • 2011 : Extreme Makeover: Home Edition
  • 2011 : CSI: Crime Scene Investigation
  • 2011 : Khloé & Lamar
  • 2011 : Saturday Night Live
  • 2011 : Justin Bieber: Never Say Never
  • 2011 : Dancing With The Stars
  • 2011 : So Random!
  • 2011 : Disney Parks Christmas Day Parade
  • 2011 : The X Factor (UK)
  • 2012 : Katy Perry: Part of Me
  • 2012 : Zendaya: Behind the Scenes
  • 2013 : Justin Bieber's Believe
  • 2014 : Behaving Badly
  • 2016 : Zoolander 2

Diskografija

Nuorodos


Commons-logo.svg

Vikiteka